Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Re: 2. _B3yBo_ EX-RATsei

Napisal/-a grega983 Če mar 10, 2011 6:42 pm

Mgajvr je napisal/-a:eni packamo za svojo dušo in je zato avto neprecenljiv ;)

Daj ti raj mal predstav svoje čudo.
Pa upam da ni kak rusty :lol:
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če mar 10, 2011 8:29 pm

FLINK je napisal/-a:Nimam ne cliota niti nemca...
Briga me tudi, kdo kaj proda in kdo ne.
Zelel sem samo poudariti, da stara kanta, pa ce v njo zmeces nwm kok tisoc evrov in truda nikoli ne bos prodal za 'normalen' denar. Se posebej pa ne, ko lastnik misli, kako veliko je vreden, ker packa na tem avtu ze nekaj let in porabi nekaj tisoc evrov. Nikoli.

Lp

Ocitno si bil ti bol spacan skupi kot moj avto, vsaj po tvojih komentarjih. Pises same neumnosti. Jaz kot prvo neprodajam avta, kot drugo ta stara kanta ima 40.000km realnih kaj pa tvoja drvarnca. Kot tretje jaz tukaj nisem pisal koliko mislim da je avto vreden in 4k danes ni noben denar (toliko je bilo ponujeno). No verjamem ce nimas 4k da se ti to zdi zelo veliko. Pa ze ko pises neumnosti o mojem avtu oz o meni bi se lahko malo bolje pozanimal ker ta avto se je zacel delati malo pred jesenjo in je koncan pred pomladjo. Ja res je neki let ga pacam.... ocitno pasja leta

Drugace pa ce ti pravis da je 4k precenjeno je precenjeno, ker meni je vseeno tebi bo pa lazje v zivljenu!

res smeh ta a.com kda je bilo za avto ponujeno 15k oz da bi ga hotel za toliko prodajat :lol:
Slika

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Če mar 10, 2011 8:34 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:Nimam ne cliota niti nemca...
Briga me tudi, kdo kaj proda in kdo ne.
Zelel sem samo poudariti, da stara kanta, pa ce v njo zmeces nwm kok tisoc evrov in truda nikoli ne bos prodal za 'normalen' denar. Se posebej pa ne, ko lastnik misli, kako veliko je vreden, ker packa na tem avtu ze nekaj let in porabi nekaj tisoc evrov. Nikoli.

Lp

Ocitno si bil ti bol spacan skupi kot moj avto, vsaj po tvojih komentarjih. Pises same neumnosti. Jaz kot prvo neprodajam avta, kot drugo ta stara kanta ima 40.000km realnih kaj pa tvoja drvarnca. Kot tretje jaz tukaj nisem pisal koliko mislim da je avto vreden in 4k danes ni noben denar (toliko je bilo ponujeno). No verjamem ce nimas 4k da se ti to zdi zelo veliko. Pa ze ko pises neumnosti o mojem avtu oz o meni bi se lahko malo bolje pozanimal ker ta avto se je zacel delati malo pred jesenjo in je koncan pred pomladjo. Ja res je neki let ga pacam.... ocitno pasja leta

Drugace pa ce ti pravis da je 4k precenjeno je precenjeno, ker meni je vseeno tebi bo pa lazje v zivljenu!

res smeh ta a.com kda je bilo za avto ponujeno 15k oz da bi ga hotel za toliko prodajat :lol:

Ne bom se spuscal na tvoj nivo ampak si preberi temo od zacetka pa do sedaj...vglavnem si imel na sredini in do konca negativne komentarje-vec k pol ljudi se ti je smejalo, ker nkol nisi nic naredil.
Se ne hvalim z mojim avtom ampak ima konjev toliko, kot vse tvoje drvarnice tam skupaj (ker si ze dreznil v to temo).
Ti kar delej....pa vsak racun na kup-ker ce ti kdo rece, da bi kupil, ti samo sestevaj vse (plus delo seveda) :lol:
:)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če mar 10, 2011 8:58 pm

Sam enkat se morm pa res do tebe zapelat, pa pogledat to raketona lasten uč :twisted:
FLINK: še noben ni bilokateri avto prodal za toliko, da bi imel pokrite stroške obnove, ali kakršnekoli predelave, tako da avte se obnavlja, ali predeluje zgolj za hobi ali dušo, ker finančno si itak v minusu.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Če mar 10, 2011 9:04 pm

lancia hf je napisal/-a:Sam enkat se morm pa res do tebe zapelat, pa pogledat to raketona lasten uč :twisted:
FLINK: še noben ni bilokateri avto prodal za toliko, da bi imel pokrite stroške obnove, ali kakršnekoli predelave, tako da avte se obnavlja, ali predeluje zgolj za hobi ali dušo, ker finančno si itak v minusu.

Razen, če se lotiš kakšne klasike, ampak pustimo malenkosti.
Zgleda za FLINKa avto ni avto, če nima garancije in boknedaj da bi nekdo, ki ni pooblaščen serviser za to znamko kaj na njem šraufal, potem je tak avtomatsko vse ološ. :roll:
Beybo, če hočeš ohranit vrednost Seycha, ga vozi na pooblaščenca brisalce menjavat, pa čistilo za šipe dolivat :roll:

Slika
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če mar 10, 2011 9:14 pm

FLINK je napisal/-a:
Ne bom se spuscal na tvoj nivo ampak si preberi temo od zacetka pa do sedaj...vglavnem si imel na sredini in do konca negativne komentarje-vec k pol ljudi se ti je smejalo, ker nkol nisi nic naredil.
Se ne hvalim z mojim avtom ampak ima konjev toliko, kot vse tvoje drvarnice tam skupaj (ker si ze dreznil v to temo).
Ti kar delej....pa vsak racun na kup-ker ce ti kdo rece, da bi kupil, ti samo sestevaj vse (plus delo seveda) :lol:

no na moj nivo se tesko spustis ker je malo visji od tvojega ki si ga zacel. Ti ze ves kaj sm pa nism naredu ;)

Ja tvoja drvarnica ima vec konjov kot vse moje.... pa poglejmo

Audi a6 2.8v6 200hp, Fiat seicento 1.4T 200hp, Fiat punto gt 140hp, Fiat seicento cup 100hp in pa se fiat cinquecento od punce ki je pri meni ze 1let ima 75hp. Pomeni tvoj ima vec kot 710hp. Bravo cestitam, kmalu bos kot Edo in njegova posast s1. Vec je takih v slo bolje je ;)

In spet nekaj sanjas o prodaji in racunih :lol:

No super zdej bo pa mirna bosna...
Slika

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Če mar 10, 2011 9:26 pm

grega983 maš prou ja. je rusty golf enka letnik 85 in ga z veselam obnavlam, čeprav se mi veliko folka smeje. eni imamo pač veselje "packat"
tko da lahko samo rečem, nej si vsak po svoje razlaga, če ima to smisel ali ne.
če komu ni všeč, naj teme ne bere in komentira. :roll:
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Če mar 10, 2011 9:35 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:

no na moj nivo se tesko spustis ker je malo visji od tvojega ki si ga zacel. Ti ze ves kaj sm pa nism naredu ;)

Ja tvoja drvarnica ima vec konjov kot vse moje.... pa poglejmo

Audi a6 2.8v6 200hp, Fiat seicento 1.4T 200hp, Fiat punto gt 140hp, Fiat seicento cup 100hp in pa se fiat cinquecento od punce ki je pri meni ze 1let ima 75hp. Pomeni tvoj ima vec kot 710hp. Bravo cestitam, kmalu bos kot Edo in njegova posast s1. Vec je takih v slo bolje je ;)

In spet nekaj sanjas o prodaji in racunih :lol:

No super zdej bo pa mirna bosna...

Rekel sem od tvojih drvarnic....ne celotnega vasega parka pred 'hiso' (ce temu tko reces ti).
ti le obnavljej....

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Če mar 10, 2011 9:40 pm

Mgajvr je napisal/-a:grega983 maš prou ja. je rusty golf enka letnik 85 in ga z veselam obnavlam, čeprav se mi veliko folka smeje. eni imamo pač veselje "packat"

Nic nimam proti predelavam in obnavljanjem. Pohvalno, da obstajajo se taki mojstri, ki znajo, imajo voljo in cas.
Mam pa proti tistim, ki so nekaj obnovili, da so boga za jaja prijeli in da je ta predelava vredna 'milijine'....ker so vlozili ful dela, materiala,....nikoli ne bo vredno toliko. In potem pametujejo, koliko dela je bilo vlozenega, truda, denarja,....

lp

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če mar 10, 2011 9:44 pm

Mgajvr je napisal/-a:grega983 maš prou ja. je rusty golf enka letnik 85 in ga z veselam obnavlam, čeprav se mi veliko folka smeje. eni imamo pač veselje "packat"

ne kar naj pisejo ravno v tem je car forumov...

FLINK je napisal/-a:
Rekel sem od tvojih drvarnic....ne celotnega vasega parka pred 'hiso' (ce temu tko reces ti).
ti le obnavljej....

No se bom spustil na tvoj nivo.... te drvarnice so vse moje (razn cinq od punce) za razliko od tvojega skreta, ki je 700 plus konski. Se enkrat ti recm prej se pozanimi kot pa da pametujes

in pa se neki kako pa ti reces hisi.... pri nas recemo kot vsi v sloveniji hisa hisi....
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če mar 10, 2011 10:40 pm

koliko pa je od teh 710 ps voznih? :mrgreen:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če mar 10, 2011 10:47 pm

če ima A6 priklop potem vsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Če mar 10, 2011 11:39 pm

@FLINK sej ne gre pričakovat da bo slovencelj vedu kak pa kaj je z dirkalniki...recimo kletka in sedeži so že 1500€ takoj.... Pa tak kot mu naprej mečeš da naj računa delo pa listeke shranjuje zakaj pa pol ti tak veselo v svoj oglas pišeš da maš pobarvane pa ravne felge pa servise narjene (kot da je to neka dodana vrednost da so servisi :roll: )

viewtopic.php?f=38&t=84191

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe mar 11, 2011 12:43 am

airmike je napisal/-a:@FLINK sej ne gre pričakovat da bo slovencelj vedu kak pa kaj je z dirkalniki...recimo kletka in sedeži so že 1500€ takoj.... Pa tak kot mu naprej mečeš da naj računa delo pa listeke shranjuje zakaj pa pol ti tak veselo v svoj oglas pišeš da maš pobarvane pa ravne felge pa servise narjene (kot da je to neka dodana vrednost da so servisi :roll: )

viewtopic.php?f=38&t=84191

Prosil bi, da vsak dobro prebere :roll:

ven0m je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:Verjemi, da tudi 4k eur ni vreden. Prodajaj, pa bos videl.

Tebi zgleda res nekaj ne štima čisto v glavi :D
Se ti zavedaš, da mož tega avta ne prodaja. In je samo bežno omenil, da mu je en kekec naredil ponudbo, ki je nato ni izpolnil. Ali pa samo ne želiš brat oz. videt nič druga, kot pa to, da boš ti z lahkoto prodal tvojega Cliota 05 letnik, ki ima pod 100k prevoženih. In da se neboš sedaj razpočil, to je bila samo kmečka posplošitev, glede na tvoje pisanje tu gor iz moje strani, tako da če se motim pa imaš Megana se opravičujem.

Drugače pa za splošno znanje, malo začni ločit pojme prodat in prodaJAT. Sej pa je splošno znano, da če želiš prodat avto v sloveniji so sledeča načela:

Če ni nemec:
- km ima da so pod 100k
- potrjena servisna
- brez praske
- garažiran
- 1. lastnik, nekarambolov

Če je nemec:
- km ima da so pod 200k
- potrjena servisna
- brez praske
- garažiran
- max. 2. lastnik, nekaramboliran

Imam občutek, da sem nekako kar v polno zadel. Popoln stereotip, glede na obnašanje in razmišljanje... Ko ti je človek stisnil kajlo s konjenico, si začel komentirat hišo... J**** te bog tele mamino, daj odrasti pa si najdi drug cilj v življenju kot postavljanje na navidezne stopničke, da se počutiš nad večino. Nažalost si sam eden izmed tistih, ki misliš, da si boga za jajce prijel, ker imaš 225 konjev...
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe mar 11, 2011 12:50 am

Ampak res, sem že mislil, da imaš najmanj 300 konjsko zverino in to malo več vredno od ubogega Megana RS. Ta s hišo je bila pa res višek primitivnosti. Človek ima svoje veselje in zanimive ideje, prav z veseljem pregledujem takšne teme, ampak vedno se najde nekdo, ki zna vse stokrat bolje in je glavni car. :roll:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Pe mar 11, 2011 5:41 am

Patrik_A3 je napisal/-a:koliko pa je od teh 710 ps voznih? :mrgreen:

Vsi razn turbo sei.
Slika

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Pe mar 11, 2011 8:58 am

~toMmy~ je napisal/-a:Ampak res, sem že mislil, da imaš najmanj 300 konjsko zverino in to malo več vredno od ubogega Megana RS. Ta s hišo je bila pa res višek primitivnosti. Človek ima svoje veselje in zanimive ideje, prav z veseljem pregledujem takšne teme, ampak vedno se najde nekdo, ki zna vse stokrat bolje in je glavni car. :roll:

Nisem jaz zacel primerjat materialne dobrine med seboj. Nisem mislil 'ubogega megana'. Ampak ko je ze, sem rekel 'te njegove drvarnice'...ce se, na katera avta sem ciljal.

Sploh ni poanta, da ne bi cenil predelovalce....ampak naj tudi oni gledajo realno.
Isti primer je, ce imas 5 let star avto ki je totalno predelan (veliko denarja gor zmetanega-verjetno se enkratno vrednost) in isti model osnovni. In kdo ti bo dal se enkrat toliko za isti avto? Pa naj bo poliester, feltne, kletka ali karkol drugega veliko evrov....! Taka je pac realnost. In ce je drvarnica vredna 500eur....je lahko prefukana 100-krat, nihce ti ne bo dal 10-krat vec za njo- (pa se to je premalo, ker se je ful matral, fuil dnarja porabu....)

Lp

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe mar 11, 2011 9:06 am

pišeš pa tako kot da bi bil to tvoj denar...
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Pe mar 11, 2011 9:31 am

Stos je v temu da nobeden ni pisal kolko je avto vreden, koliko ga cenim ali koliko sem zmetal denarja. Samo revcku je dovgcas pa se malo piha. Bi ga pa rd vidu heroja ki dobi seriskega sei sporting za 500e
Slika

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO So mar 12, 2011 11:41 am

Ha ha ha ha ha :D Po takšnih temah se bodo še knjige pisale :P

Mgajvr je napisal/-a:eni packamo za svojo dušo in je zato avto neprecenljiv ;)
...kako eni tega ne morejo razumet? Tudi sam vem kako je fajn filing porabit denarja, živcev in časa za nek kup pleha na kolesih...še najboljša je grenko-pekoča "bolečina" ko se zamisliš kaj vse bi si kupil za ta denar- pametnega.
Pač je*at ga...eni imamo željo po ustvarjanju in za to je potreben denar.
Čudi me tudi koliko je bilo govora o prodajanju in nwm kakšni ceni, čeprav se avto ni prodajal (vem samo da je imel ponudbo).
Hja dolgčas mi je pa ga še jaz malo bluzim :P

Ker pa nočem bit čist off, bi rad pohvalil avtorja in njegovo delo, ker je tega na forumih daleč premalo in to samo zaradi določenih biserov.
B3yBo, zanima me tudi če se boš na kak slalom prijavil? Tale t.i. bombica ni daleč od gokart-a :)
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov