Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

ivanetich
Novinec

Kraj: bohin

Napisal/-a ivanetich Pe sep 28, 2007 10:47 pm

abbe je napisal/-a:
ivanetich je napisal/-a:supr lepo rihtan morm pohvalt:) sam neki bi prašu in sicer kako maš kej proti vlomilcem zrihtano (kodiran vžig al pa kej?) k takšn avto je prvi na spisku pr teh barabah.

tak avto mislm da ni glih prvi na spisku ker prevec bode v oci.tatovi kradejo take k so vsakdanji da se zlijejo z okolico.
kar se pa varovanja tice pa mam kr ok poskrbljen :twisted:

k jst mam namen tak avto kupt, sam mi pravjo da je na top listi...kaj nj vgradim pol notr da nebodo kr tako mi ga odpelal? hvala za nasvet...aja sm že omenu da maš fajn avto?

P.S. kje si te luči kupu:)
Zadnjič spremenil ivanetich, dne Pe sep 28, 2007 10:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Dumber Pe sep 28, 2007 10:50 pm

MacTron je napisal/-a:
Dumber je napisal/-a:daj še kako sliko zadaj ?

treba se je mal "znajdt"

ma ja to dobro vem kako zgleda zadaj smao zdaj me zanima ko je spuščen
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe sep 28, 2007 10:51 pm

Dumber je napisal/-a:ma ja to dobro vem kako zgleda zadaj smao zdaj me zanima ko je spuščen

fant ...ta slika je narejena z gewindami :idea: (glede na urno in datumsko postavko)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe sep 28, 2007 11:20 pm

MacTron je napisal/-a:
Dumber je napisal/-a:ma ja to dobro vem kako zgleda zadaj smao zdaj me zanima ko je spuščen

fant ...ta slika je narejena z gewindami :idea: (glede na urno in datumsko postavko)

res je ja.sicer nevem s ke si jo zvleku ampak ok.

@ivanetich poberes ven kljucavnice pa si ze velik bol varn.pa poj ksn alarm z nadzorom notranjosti(jst ga mam serisko) pa se das ga v garazo.

ivanetich
Novinec

Napisal/-a ivanetich Pe sep 28, 2007 11:32 pm

abbe je napisal/-a:@ivanetich poberes ven kljucavnice pa si ze velik bol varn.pa poj ksn alarm z nadzorom notranjosti(jst ga mam serisko) pa se das ga v garazo.

čak malo ključavnice vn pobereš...ti si tk naredu? ok bom i ja pol tk probal. za tadrugo varijanto bom pa prašal mehanika kk gre...drgač ni draga investicija al je? v lublani pa žal nimam garaže:(

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Pe sep 28, 2007 11:49 pm

ivanetich je napisal/-a:čak malo ključavnice vn pobereš...ti si tk naredu? ok bom i ja pol tk probal. za tadrugo varijanto bom pa prašal mehanika kk gre...drgač ni draga investicija al je? v lublani pa žal nimam garaže:(

ne nism je vn pobrau ampak mam v namenu med zimo enkrat k bom musko dajau notr pa bom vrata razdirau.j pa enostavna pa dokaj ucinkovita resitev

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Dumber So sep 29, 2007 12:20 am

MacTron je napisal/-a:

jaz sem miso da si jo pobral iz te teme ker sem gledam stran kjer so zadnje slike z gewindami pa ni blo nobene od zadaj ;)

hvala
Slika

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois So sep 29, 2007 3:04 pm

vzadaj v žmigavec bi si lahko dal osram diadem namesto rumenih,drugač pa super avto
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Roady So sep 29, 2007 6:16 pm

abbe je napisal/-a:
ivanetich je napisal/-a:čak malo ključavnice vn pobereš...ti si tk naredu? ok bom i ja pol tk probal. za tadrugo varijanto bom pa prašal mehanika kk gre...drgač ni draga investicija al je? v lublani pa žal nimam garaže:(

ne nism je vn pobrau ampak mam v namenu med zimo enkrat k bom musko dajau notr pa bom vrata razdirau.j pa enostavna pa dokaj ucinkovita resitev

Jst mam čist vse ključavnice vn pobrane! ziher je ziher.. če pa dalinsko zataji so pa zato šipe zavarovane :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Ninja333
Novinec

Kraj: In da Ghetto

Napisal/-a Ninja333 So sep 29, 2007 6:57 pm

kako vse?
kok jih pa je?
a je težko za narest?
Nije đabe ni u stare babe

ivanetich
Novinec

Napisal/-a ivanetich So sep 29, 2007 8:08 pm

kljulčavnice vn? no ja...kaj pa vem:) dns sm šel pogledat enga golfa l. 98, SDI, 177tisoč prevoženih...ni še povedu cene k se un stric še odloča če bi prodal...pravi da je brezhiben...na kaj naj bom najbolj pozoren, kaj bi blo lahko pr tem avtu narobe in kolk bi bla prbližn cena. hvala za nasvete

Pugi-206
Nov uporabnik

Napisal/-a Pugi-206 So sep 29, 2007 8:31 pm

Živjo.Kot prvo ti morem avto pohvalit ker ga večkrat vidim.

Dostrkat si tle u tržiču, na fabrki...če mam prov.

lep golfič, kr slinast ratam k ga vidm :oops:
...:::206:::...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne sep 30, 2007 2:49 am

mas prou.

no da zdj odgovorim na vprasanja o handlingu.uceraj pa danes sem ga malo prtiskau na siht in z sihta.jst sm cist naudusen nad lego.avto se skoraj nc ne nagiba v ovinkih pa deluje mi ko da sm na trih,tudi pri vecji brzini.do roba zmoglivosti se nism su ker mi neki drza k zlo hitr zapeem v ovink(je treba pogruntat kaj je to).dons sm sprednje amortizerje nastimau na bol trdo kot vceraj(pac mau probavam kombinacije) in se mi zdi pretrdo.dobro je dokler je cesta dobra,ker pa pri nas v slo ni veliko dobrih cest bom jutri nastimau na malo mehkejso.

zdj sam se strut bar za spredaj pa zadj nabavm da mi ne krivi tok sasije :lol: po pa gasa

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Ne sep 30, 2007 8:54 am

razmislas da bi mogoce menjal tisto grdo malo ogledalo na desni? da bi zamenjal da bi bla oba enaka?

drugac pa je avto noro lep...

lp

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Ne sep 30, 2007 9:55 am

abbe nisem zasledil,kolk je zdej nižji?
maš kej problemov,ker je karter tolk nizko?sam mam golfa 3.5 cm dol,ne zgleda ful nizek,dal bi ga spomlad še bolj,ampak mi slabo rata ko se sklonim ko vidim razdaljo od karterja pa do tal.

Avto je pa itak bomba.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne sep 30, 2007 11:41 am

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:abbe nisem zasledil,kolk je zdej nižji?
maš kej problemov,ker je karter tolk nizko?sam mam golfa 3.5 cm dol,ne zgleda ful nizek,dal bi ga spomlad še bolj,ampak mi slabo rata ko se sklonim ko vidim razdaljo od karterja pa do tal.

Avto je pa itak bomba.

nevem kok je nizji sedaj ker nevem kok ma seriski visine med tlemi in blatnikom.nism se nasedu.je pa od une zascite pod motorjem pa do tal okol 4 cm placa.pa sj una zasvita je poj tut par cm-jeu se.tko da ni sile.

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Ne sep 30, 2007 12:17 pm

zlo grd golf...rižota :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr okt 03, 2007 6:56 pm

abbe zadnjič sma se nekaj menila v salonu glede felg...tole je hudo, da glava peče!
Priponke
kt4.jpg
kt4 2.jpg
kt4 3.jpg
kt4 4.jpg
kt4 5.jpg

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Sr okt 03, 2007 10:53 pm

kere alu?kok cena za 19"