Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

MAFIX
Nov uporabnik

Napisal/-a MAFIX To maj 18, 2010 8:42 pm

nevem če glih ena kalifornia za 200k eu zbija krizo... pa še polovica tega pleha je na lizinge pa uzeti krediti.

Uporabniški avatar
_xzibit_
Novinec

Kraj: Umag (HR) / Trst (I)

Napisal/-a _xzibit_ To maj 18, 2010 9:58 pm

V Umagu (ja vem da ni glih Slovenija) perlasto bela Ferrari California (Bianco Fuji). Rdeca notranjost. Option 20" feltne. IT registracija. Lastnik ima bajto pri Savudriji in se vozi tudi v rdecem F430 coupe. Ce mi uspe bom slikal... upam da vas ne bo motilo da je slikano na hrvaskem.

Uporabniški avatar
vrh
Nov uporabnik

Napisal/-a vrh To maj 18, 2010 10:34 pm

To je že drugi razbit slovenski 599. Lani je eden kresnu rdečega v Opatiji :!:
Forza Ferrari

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To maj 18, 2010 10:51 pm

_xzibit_ je napisal/-a:V Umagu (ja vem da ni glih Slovenija) perlasto bela Ferrari California (Bianco Fuji). Rdeca notranjost. Option 20" feltne. IT registracija. Lastnik ima bajto pri Savudriji in se vozi tudi v rdecem F430 coupe. Ce mi uspe bom slikal... upam da vas ne bo motilo da je slikano na hrvaskem.

Imaš v mislih vilo, ki se postavlja/obnavlja v Zambratiji?
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
_xzibit_
Novinec

Napisal/-a _xzibit_ Sr maj 19, 2010 4:23 pm

prihajajo slike! ferrari california, maserati 3200 gt & maserati granturismo! slikano danes v umagu!

shilyeg
Nov uporabnik

Kraj: sam hrvaška ne

Napisal/-a shilyeg Sr maj 19, 2010 5:24 pm

eclipse_R je napisal/-a:
PIKSNA007 je napisal/-a:Ma dj taki preseranti, kup si tak avto pol ga pa razbije tko :? Če ne zna vozt nej si raj kup kej tazga da se vsaj v vsakmu ovinku nau skantu.
Ta bo zihr nouga kupu, tega dvomm da bo popravlu.

LP

Ja, ker ljudje s poceni avti nikol ne letijo s ceste ker pretiravajo? Če si človek lahko avto privošči, zakaj mora bit takoj nek preserant itd. Če maš poceni avto ga lahko razbiješ, če je pa zelo drag ga pa ne smeš? Al kaj nej bi tvoj post pomenil? Pač je naredil napako in letel ven, ko da se to ne dogaja vsak dan. Bohnedej, da ni bilo telesnih poškodb al pa smrtnih žrtev. Ne pa da se mu clo privošči, da ga je razbil.

Več svoje osebnosti ne bi mogel dat v en post.

lp

podpis pod tole ja...pa s takim avtom se ne rabiš znat pelat,ker tot avto skoraj sam pelje.Pa mislim,da če bi se človek prpelo na full bi vrjetno oD njega ostalo zadnji dve luči.sploh ne veste kai je vzrok te nesreče pa že pametujete da je je kurčo pa pederiso okoli...lahk So ble tut tehnične napake na avtu.Ja tut takim avtom se to zgodi.
LP
drift and die smoke and fly

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Sr maj 19, 2010 5:34 pm

Mater toti Maserati pa mi je tak hudo lep, da se ga ne morem nagledat :lol:

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Sr maj 19, 2010 5:50 pm

zvok je tudi brutalen. Ga nekdo vozi po Ljubljani, ga dostikrat vidim.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr maj 19, 2010 6:07 pm

valle-leon je napisal/-a:zvok je tudi brutalen. Ga nekdo vozi po Ljubljani, ga dostikrat vidim.

Če se gre o GT-ju ... sem zadnjič v enem videl gospodično za volanom ... tko da (dvomim da je to njen avto) ima zelo skuliranega moža/fanta, da ji pusti za volan =P
da ne bo pomote ... ne namigujem, da so ženskle slabe zvoznice ... ampak če bi jaz imel zak avto bi ga tudi vozil samo jaz :D

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Sr maj 19, 2010 6:20 pm

Matey_ je napisal/-a:
valle-leon je napisal/-a:zvok je tudi brutalen. Ga nekdo vozi po Ljubljani, ga dostikrat vidim.

Če se gre o GT-ju ... sem zadnjič v enem videl gospodično za volanom ... tko da (dvomim da je to njen avto) ima zelo skuliranega moža/fanta, da ji pusti za volan =P
da ne bo pomote ... ne namigujem, da so ženskle slabe zvoznice ... ampak če bi jaz imel zak avto bi ga tudi vozil samo jaz :D

LP
Matej

Se ne strinjam z tabo... zakaj pa ji ne bi pustil vozit avta? Saj pa bi na začetku bil zraven, da se navadi, potem pa jo pustiš samo en krog... Če pa bi kaj čohnila, pa bi jo že predhodno opozoril na posledice. :lol:

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr maj 19, 2010 7:02 pm

@_IceMan_: He he dobra taktika ta :P predhodno opozoril na posledice :P
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
_xzibit_
Novinec

Napisal/-a _xzibit_ Sr maj 19, 2010 8:53 pm

Granturismo S ima morda najboljsi zvok v tej klasi. Carrera GT in Lexus LF-A sta pa na cist drugem planetu! :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Sr maj 19, 2010 9:18 pm

_xzibit_ je napisal/-a:Granturismo S ima morda najboljsi zvok v tej klasi. Carrera GT in Lexus LF-A sta pa na cist drugem planetu! :shock: :shock: :shock:

se strinjam, pred kratkim na poti v München(avtocesta) mimo nas carrera gt, to je noro, sem sam gledal kje je formula šla mimo, potem pa la vidim, da ni bla formula, za njim pa še 599ka oops

Uporabniški avatar
_xzibit_
Novinec

Napisal/-a _xzibit_ Sr maj 19, 2010 10:29 pm

V Londonu sem videl tudi par Veyrona sam zvok... ja... res je brutalen... sam kot traktor; brez "duse"... Murciélago LP640 pa ima tudi brutalen zvok! Videl sem (in slisal) tudi LP640 Hamann! :shock: :shock: :shock:

Danes sem vozil za Californio in moram rect da ko se vozi pri nizkih obratih sploh se ne slisi. Seveda ko "stisne" se slisi dobro V8 motor. F430 od istega lastnika se slisi "globoko" tudi pri nizkih obratih. Prav se vidi da California je za "rich-ladies-cruising". :?

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Po maj 24, 2010 10:14 am

khmmm ko se je ferrari raztrescu sm prisu malo za tem mimo so bili samo se policisti in lastnik (oz. voznik) tam in usak dan se peljem tu pa mi sezmeraj ni jasno kaj je delau da je šou naravnost?
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Po maj 24, 2010 12:24 pm

Ti js povem.. prehitr je šou, se ustrašil da nebo zvozil in začel bremzati.. pol pa v tej paniki šel kr ravno namesto da bi zavil :D Ker glede na poškodbe hitrost ni bila visoka.
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 24, 2010 1:16 pm

Lahko je srat po ljudeh, rekel bom pa samo tole. Dokler nisi vozil avta z 400+ konji z RWD, po moznosti se z izklopljenimi pomagali, nimas kaj komentirat taksnih in podobnih nesrec. Fantje, lovit tako zverino ko ti enkrat rit odnese ni lahko.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Po maj 24, 2010 2:49 pm

Courage™ je napisal/-a:Lahko je srat po ljudeh, rekel bom pa samo tole. Dokler nisi vozil avta z 400+ konji z RWD, po moznosti se z izklopljenimi pomagali, nimas kaj komentirat taksnih in podobnih nesrec. Fantje, lovit tako zverino ko ti enkrat rit odnese ni lahko.

peljau ze take avte kot si omenu in useeno mi ni jasno kaj ga je gnalo v to dejanje ker je sekal ovinek in sou naravnost?

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 24, 2010 4:04 pm

Mogoče je pa ježek na cesto pritekel on je pa velik ljubitelj živali? :-P

lp
Slika

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Po maj 24, 2010 7:40 pm

eclipse_R je napisal/-a:Mogoče je pa ježek na cesto pritekel on je pa velik ljubitelj živali? :-P

lp

heeh nice one :P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov