Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Re: Schkorc oz. moj vozni park skozi cas

Napisal/-a Schkorc Sr mar 23, 2011 4:30 pm

McLaren je napisal/-a:OK, kaj je point tega? Si kakšna zelo pomembna osebnost? Se počutiš pomembno ko držiš druge navadne smrtnike v nevednosti?
Resno.....če misliš napisat kater avto si kupu napiši, ne da pa zdej "stopnjuješ napetost" kot da bo tvoja odločitev o avtomobilu vplivala na življenje slehernega slovenca. Že 2 strani samega brezveznega prepucavanja in ugibanja kot da je tu vrtec in otroci ugibajo kera jebena žival visi iz palme na neki sliki. A je lenivec? Ni...... A je Opica?.......Ni. Sigurno je slon, ker je vzgojitlcva rekla da ma črko S v imenu.
Resno človek, ne vem kaj maš o tega. Verjamem pa da se počutiš pomembno ko te vsak drugi sprašuje zakaj se gre na foromu in ima tvoja tema vedno več prispevkov in ogledov. Zarad takih tem forum izgublja na kvaliteti, ker je večina strani brezveznega klobasanja.

Pa prosim ne piši zdej da je tvoja tema in lahko delaš kar češ. Pol lahko jaz objavim svojo temo in notri lepim same smajlije.....sej je moja tema kaj vas boli falus.

Hmm, to je moja tema in lahko delam kar hočem =P :D?

Hecam se :). Uff, ti si pa naredil analizo mene :)... Da te ne bo zmedlo, nekaj stvari sem odgovoril glede na tvoja trenutna vprašanja, nekaj stvari pa se nanaša že za v prihodnje :).

A to res ni vrtec? No saj imaš prav, po prebiranju kakšne teme bi rekel, da je to tisto pred vrtcem oops. 2 (dve) strani brezzveznega "prepucavanja", bodi srečen da jih ni 20 (dvajset), potem bi se tudi jaz bunil :lol:...

No pa začnimo. Nisem pomembna osebnost, kaj šele da bi imel ostale za (manj vredne) „navadne smrtnike“ (kot namiguješ ti). Nikjer ne pišem v tem stilu, niti si tega ne mislim. Seveda pa bi rad v življenju tudi kaj dosegel, kar pa še ne pomeni, da sem tak pomembnež kot me opisuješ.
A ti bi rad umrl kot nihče, ki nisi nikoli obstajal? Jaz priznam da imam res raje, da me kdo pozna, kot pa da sem zaprt med štirimi stenami in nihče ne ve zame, če je to tako narobe se me lahko privoščiš po dolgem in počez.

Dejstvo je, da ima vsak svojo glavo za razmišljanje in nimam namena nikomur vsiljevati svojega mišljenja (ali pa mogoče jaz ne opazim, da kaj vsiljujem :)). Seveda imam svoje mnenje, ki ga kdaj priporočam oziroma zaupam tudi ostalim, ampak vsekakor pa ne pričakujem, da se bi moral kdo po tem ravnati (razen če govorimo o prepričanju, ampak to je drugo :)).
Torej to kar si napisal, da bi zaradi mene (mojih odločitev in dejanj) oziroma mojega pisanja to vplivalo na bilo koga (kaj šele na vsakega) niti ne razumem.

Pa da ne boš mislil, vem da imaš po svoje prav, kar se tiče te zadnje „novosti“ ;). Tole zadnje res ne spada sem (tega sem se zavedal že od začetka) in dejansko spada v vrtec.
Pač sem si zamislil to svojo temo kot neke vrste blog/spletni dnevnik, kjer bi bilo „vse“ na enem mestu. Ja vem, da „Galerija (vozil)“ ni ravno primerna za „dnevnik“, ampak ker se moje življenje precej vrti okoli avtomobilizma, je v bistvu večina stvari dokaj povezanih z avtomobilizmom.
V glavnem sem malo zašel... To pa žal pomeni tudi, da se zaradi tega (ker tukaj objavljam, kaj vse sem doživel) v MOJI galeriji znajdejo recimo fotke KOLEGOVIH stvari (tudi to v bistvu sploh ni prav, ker se bi potem lahko vsak hvalil s fotkami ali čem drugim od sestrinega fanta kolega ipd.), potem se tu znajdejo stvari ki sploh ne spadajo sem (to je itak zgrešeno, ker se bi lahko zgodilo to kar ti pišeš), seveda tudi način objavljanja/pisanja,...

Pa bom jaz tebe (in ostale) vprašal, kaj je sploh fora „Galerije“? A ni fora v tem, da pokažemo kaj imamo, kaj znamo, kaj smo dosegli,... pač povedano drugače, da se hvalimo in kažemo pred ostalim, eni na tak drugi na drugačen način?
Kar nekaj časa (če pogledaš kdaj je bila ustvarjena ta tema in kdaj sem se registriral na forum) sem spremljal te forume brez, da bi objavljal te svoje stvari (pač tiste, ki jih objavljam v tej temi), ravno zaradi tega, ker se mi zdi to nepotrebno „hvaljenje“. Je pa res, da tako manj ljudi ve kaj počneš. Povedano drugače odkar sem ustvaril to temo, sem (zaradi tega) spoznal nove ljudi.

Kar se tiče pa samega načina (v tem primeru ugibanja) je pa tako kot sem že napisal. Kaj pa vem, po resnici povedano, mi je malo glupo, ko pogledam to svojo temo in so precejkrat samo moji (dolgi) posti eden za drugim. In tako je skoraj vsaka stran te teme (pre)obsežna, pa sem mislil to malo spremeniti in poskusiti narediti malce bolj zanimivo .
Vem, da je ta tema precej ozko usmerjena in ni zanimiva vsem. 95% vsebine je povezane z Renaultom :). Ampak vseeno imam občutek, da je forumaše „strah“ sodelovati v tej temi, ker skoraj nihče nič ne komentira oziroma nič ne napiše, ko objavim kak post. Saj vem, da so moji posti (pre)dolgi, in da jih večina ne bere in je verjetno tudi zato manj odgovorov, ampak raje napišem en kvaliteten post, ki je vseeno krajši kot pa 50 kratkih skropocanih postov. In če nihče nič ne napiše, potem (ponavadi) tudi noben drug nič ne napiše, da ne bo izjema. To pa bi lahko bilo delno tudi zato, ker v ostalih temah praktično ne sodelujem (niti ne odpiram ostalih svojih tem), ostali forumaši (vsaj ti novejši) tako ne vedo kdo sem, oziroma ne poznajo mojega nicka in tako raje pustijo mojo temo pri miru.
Da pa vodim monologe sam s sabo, je pa čisto vseeno, če to delam v svoji glavi in zato ne rabim forumov :D. Zato pa sem res želel sedaj (in prejšnjič) z ugibanjem „umetno“ „privabiti“ forumaše, da bi kdo kaj napisal in bi mogoče tako ostalo tudi v bodoče ;).

Kar se tiče statistike koliko ogledov in prispevkov ima tema mi je ravno od tule pa do izberi-si-kraj, ker nimam od tega nič. Če bi želel, da bi bil „zmagovalec“ v statistiki, potem bi enostavno moje poste razdelil na krajše in bi se teme lotil drugače ;). V vsaki temi po forumih bi spamal s smeški in kratkimi posti, da bi me vsi poznali (tako pa poglej prosim koliko postov imam ;)). Ampak ne vem čemu bi spamal in kaj bi mi božiček zato več prinesel, če bi imel več postov.
Torej še enkrat, seveda rad pokažem kaj ustvarjam/ustvarjamo (oziroma bomo ustvarjali), če pa kdo to pokomentira (z idejo, nasvetom, pohvalo ali grajo), pa imam seveda (kot vsi ostali, ki objavljate svoje stvari) še več veselja (znanja, možnosti,...).

In če te je strah, da bo zaradi mene (oziroma mojega pisanja v tej temi) forum izgubil na kvaliteti, mislim da te lahko pomirim. Sem precej precej prepričan, da bo ta tema še precej zanimiva (seveda ne za vse, kar ne more biti in tudi ni tak namen) in da bo zelo verjetno kdo našel kaj uporabnega tudi za sebe ;).
Res pa se bo vmes našlo tudi kaj nezanimivega, neumestnega, šaljivega,... pač takšnega kar sem ne spada in vas bo zato motilo.

Tako kot meni recimo ni všeč, ko vidim na forumu, ko nekdo objavi avto, v naslednjem postu še enkrat objavi kako izgleda po prvem pranju, potem objavi stanje kilometrov, v naslednjem postu pokaže, kako izgleda ta avto z novo vinjeto, potem objavi fotko povprečne porabe, sledi 10 strani kreganja o porabi, potem sledi poliranje in seveda fotke tega, potem letna oprava z radkapami in zimska brez radkap, pa spet fotka prevoženih kilometrov, potem fotke nove dišeče smrečice, pa fotka buške, ki jo je staknil v sosednji trgovini in seveda cel postopek popravila te buške, v naslednjem postu cela drama ker sedaj ko je avto prišel od kleparja pije liter več kot prej, in na parih straneh sledi ugotavljanje čemu je to vzrok, mogoče so pa gume spustile in sledi še dodatnih par strani o pravilnem tlaku v gumah, ko še vedno ni dosežen želen rezultat bomo zamenjali gume in sledi večna debata o novih gumah, ki se ne obrabljajo in držijo bolj kot tiste na F1 in 10 strani prepričevajna o tem katere so boljše, sledi seveda akustika, in ugotavljanje kakšno razliko prinese milimeter debelejši + kabel za ojačevalc (seveda vse foto dokumentirano), pa kako ima un radio boljši equlajzer kot drug, ker na aktualnih MP3jih se baje ful pozna razlika, ker pa sedaj z musko ne slišimo več avta, pa bomo kupili športne filtre in izpuhe, ter to poslikali in posneli, ter dali na yutub, da si bodo lahko vsi pogledali, pa da bomo moderni bi temnili šipe in bomo vsak dan na novo spraševali če je že mogoče spet temniti sprednje šipe.

Saj kdaj je zanimivo, ampak večkrat mi je pa moteče brati takšne teme kot so zgoraj omenjene, zato jih pač preletim ali izpustim. „Čiščenja“ forumov vse nesnage je zelo težko, tako da bo tudi v moji temi nekaj nesnage, tako kot jo je povsod (ampak jo bo definitivno manj kot kje drugje ;)).

Če pa ima kdo resne zdravstvene problem s tem, da mu ne da miru kaj „skrivam“, pa naj pokliče vedeževalca Danny-a :lol:.

LP (in brez zamere), Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr mar 23, 2011 4:41 pm

dobra :har

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr mar 23, 2011 8:18 pm

volkswagEn Golf Tdi ni športnik :mrgreen:

ampak v temle zadnjem postu pa si se razpisal "ko vlki"

PS: 95% vsebine je povezane z Renaultom?? dej še kak procent al pa dva zraven :lol:
LP Rok

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Sr mar 23, 2011 8:57 pm

super post, drugač mi je pa ta tema zanimivejših na a.com, sem si vzel kake pol leta nazaj skoraj celo popoldne za njo :D nevem, mogoče zato ker mam renaulta :)

lp

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Pe mar 25, 2011 8:53 am

In še zadnji namigi (da se res ne bo preveč vleklo oops :)). Torej, zadeva ima serijsko po trdoti nastavljivo podvozje in je gnana zadaj :twisted:. Da pa bo res enostavno, sliši na P... GT3.

LP, Primož

Uporabniški avatar
DJ-DUST
Novinec

Napisal/-a DJ-DUST Pe mar 25, 2011 9:14 am

Porsche GT3... :bow

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man Pe mar 25, 2011 9:15 am

a zdej si se z 1:18 RC modelčki začel igrat ? :mrgreen:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Pe mar 25, 2011 9:52 am

croma_man je napisal/-a:a zdej si se z 1:18 RC modelčki začel igrat ? :mrgreen:

:ne Je kar v merilu 1:1 ;) :).

Pa še teaser:
Slika

LP, Primož

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe mar 25, 2011 10:13 am

Peg perego Gt3!

Slika

ČESTITKE!

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Pe mar 25, 2011 10:15 am

To pa je z vso opremo stvar!

Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Pe mar 25, 2011 10:15 am

Kaj dobi uganitelj? =P =P =P =P =P

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man Pe mar 25, 2011 10:22 am

ime bo...? nekaj iz palete renaulta? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe mar 25, 2011 10:47 am

Fuego se lepo sliši. :lol:
Če bo punčka je pa komot katra. :-P

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Pe mar 25, 2011 10:56 am

xandrej je napisal/-a:Peg perego Gt3!
...
ČESTITKE!

Odlično, pa smo ga le našli :D. Za nagrado lahko dobita vikend paket z iskanim prevoznim sredstvom (seveda z vso vsebino, da si malo odpočijem :D).

Torej pa ga predstavimo... V bistvu je že precej napisanega o njem, tako da bom prešel k fotkam :).

Upam da ne boste preveč jezni in da razumete malo šale ;). Kot sem že napisal, se zavedam, da spada to prevozno sredstvo v vrtec, pa vseeno :D.

Slika

Slika

Slika

Sedaj bi vam ostalo le še, da poveste ali bo dirkač ali dirkačica, ampak raje ne, da ne bo McLaren hud =P.

croma_man je napisal/-a:ime bo...? nekaj iz palete renaulta? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne ime bo, ampak ime je :). Se vidi, da te že res dooolgooo ni bilo na obisku :)...

LP, Primož

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Pe mar 25, 2011 1:10 pm

:lol: :lol: :lol: Čestitam za naraščaj (predvidevam da se ne boš ti vozil v njem :lol: :mrgreen: ).

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Pe mar 25, 2011 1:36 pm

Renault VG je napisal/-a::lol: :lol: :lol: Čestitam za naraščaj (predvidevam da se ne boš ti vozil v njem :lol: :mrgreen: ).

x2 :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe mar 25, 2011 1:45 pm

hahaha, dobra fora :D
cestitam za starsevstvo 8)
Slika

Uporabniški avatar
aljaz123
Novinec

Kraj: Prebold

Napisal/-a aljaz123 Pe mar 25, 2011 2:42 pm

Čestitam!!
Drgač bi paloh dal namig da ima 3 kolesa :lol:
[color=#4000BF]Renault Clio 1.8 16v[/color]

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe mar 25, 2011 4:16 pm

ja fak... :lol: :lol: čestitke za obe pridobitvi!! ;) ;)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Pe mar 25, 2011 5:15 pm

verjetno da ta gt3 bo ostal orginalen :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov