Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Pe jan 25, 2008 6:25 pm

R 26 je napisal/-a:u nasmu koncu se je policajm pa cist zmesalu dons ceu dan so se drlajckal z touraegi pa unimi ford karavani al kua so.

Fordov karavanov ni več, oz. so samo beli.
Drugače pa mi vsi, ki ste zelo proti Policiji povejte-
-kdaj ste dobili kazen, če ste vozili po omejitvah
-kdaj ste dobili kazen, če ste imeli izpraven avto
-kdaj ste dobili kazen, ki si jo niste zaslužili
Policisti samo opravljajo svojo službo in možno je da jo nekateri ne opravljajo 100%, ampak po resnici povedano, kdo jo pa, razen privatnikov.

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc Pe jan 25, 2008 8:10 pm

Danes sem okrog 16 ure vidu kaku en policijski tuareg "dirka" na cesti novo mesto-metlika. pa ne vem kaj je blu...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe jan 25, 2008 8:17 pm

Maxx je napisal/-a:Policisti samo opravljajo svojo službo in možno je da jo nekateri ne opravljajo 100%, ampak po resnici povedano, kdo jo pa, razen privatnikov.

Prosim ne serji o privatnikih, k ti iz prve roke lahko povem da marsikater privatnik prekleto dost dela (če je seveda vse legalno) tako da ne govori neumnosti.
Sej delajo policaji svojo službo, nič ne pravim. Meni gre na živce predvsem odnos nekaterih policajev do nas, voznikov. Do zdej sem mel vedno zelo korekten odnos do njih, kar ne morem rečt da so meli oni do mene. Nobenega nisem, po domače povedano, jebal v glavo itd. Spet tega ne morem rečt za njih itd.

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 Pe jan 25, 2008 8:31 pm

@maxx:to sm jest hotu povedat že več let nazaj,sam se nism znal izrazit. Maš popolnoma prav!

Maxx
Stalni uporabnik

Napisal/-a Maxx Pe jan 25, 2008 9:04 pm

McLaren je napisal/-a:
Maxx je napisal/-a:Policisti samo opravljajo svojo službo in možno je da jo nekateri ne opravljajo 100%, ampak po resnici povedano, kdo jo pa, razen privatnikov.

Prosim ne serji o privatnikih, k ti iz prve roke lahko povem da marsikater privatnik prekleto dost dela (če je seveda vse legalno) tako da ne govori neumnosti.
Sej delajo policaji svojo službo, nič ne pravim. Meni gre na živce predvsem odnos nekaterih policajev do nas, voznikov. Do zdej sem mel vedno zelo korekten odnos do njih, kar ne morem rečt da so meli oni do mene. Nobenega nisem, po domače povedano, jebal v glavo itd. Spet tega ne morem rečt za njih itd.

Nič ne serjem, samo ti si narobe prebral.Napisal sem, da nekateri privatniki delajo 100% in to zato , da lahko preživijo in ne morejo delati npr.80%
Res pa je, da si jaz razlagam, da so določeni imeli zanič mladost(so jih vsi *ebali)in ko so odrasli so šli za policaja, da zdaj lahko oni *ebajo vse.Samo niso vsi taki, res pa je , da ima vsk lahko slab dan in se po nepotrebnem znese nad drugim.Pa to ni opravičilo, ampak tko pač je.*ebat ga
:D

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So jan 26, 2008 8:57 am

No, se opravičujem če sm narobe prebral.

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Napisal/-a podgurc So jan 26, 2008 2:31 pm

podgurc je napisal/-a:Danes sem okrog 16 ure vidu kaku en policijski tuareg "dirka" na cesti novo mesto-metlika. pa ne vem kaj je blu...

Danes sem vidu pa še novega transporterja policajskga k sploh nism veedu da jih ima policija

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli So jan 26, 2008 2:40 pm

ima ima 25kosov

Uporabniški avatar
elantra
Nov uporabnik

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a elantra So jan 26, 2008 3:13 pm

js sm bil ustavljen le enkrat,štrafa 60 pa še neki malga € ker sem po naselju šel 68,avto pred mano pa več:)
sej nč čudnga da počasnejšga ustavjo k sm avtomatsk po žlajf stopu,,

edin kar se mi je slabga nardil je da sem vozu tovornaka z robo stekla kaljenga za več deset tisoč € pa so šli ponoč celo vrsto prehitet pa so dal lučke,in so prehiteval do prvega placa v koloni pol so pa pred mene skočl v klancu pa se je ful šajb vsul..k sm se pol mogu čist ustavt sred klanca so pa spizd kravjeki:)

pa velikokrat se je nardil da so pod lažn alarm dajal lučke(brez sirene) pa šli kolone prehitevat tok da so mim prišl..
:roll:
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jan 26, 2008 3:58 pm

Maxx je napisal/-a:
R 26 je napisal/-a:u nasmu koncu se je policajm pa cist zmesalu dons ceu dan so se drlajckal z touraegi pa unimi ford karavani al kua so.

Policisti samo opravljajo svojo službo in možno je da jo nekateri ne opravljajo 100%, ampak po resnici povedano, kdo jo pa, razen privatnikov.

ne pametuj.

js sm dobu neupraviceno kazen za 1300e 4.5.07 aj uredu zdj?

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp So jan 26, 2008 4:40 pm

dms je napisal/-a:Men se zdi,da vas je mal fovsije za policaje.Radi mate take policaje,ki vas spustijo.Ja,O.K.,ce je to neki mejhnga.Pa recimo prva pomoc,...Ce mas pa recimo gume,pas,...,pa take stvari ki resujejo zivljenja,lahko pa policistu recete HVALA,ker vam je mogoce resil zivljenje.Kar se pa odziranja denarja drzave tice,se pa malo zamislite.Mar niso mogoce najvecje pijavke STUDENTJE?Kao studirajo(nepozabimo iz kje so placani profesorji,ucitelji,od kje denar za obnovo,...),potem se delajo,s cimer odzirajo potencialno delavno mesto nekomu,ki ga res potrebuje,potem se pa buijo,ko jih policaj pof...Take je treba.Studente bi jest pred faksom caku,pa jim pisal poloznice.

morda pa je to tudi vse, česar si sposoben ;)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind So jan 26, 2008 4:48 pm

Mah policaji so eni gnoji. Lahko so pametni ko nas davkoplačevalce je*ejo tam za cesto zaradi 5 ali 10 km/h preko omejitve pa čeprav na mestu kjer ni žive duše, je pa naselje.. pa dobro, nima veze. Kaj hočem rečt je to, da ko pa mimo njih pridivja cigan brez tablic in se jim povrh vsega še veselo smeje iz avta pa le pogledajo vstran. In ko cigani delajo probleme po mestih jih tudi ni nikjer, ali pa se le mirno vozijo mimo, iz avta pa ni nobenega.

Jeb*š take policaje !!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So jan 26, 2008 5:22 pm

u današnjih novicah je lepo napisano. starejši upokojenski par se pelje pa cesti in jima cigo flašo vrže v avto. itak pokličeta policaje, se stara mama iz avta takoj ogreje in reče da naj grejo v njihovo naselje, pa da gre ona z njimi, da bi ga prepoznala. in policaj reče. a bejžte mama a ne veste da je tam 600 ciganov. mi ne gremo nikamor.

evo vam policaje. pogumne može postave. nimajo j**c, vsi so nekj pametni in jebejo državljane ki jim avte kupujejo, na cigane se pa tut pokazat noben policaj ne upa.

zarad mene lahko govorite kolk so dobri, zame pa so totalni gnoji. Gnoji ki nimajo j**c

Maxx
Stalni uporabnik

Napisal/-a Maxx So jan 26, 2008 5:34 pm

Voith je napisal/-a:
Maxx je napisal/-a:

ne pametuj.

js sm dobu neupraviceno kazen za 1300e 4.5.07 aj uredu zdj?

Nč ne pametujem, si že pač naletel na takega policaja.Samo niso vsi taki :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jan 26, 2008 5:45 pm

dms je napisal/-a:Men se zdi,da vas je mal fovsije za policaje.Radi mate take policaje,ki vas spustijo.Ja,O.K.,ce je to neki mejhnga.Pa recimo prva pomoc,...Ce mas pa recimo gume,pas,...,pa take stvari ki resujejo zivljenja,lahko pa policistu recete HVALA,ker vam je mogoce resil zivljenje.Kar se pa odziranja denarja drzave tice,se pa malo zamislite.Mar niso mogoce najvecje pijavke STUDENTJE?Kao studirajo(nepozabimo iz kje so placani profesorji,ucitelji,od kje denar za obnovo,...),potem se delajo,s cimer odzirajo potencialno delavno mesto nekomu,ki ga res potrebuje,potem se pa buijo,ko jih policaj pof...Take je treba.Studente bi jest pred faksom caku,pa jim pisal poloznice.

OFF: Ja in kaj je narobe, če dela? Če bi mu pa fotr pa mt dajala tak denar, kot bi si ga sam prislužil z delom, pa spet ne bi blo vredu, a ne?

Sicer pa, tema je o policijskih avtomobilih (k vidm d je šlo že mal v off).
Sem pa dons vidu enga belga Masterja. Pa res hecno zgleda :D :D

Tale Evropa je draga! :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So jan 26, 2008 7:36 pm

splash je napisal/-a:u današnjih novicah je lepo napisano. starejši upokojenski par se pelje pa cesti in jima cigo flašo vrže v avto. itak pokličeta policaje, se stara mama iz avta takoj ogreje in reče da naj grejo v njihovo naselje, pa da gre ona z njimi, da bi ga prepoznala. in policaj reče. a bejžte mama a ne veste da je tam 600 ciganov. mi ne gremo nikamor.

evo vam policaje. pogumne može postave. nimajo j**c, vsi so nekj pametni in jebejo državljane ki jim avte kupujejo, na cigane se pa tut pokazat noben policaj ne upa.

zarad mene lahko govorite kolk so dobri, zame pa so totalni gnoji. Gnoji ki nimajo j**c

rad bi tebe vidu, k greš v cigansko naselje težit :roll:
policaj ma slabo plačano službo, in če misliš da je policajevo življhenje vredno unih par 100 eur pol jih pa res ceniš- uglavnem tisti policaji ne da nimajo jajc- majo mal pameti in nimajo samomorilskih nagnenj ;)
lp

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jan 26, 2008 7:54 pm

kljukec je napisal/-a:rad bi tebe vidu, k greš v cigansko naselje težit :roll:
policaj ma slabo plačano službo, in če misliš da je policajevo življhenje vredno unih par 100 eur pol jih pa res ceniš- uglavnem tisti policaji ne da nimajo jajc- majo mal pameti in nimajo samomorilskih nagnenj ;)
lp

GR$RRRTEQ$@!$%!~@

ce zivljenje ni vredno unih par evrov nej ne gre v policijo delat pickumater.

to pomen da mors 2 policaja zaklat in odsedet 5 let da ti dajo mir pol ce prou razumem?

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So jan 26, 2008 8:17 pm

[quote]GR$RRRTEQ$@!$%!~@

ce zivljenje ni vredno unih par evrov nej ne gre v policijo delat pickumater. quote]

se strinjam - enak kokr če bi biu vojak pa bi se bal orožja oz. bi bil vzrok ugovor vesti - ja najdeš si drugo službo, žal... as simple as that.

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman So jan 26, 2008 8:24 pm

blazp je napisal/-a:

morda pa je to tudi vse, česar si sposoben ;)

po moje se tega ne...

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So jan 26, 2008 8:42 pm

Voith je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:rad bi tebe vidu, k greš v cigansko naselje težit :roll:
lp

GR$RRRTEQ$@!$%!~@

ce zivljenje ni vredno unih par evrov nej ne gre v policijo delat pickumater.

to pomen da mors 2 policaja zaklat in odsedet 5 let da ti dajo mir pol ce prou razumem?

word
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov