VaLe je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:damjan je napisal/-a:biturbo preverjeno ne obstaja
Ampak je samo opcija, za tuningSerijskega 350z TT ni!
Greddy ima opcijo TT za 350z... stane pa 6.500 do 7.500 dolarjev (odvisno kje)
A misliš nabavit?
Mogoče...Trenutno sem suh... ampak prvo kaj bom, bodo rori
Sh3bO je napisal/-a:Če misliš zamenjat rore ti priporočam obisk Akrapoviča
S|icKeR je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Če misliš zamenjat rore ti priporočam obisk Akrapoviča
akrapovič ne izedluje izpuhov za avtomobile. in to sm tle gor eneparkat že povedou. delajo izključno za motorje, ker jim to prinaša velik dnarja in se jim ne splača usmerjat v avtomobilsko industrijo, ker bi blo preveč stroškov. tko mi je reku taglavni v proizvodnji pr akrapoviču.
Punisher je napisal/-a:Dela, dela, pa se clanek sem bral v eni reviji, ko je povedal da bo v kratkem sam zaplaval v te vode(to pa je bilo vec kot leto in pol nazaj), ker so izpusni sistemi ful manj razviti pri avtih kot pri motorjih! Aja, pa nekteri karting avti majo akrapovicev izpusni sistem, sicer ni bog ve kaj velika kubitaza, ampak vseeno! Dela po narocilu!
S|icKeR je napisal/-a:ok pol se pa glede akrapoviča opravičujem in vzamem svojo izjavo nazaj. sam to so men tam tko rekl pred pol leta. zdj pa ne vem. reku je, da ne misljo konkurirat remusu, devitu, blablabla... pa da se jim ne splača serijske proizvodnje tko kt za motorje. edin da se pa po naročilu dela,pol je pa druga pesemtko da se opravičujem če sem s svojo izjavo koga užalu :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov