ti priporocam da vrzes ven tale eibach pro kit, in si zadegas noter H&R cupkit (55/35)...ce si zainteresiran, ti ga lahko zrihtam za poceni pare...seveda je vse novo, javi na pm...roba kot mora bit...
avto mora biti definitivno nizji, z temi 18 je previsok...vrjamem da je v zivo drugace za videt, samo nicesar nemore skriti visine...osebno mi je previsok...rabis se prage od OPC...
drugace pa mas prva liga gumo, bos zlo zadovoljen...vrjami...
lp, dominic...
p.s. res cuda...ze videl pri parih primerih...sam imam 215/40/17 gumo felno pa 17/7.5J in je guma dejansko isto napeta kot pri tebi z 215/35/18 n 8J felni...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..
na tej sliki pa se lepo vidi...res lepo, poglej moj avto iz strani...definitivno rabis nizjanje, ze sploh zaradi tega, ker mas gor 18` in res mi je smesen tale eibach da recejo da je -30mm...vendar tole definitivno ni 30...prej mi deluje kot orginal vzmetenje...resnicno...tak kot sem ti reko na pm...
lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..
ma, sj če ga dam spredi za 2 centi dol, ne bo bistvene razlike v udobju. že zj so eibachi pa 35 guma...
@dominic:
to že je -30, bom slikal enkrat ob prilki, bom postavil zraven navadne astre. ker tele g-ke so precej visoke, v tujini skoraj ne vidiš -30 fedrov, vsaj -45, sam pol majo vsi koloteke porihtane...
kake sanke,dol z njimi! izpade bolj clean,manj karavanski izgled pa se opticno nizji..
felge so bomba,jih se nisem videl v slo.
nizat z gewindami pa obvezno,ker tko ni tisto tapravo..sprijazni se :P