Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Po avg 30, 2010 3:34 pm

lenivec je napisal/-a:tole boš čez 2 tedna spet "poliral"
ker na tak način in s tako pasto si praske samo zafilal. odstranil jih definitivno nisi.

predlog? :) mogoče če bi vzel še finejši vodobrusni papir bi blo bolje? npr. 3000?

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Po avg 30, 2010 4:19 pm

NejcZ je napisal/-a:Veš mogoče če se še da kje dobiti tisti adapter volana da ima zraven za tempomat? Ker ne najdem na ebayu, oz niti nevem kako naj iščem :)

Jaz sem ga nasel pod imenom GENUINE RENAULT AIRBAG SQUIB NO:7701051757 CLIO II/RS pri tem prodajalcu. Sem pobral zadnja 2 kosa, mogoce ma ze kaj novega?

Hm tnx za nasvete, bom probal nekje staknil vosek :)
Slika

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Napisal/-a jurre Če sep 09, 2010 8:36 pm

vceraj sem koncno prisel do enega testerja in po dobri uri zezanja nam je uspelo reprogramirati stevec, tako da mi zdaj sveti lucka za tempomat/limiter in kaze nastavljeno hitrost na stevcu :)

Slika

Slika

Zdaj moram pa spolirat 2 praske na vratih, ker folk ne zna enih vrat odpret, ne da bi butnil v drug avto :evil: (en salabajzer mi je ne samo butnil, ampak se zabil vrata notr, da je nastala 2cm praska) :g:

Bo treba to peno kupit ali kaj..za znort :roll:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Če sep 09, 2010 10:12 pm

:har namesto v folijo ga daj v bubble wrap ovit. :lol:
"this is so euro its asian" by Sam B.

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Če sep 09, 2010 10:35 pm

LaMike je napisal/-a::har namesto v folijo ga daj v bubble wrap ovit. :lol:

zanimiva zamisel :D sam pol bi pa mogel naganjat ljudi stran ko bi veselo pokali te mehurčke :lol:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če sep 09, 2010 11:33 pm

baSix je napisal/-a:
LaMike je napisal/-a::har namesto v folijo ga daj v bubble wrap ovit. :lol:

zanimiva zamisel :D sam pol bi pa mogel naganjat ljudi stran ko bi veselo pokali te mehurčke :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako se pa to reprogramira, da je bilo teliko dela? Je problem v samem diagnostičnem software-u oz. pomanjkanju uporabniku prijaznega le tega ali v dostopu do nastavitev? Na VAG-COM-u z VCDS-om je to par minut dela, pa si ne zamišljam točno, kaj je tako komplicirano...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Napisal/-a jurre Pe sep 10, 2010 8:01 am

problem je, da na servisu tega ne zna noben narest (vsaj z glave ne, da bi reku ni problema pa bi naredu), ce sam klikas se pa seveda mal lovis ce ne poznas stvari :)
Treba je pa 2x diagnostiko narest, pa vmes akumulator odklopit za 1min, pol pa brez kontakta reprogramirat. Ce naredis kaksen klik prevec ali pa premalo pa ponovi vajo od zacetka :lol:
Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Pe sep 10, 2010 8:59 am

Aja precej dela, drugače sem "začetnik" z VAG-COM-om, pa bi to na svojih naredil v par minutah, če ni celo en kljukica dovolj. No glavno, da se da in da je uspelo! ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Napisal/-a jurre Sr sep 15, 2010 10:24 am

par slikc iz nedeljskega roadtripa na Mangart :) prov zakon cesta, naredil smo pa trip cez Trbiz, Predel, na Mangart pa cez Vrsic nazaj

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr sep 15, 2010 10:32 am

~toMmy~ je napisal/-a:Aja precej dela, drugače sem "začetnik" z VAG-COM-om, pa bi to na svojih naredil v par minutah, če ni celo en kljukica dovolj. No glavno, da se da in da je uspelo! ;)

o kakih kljukicah ti govoris?sj to ni windows pa da bos odkljukal moznosti?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr sep 15, 2010 11:17 am

abbe je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Aja precej dela, drugače sem "začetnik" z VAG-COM-om, pa bi to na svojih naredil v par minutah, če ni celo en kljukica dovolj. No glavno, da se da in da je uspelo! ;)

o kakih kljukicah ti govoris?sj to ni windows pa da bos odkljukal moznosti?

Slika

Mogoče takšnih? ;) Se mi ne da zdaj iskat oz. nalagat slike, kjer je za obkljukat "Cruise Control Installed" in "Adaptive Cruise Control (ACC) Installed", jo pa ravno gledam. Nisi nikoli uporabljal Long Coding Helperja v VCDS-u (pri meni verzija 9.12 in 10.6)? Ti obkljukaš in on sam generira kodo, pri starejših ni toliko možnosti(je več ročnega vnašanja kod, pa še tam so preprosta navodila zraven), recimo pri MkV lahko večino stvari tako narediš, da preprosto obkljukaš.
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr sep 15, 2010 11:20 am

se vid da mam golf iv,pa da mam vcds 8.5...tm vem da je treba kode pista.no ne kode pac sam une cifre spremenis,ker vsaka cifra je za neki.nism pa vedu da obstaja tole k si zj dal.
super zadeva.ke to staknem lahko?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr sep 15, 2010 12:51 pm

abbe je napisal/-a:se vid da mam golf iv,pa da mam vcds 8.5...tm vem da je treba kode pista.no ne kode pac sam une cifre spremenis,ker vsaka cifra je za neki.nism pa vedu da obstaja tole k si zj dal.
super zadeva.ke to staknem lahko?

@jurre: oprosti za (še zadnji) OFF, drugače pa pohvale za te zadnje slike! ;)

@abbe: ta VCDS 912 beta sem dobil poleg kabla, novejše verzije se dajo naložit iz http://www.ross-tech.com/vcds/download/current.html , vendar mi je zaenkrat 10.6 napisala, da kabel ni priklopljen na avto, moram probat še preverit gonilnike. Probaj, če ne dela ti pa lahko pošljem 912 beta na mail(PM). Namen sem imel nadaljevati debato v temi "VAG-COM", pa je zaklenjena! :shock:

P.S.: Zdaj sem priklopil na Passata, pa vidim, da je odvisno od avta, če se kljukice ali ne, in tukaj jih ni, medtem, ko na golfu 5 so.
Slika

Shorty18
Nov uporabnik

Napisal/-a Shorty18 Sr okt 06, 2010 10:53 pm

Veš kaj me zanima, kje si kupil luči, ali so original, koliko si dal za njih in kdaj si jih dobil na dom, če si jih naročil iz tujine?

Lp

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Napisal/-a jurre Če okt 07, 2010 6:34 am

Shorty18 je napisal/-a:Veš kaj me zanima, kje si kupil luči, ali so original, koliko si dal za njih in kdaj si jih dobil na dom, če si jih naročil iz tujine?

Lp

luči so original
Slika

Shorty18
Nov uporabnik

Napisal/-a Shorty18 Če okt 07, 2010 11:10 pm

Ok, Hvala!

Koliko pa si dal za njih če ni skrivnost?
Pa kje si jih dobil?

Lp

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Če okt 07, 2010 11:32 pm

Shorty18 je napisal/-a:Ok, Hvala!

Pa kje si jih dobil?

Lp

Glede na to,da jih ima original so najbrš žarometi že bili na avtu,kot tudi pranje in avt.nastavljanje luči.

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Napisal/-a jurre Pe okt 08, 2010 6:36 am

Shorty18 je napisal/-a:Ok, Hvala!

Pa kje si jih dobil?

Lp

Ja, luci so bile narocene skupaj z novim avtom, kot dodatna oprema.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov