No pa je napočil tudi ta trenutek.
RS se je počasi poslovil od vsakodnevnega užitkarstva in se je počasi podal na zimsko spanje.
No,to nebo glih spanje,saj je čez zimo predvidenih kar nekaj modifikacij in dodelav.
Najprej se bodo dodelale zavore.Ker so zavorne čeljusti več kot zadovoljive za samo zaustavljanje bodo le te ostale nedotaknjene.
Zamenjale se bodo zavorne ploščice.Montirale se bodo FERODO DS 2500,kar je nekako najboljše za občasen obisk dirkališč,pa še nekega velikega segrevanja ne potrebujejo za vsakodnevno uporabo.
Iz Anglije že potujejo k meni pletene in s karbonom prevlečene zavorne cevi znamke GOODRIDGE. In ne....RS serijsko nima pletenih zavornih cevk tako kot je to večina trdila po raznih forumih.In ja...zadevo smo razdrli,pogledali in prišli do zaključka da so le gumjaste....niso ne pletene in ne pletene prevlečene z gumo....edino če so samo meni dali gumjaste gor...tolk o tem.

:)
Zavorno olje bo pa tudi temu primerno in sicer MOTUL RBF 600 Racing.
Ker bo avto čez zimo stal, bom šele spomladi zamenjal motorno olje,ker se mi zdi brezveze da mi sveže olje stoji v karterju celo zimo.
Nova življenska tekočina pa bo MOTUL 300 V POWER Motorsport.

Nabavil sem tudi nova platišča in sicer 17" OZ ULTRALEGGERA.platišča so original mat črne barve.
Platišča bodo po vsej verjetnosti namenjena izključno Track dayem na Grobniku zaradi same teže le teh.

To je nekako to kar se tiče planov za to zimo...
verjetno se bo še sproti našla kakšna malenkost ampak overall je pa to to:):)