Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Pe apr 03, 2009 10:13 pm

Honda Civic letnik 1992 :D

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Pe apr 03, 2009 10:37 pm

4vale6 je napisal/-a:Kaj pa si si zaželu če ni skrivnost,torej če povežemo "japanski stroj", mogoče kkšn nissan? 8)

nek 4x4 :D
se še odločam za znamko avtomobila al subaru al pa micka :)

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 So apr 04, 2009 12:32 am

Se prav al forester al pa outlander :lol: :lol: joke
če pa med imprezo pa evotom izbiraš,pa kr menjaj ;) :twisted:

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO So apr 04, 2009 12:51 am

4vale6 je napisal/-a:Se prav al forester al pa outlander :lol: :lol: joke
če pa med imprezo pa evotom izbiraš,pa kr menjaj ;) :twisted:

itaq forester al pa outlander :P
sej z golfom sm ful zadovoljen, ni mi žal da sem ga kupil in da ga še vedno imam, zelo sm zadovoljen z dsg menjalnikom, morda bi z lsd bilo še ful bolše, samo že dolgo sm zapaljen za ta 2 avta japonska avta in upam da si ga letos prilastim.

subaru mi je ušeč oz lepš od znotaj od EVO, tut zvok, micka pa mi ima ful lepo zunanjo linijo, pa baje se bolje vozi oz ma bolše vozne lasnosti kot impreza...moram se v oba 2 usest, sprobat, in pogledat, za ceno pa tut, ker mam omejen limit buđeta

bom še vidu kako bo naprej

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 So apr 04, 2009 8:54 am

A to mislš evota IX pa imprezo prejšnje generacije,al tanova modela?

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO So apr 04, 2009 10:11 am

4vale6 je napisal/-a:A to mislš evota IX pa imprezo prejšnje generacije,al tanova modela?

8)
bomo vidl :)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po apr 06, 2009 3:51 pm

se ti je prejle pa mudil na gorensko :lol: sem ti trobu pa je tko prhrumel mim da ne vem če si sploh slišal :)

Original-One
Nov uporabnik

Kraj: Metropola

Napisal/-a Original-One Po apr 06, 2009 5:12 pm

lenivec je napisal/-a:če je govora o prejšnih generacijah med evotom in scoobijem ni izbire. ker je odgovor jasen :)
scooby valda :)

Odgovor je jasen ja, samo ti ga ne poznaš

EVO valda
Type R has a split personality, mental disorder begins at 3800rpm. Powered by Hondata, Pate and Quaife

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Po apr 06, 2009 5:25 pm

splash je napisal/-a:se ti je prejle pa mudil na gorensko :lol: sem ti trobu pa je tko prhrumel mim da ne vem če si sploh slišal :)

ja letel sm v AH vrtać v Kranj, po radio kartico mi je radio zablokiral ko sem aku. menjal.
nism nč slišu trobo, sm ga pa res mal pritengnu, treba ga je na 270 mal spucat, :D :D

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Po apr 06, 2009 5:40 pm

lenivec je napisal/-a:če je govora o prejšnih generacijah med evotom in scoobijem ni izbire. ker je odgovor jasen :)

Original-One je napisal/-a:

Odgovor je jasen ja, samo ti ga ne poznaš

EVO valda

bolj se nagibam na subaruja imprezo 2006 predzadnji model, al pa evo IX, sam evo se mi zdi mal večji oz mal predolg, impreza pa glih uno čist prov. čeprav se ena impreza prodaja type 25 neka športna verzija samo mal starejši model 2005 samo mi luči niso všeč...

vozne lastnosti - dirkalne so 'baje' na strani EVO, kokr so mi slovneski Lastniki povedal, sam tko za amaterja kot sm jz za taka avta nebi čutu take bistvene razlike.

recimo sm pa na youtube gledu 1 posnetek kjer sta bla evo 9 in WRX sti, 2 voznika in usak je šu z evoto in sti. oba voznika sta skoraj enako vozila čas proge z sti okol 46sek, z evotom pa sta mela čas slabši za 2-3 sekunde.
pol v enmu videu pa bolj hvaljo EVOta, tko da kle usaj po moje igra vloga ker avto ti je bol vizualno ušeč. edina razlika je v mašini čeprav konjsko sta zelo podobna samo po zvoku pa je velika razlika. za zvok pa dajem + subaruju, ker je boxer mašina oz zvok mal poseben :) usaj men je,

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo To apr 07, 2009 8:57 am

Čist informativno, ker vem da si tišač... Evo ma velik več tuning potenciala brez velikih vložkov (menjava turbine), lažji je za vzdrževat (probi sam zamenjat svečke na subaruju) in ostale stvari v motorju so ti lažje dostopne, pa če ga zbiješ boš pr subaruju motor ubil prej kot pri evotu ker ma suby natlačen vse notr in jermene spredaj, medtem ko je pr evotu to pač drgač postavljen.

Jz če bi še tretjič kupval neki tazga bi se še tretjič odloču za evota, čist samo zato ker ga lah sam tunam brez kšnih besnih pripomočkov (rabš kabl, lambdo pa laptopa in si ready to go), medtem ko za subyja rabs ecutek/access port al pa ksn standalone kar je pa muchos dineros, poleg tega ma večji turbo v štartu kot suby in ga lah iz tistih serijskih 280 na 400 dost preprosto naviješ ;)

Ni pa boxer... Ampak zaropota pa vseen tko k treba k mas auspuh narjen cel :) Prmaji se mim k bos na Rju spet pa bomo ksno rekl :)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO To apr 07, 2009 1:51 pm

LoCo je napisal/-a:Čist informativno, ker vem da si tišač... Evo ma velik več tuning potenciala brez velikih vložkov (menjava turbine), lažji je za vzdrževat (probi sam zamenjat svečke na subaruju) in ostale stvari v motorju so ti lažje dostopne, pa če ga zbiješ boš pr subaruju motor ubil prej kot pri evotu ker ma suby natlačen vse notr in jermene spredaj, medtem ko je pr evotu to pač drgač postavljen.

Jz če bi še tretjič kupval neki tazga bi se še tretjič odloču za evota, čist samo zato ker ga lah sam tunam brez kšnih besnih pripomočkov (rabš kabl, lambdo pa laptopa in si ready to go), medtem ko za subyja rabs ecutek/access port al pa ksn standalone kar je pa muchos dineros, poleg tega ma večji turbo v štartu kot suby in ga lah iz tistih serijskih 280 na 400 dost preprosto naviješ ;)

Ni pa boxer... Ampak zaropota pa vseen tko k treba k mas auspuh narjen cel :) Prmaji se mim k bos na Rju spet pa bomo ksno rekl :)

hm...ja na to pa nism pomislu :)
no če te vidm tam, bom pršu mal na pogovor :D

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA To apr 07, 2009 2:09 pm

no hamzo, jaz ti pa pišem obratno od tega kar je loco napisal, jaz pa z vožnjo z evotom vidim drugače, ko sem kupoval avto sem gledal neko srebrno mr izvedbo, mislim da 2005 letnik, prvič mi ni všeč, da moraš avto res tiščati da kam gre, lega se mi zdi precej majava in tudi performanse niso bile nič posebnega,pri subaruju je navora ogromno že pri nizkih, tako, da malokrat menjam nad 6500, tudi meni je avto vizuelno bolj všeč kot impreza, sploh ko sem včeraj videl ( po mojem si bil to loco) evota na krožišču pri Playi...hud, kaj naj rečem, ampak skupek je boljši v imprezi, tudi notranjost in pa nastavljiv dif...v enem letu menjal, rolco za jermen 40 eur in pa cev za vodo 30 eur...to je vse.....lahko se dobimo nekje v lj, sem itak vsak dan dol pa se peljemo oz. peleš...in tuning je na isti ravni kot pri evu...večji tlak, remap, mogoče večji injektorji, izpuh....trenutno dela na cca. 370 do 380 hp in se dere...
loco..brez zamere, hudo žval imaš :lol:

lp,a.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO To apr 07, 2009 2:28 pm

toyota hvala za razlago, use kar si naštel za subaruja se strinjam s tabo, impreza me tut mal vleče zarad nastavitve dif. ampak evo mi nikakor nedopade od znotraj, sploh volan se mi nekak zdi preveč pust, nevem usaj mi deluje ko gledam na a.netu.

moram se vsest v oba avta, pa sprobat, vidt, pa pol se odločit ker mislim da sta oba avta zelo dobra sam pol se odločaš al za znamko, opremo pa druge podrobnosti.
ta tuning glih nemislim preveč predelovat na 500hp :D usaj na začetku še ne :P

toyota prid v petek če lahko v Rudnik, prav tako Loco pa če bosta tm, bomo še mal podebatiral, sam upam da se vi2 nebosta skregala :lol:
Zadnjič spremenil HaMzO, dne To apr 07, 2009 2:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Napisal/-a wuky To apr 07, 2009 2:32 pm

Se ne bosta skregala vrjem meni, so v družbi 3 impreze pa se še z nobenim od lastnikov niso skregal 8)

HaMzO lep golf ;) zanč se ti je kr mudil z Rja :)

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA To apr 07, 2009 5:20 pm

..ne bova se kregala, itak sem pa dal vedt, da je bil v prvem planu EVO, dokler nismo letel skoz lesce z imprezo.... :lol:

kdaj pa se zberete na rudniku, pa kje, bi bilo pa zanimivo kakšno rečt ja...
drugače pa avta itak nimata konkurence v svojem razredu en ali drugi, sploh ker ne delajo več celice turbo 4wd :lol: , kar koli boš že kupil vrjemi bodo nedeljski izleti velikokrat brez boljše polovice..... nekje na grobniku ali lokalnih cestah:twisted: , sicer pa je v konjih med tvojim golfom in original imprezo samo 50 hp razlike, tako, d boš videl kakšna je razlika v podvozju in nastavitvah le tega....

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO To apr 07, 2009 5:47 pm

wuky je napisal/-a:Se ne bosta skregala vrjem meni, so v družbi 3 impreze pa se še z nobenim od lastnikov niso skregal 8)

HaMzO lep golf ;) zanč se ti je kr mudil z Rja :)

ma zadne čase se mi res skoz mudi :D

toyota: prid ja, drugač pa tam okoli 22.00, sam za soboto naj bi šli na novo lokacijo... :D

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA To apr 07, 2009 5:52 pm

če se boš spomnil me pošlji ZS v petek da vem kam, da ne bom lutal po rudniku za brezveze

Uporabniški avatar
P206S16
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a P206S16 To apr 07, 2009 9:55 pm

evo 9 letnik 2006 bel amerika se ti zdi zanimivo??? ;)
leti...leti.... S16
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov