_xzibit_ je napisal/-a:V Umagu (ja vem da ni glih Slovenija) perlasto bela Ferrari California (Bianco Fuji). Rdeca notranjost. Option 20" feltne. IT registracija. Lastnik ima bajto pri Savudriji in se vozi tudi v rdecem F430 coupe. Ce mi uspe bom slikal... upam da vas ne bo motilo da je slikano na hrvaskem.
eclipse_R je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Ma dj taki preseranti, kup si tak avto pol ga pa razbije tkoČe ne zna vozt nej si raj kup kej tazga da se vsaj v vsakmu ovinku nau skantu.
Ta bo zihr nouga kupu, tega dvomm da bo popravlu.
LP
Ja, ker ljudje s poceni avti nikol ne letijo s ceste ker pretiravajo? Če si človek lahko avto privošči, zakaj mora bit takoj nek preserant itd. Če maš poceni avto ga lahko razbiješ, če je pa zelo drag ga pa ne smeš? Al kaj nej bi tvoj post pomenil? Pač je naredil napako in letel ven, ko da se to ne dogaja vsak dan. Bohnedej, da ni bilo telesnih poškodb al pa smrtnih žrtev. Ne pa da se mu clo privošči, da ga je razbil.
Več svoje osebnosti ne bi mogel dat v en post.
lp
valle-leon je napisal/-a:zvok je tudi brutalen. Ga nekdo vozi po Ljubljani, ga dostikrat vidim.
Matey_ je napisal/-a:valle-leon je napisal/-a:zvok je tudi brutalen. Ga nekdo vozi po Ljubljani, ga dostikrat vidim.
Če se gre o GT-ju ... sem zadnjič v enem videl gospodično za volanom ... tko da (dvomim da je to njen avto) ima zelo skuliranega moža/fanta, da ji pusti za volan
da ne bo pomote ... ne namigujem, da so ženskle slabe zvoznice ... ampak če bi jaz imel zak avto bi ga tudi vozil samo jaz
LP
Matej
_xzibit_ je napisal/-a:Granturismo S ima morda najboljsi zvok v tej klasi. Carrera GT in Lexus LF-A sta pa na cist drugem planetu!![]()
![]()
Courage™ je napisal/-a:Lahko je srat po ljudeh, rekel bom pa samo tole. Dokler nisi vozil avta z 400+ konji z RWD, po moznosti se z izklopljenimi pomagali, nimas kaj komentirat taksnih in podobnih nesrec. Fantje, lovit tako zverino ko ti enkrat rit odnese ni lahko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov