croma_man je napisal/-a:vidu avto v živo, škoda za spredn odbijač da je napihnal v peči![]()
drugač pa bomba zgleda, mogoč mal bolj ravne prage, zadi zgladit linijo na odbijaču, pa noter krem usnje, črno belo ne vem če bi pasalo tak hudo. Pa obvezno ne temnit avta če bo taka barva noter
DojceMan je napisal/-a:yougo tunng hehe očitno se ti tudi ne sanje ne kdo se skriva pod tem nickom, če bi vedel si nebi nikoli drznil reči kaj tako neumnega. In pa Polooo seveda se bova vidla še velikokrat, tako kot na showu v kopru včeraj. Se spomniš![]()
DojceMan je napisal/-a:yougo tunng hehe očitno se ti tudi ne sanje ne kdo se skriva pod tem nickom, če bi vedel si nebi nikoli drznil reči kaj tako neumnega. In pa Polooo seveda se bova vidla še velikokrat, tako kot na showu v kopru včeraj. Se spomniš![]()
croma_man je napisal/-a:probi se vozit s takim avtom, moj je na isti dimenziji gume kak 1-2 cm višji pa nemalokrat udarim po tleh z sredinskim loncem ko se "malo" bolj dinamično vozim
kar ma jernej je zame nevozno ker nimam avto za šminkirat ampak za vozit.
red_devil je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:probi se vozit s takim avtom, moj je na isti dimenziji gume kak 1-2 cm višji pa nemalokrat udarim po tleh z sredinskim loncem ko se "malo" bolj dinamično vozim
to je če imaš srednji lonec.![]()
![]()
jaz sem brez katalizatorja in srednjega lonca. direkt ror.press![]()
yugo_tuning je napisal/-a:red_devil je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:probi se vozit s takim avtom, moj je na isti dimenziji gume kak 1-2 cm višji pa nemalokrat udarim po tleh z sredinskim loncem ko se "malo" bolj dinamično vozim
![]()
jest bi bil na tvojem mestu rajši tiho...te bojo še naravovarstveniki skritiziral..potem lahko rečeš pa samo adijo pokali :P
DojceMan je napisal/-a:yugo_tuning je napisal/-a:red_devil je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:probi se vozit s takim avtom, moj je na isti dimenziji gume kak 1-2 cm višji pa nemalokrat udarim po tleh z sredinskim loncem ko se "malo" bolj dinamično vozim
![]()
jest bi bil na tvojem mestu rajši tiho...te bojo še naravovarstveniki skritiziral..potem lahko rečeš pa samo adijo pokali :P
in kaj majo naravoslovci veze??? pol lahko še burnoute in pa drage ukinejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov