Zdravo,
Da se malo javim po doglem času .. z avtom sem se vozil bore malo, saj sem bil večino časa na dveh kolesih, ampak je bilo potrebno vseeno poštimat par stvari in se pripravit na zimo
Pred kratkim sem v Črnučah na mostu povozil štarter od nekega vozila .. in to SREDI mosta ? Hvala bogu za plato spodaj, drugače bi šel spet karter

Klepamo

Menjal sem komplet levi ležaj s pesto(FAG), komplet s pesto pa sem menjal zato, ker je bila pesta, tam kjer pride ležaj naprešan, že zdelana in sem ta ležaj zamenjal že 2x .. sedaj je problem rešen.
Ko sem imel ravno vse podrto, sem zamenjal še zglob na vilici..

Gewinde sem dvignil in pri tem pa opazil, da so malo "rosne" .. zato sem se odločil, da jih nesem obnovit, kam drugam kot na amortizer, kjer so mi zamenjali vse kar se zamenjat da(batnice, olje, semeringi, novi ležaji, nove udarne gume, skratka amortizerji so kot novi).

Wala:

Že en čas pa sem se spravljal zaščiti podvozje, kjer ga je začela napadat površinska rja(zaradi nepravilnega dvigovanja-še od prej) in pa od nižine avta, saj sem sem pa tja kdaj kam "zaplužil" .. tako da sem vse zbrusil do pločevine, namazal s Ferosanom in kasneje zaščitil z Bodysafe-om.
Nekaj slik za predstavo:

Še zadnja na 19'

Potem je sledil standardni zimski tertma: komplet pranje in voskanje, da bo s pranjem manj dela

In pa zimski setup:

Lp