mucek21 je napisal/-a:če jih boš dal speskat boš uničil tist del ko spoliran pač mal višje od pokrovčka, lhka bi lpo zaščitil vse skupi pa lpo šmirgel pa gasa, drgač pa full![]()
hudo pride na avtu. mislim da si trofil v nulčo glede izbir.
RejmiK je napisal/-a:..prašno barvanje je "baje" dobro..pobrskaj po forumu mal je blo ze nekaj napisanega glede tega načina barvanja
nightmare je napisal/-a:Kako ni poliran?No če ni poliran je pa samo lakiran goli aluminij.Če pa maš v barvi pa niso več v originalnem stanju.
Drgač pa ne zgleda švoh,zihr lepš k na ventilarju.:P
SAVINJCAN je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:jst bi r pustil tk kot je. pride full dober, drgač pa če hoče prašno, lhka daš v žalc rihtat pri sigma nova ena firma to dela, jst sem dal za vse 4 felge 35€
daj mi prosim povej malo bolj točno, a speskane felge si dol peljal in barvo in si potem za delo dal 35 evrov al kako?
mucek21 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:jst bi r pustil tk kot je. pride full dober, drgač pa če hoče prašno, lhka daš v žalc rihtat pri sigma nova ena firma to dela, jst sem dal za vse 4 felge 35€
daj mi prosim povej malo bolj točno, a speskane felge si dol peljal in barvo in si potem za delo dal 35 evrov al kako?
speskane felge sem peljal tja pa me je pršl 35€ pač za vse 4 felge, nardijo pa u nulo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov