Andy je napisal/-a:lepo se šajna, sam bobne bi lahko dal v srebrno al pa črno...
špilferderber je napisal/-a:Zdravo ! No jst sem nov na forumu in tudi vozim Clio 1.6 16v - na žalost ni spuščen.Se bo pa v roku 2 mesecev prodajal pa me zanima kolk se da za njega dobit ? Sem prvi lastnik , prevoženih je realnih 60.000 km , servisna knjiga , nikoli karamboliran,letnik 2003 april,...
evo še nekaj slikic : na žalost sem slikal v dežju :
- na njem je potrebno narediti še ene par kozmetičnih popravkov ( temne šipe , spustiti , pobarvati drumle in čeljusti ,..) , ker pa gre v prodajo pa bo to verjetno storil nov lastnik.
špilferderber je napisal/-a:se opravičijem za tole glupo napako - pri vpisu na forum sem nekaj zaj...l in se logiral z napačnim imenom - da ne bo pomote nimam dveh ampak mandrila uporabljam v enem drugem forumu - moj pravi je špilferderber -ops:
ops:
ops:
mandril je napisal/-a:se opravičujemops: , ampak nisem hotel odpirati nove teme - mene samo zanima podatek kolk se da okvirno dobit za moj avtek - če je to v narobni rubriki naj moderator jo lepo prosim prestavi ali pa zbriše.
-če se navežem na prejšne odgovore : Savinjčan , če maš spuščen avto , jaz osebno ne bi dajal večjih feltn od 15 " , tudi pri spojlerjih bo treba bit previden.Če pogledaš , da jaz sploh nimam spuščenega ( sej vem ugly mf ) , je sprednji spojler že zdej samo 9 cm od tal - pozimi pa je takrat huda.
Glede feltn : jaz sem dobil te feltne 15 "-ke z gumami Yokohama v102 avs sport ( oblika dezena smrečice) 195/50 r15 vse novo za 170 k.Gume so zakon , ker držijo se ovinkov ko neostik.Gre se pa za amatersko športne gume - tak so povedal pri Španu.Tudi obrabljajo se ne pretirano - jih mam že 2 leti , pa majo še dosti profila - pa nisem ravno nežen voznik.
-kar se tiče homologacije - zavarovalnici je važen samo podatek (v primeru nesreče) , da so bile gume izpravne z dovolj profila.Seveda pa te to ne reši , da te kaki pajkomen ne bi kaznoval - njim je važen samo homologacijski karton.Tudi na tehničnem me še zaradi spojlerjev niso matrali.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost