Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Sr jan 13, 2010 6:48 pm

No velja potrobi če me vidiš :D bom tudi jaz malo bolj gledal, če te slučajno vidim. Iz katerega dela domžal pa sploh si ti, jaz sem z spb-blokov (center domžal).

No pa da se še k temi vrnem, no ker je zaradi slabega dogovora in slabih izkušenj plan splaval po vodi, vsaj pri enem ponudniku. Tako da bom kar razkril mojo skrivnost, katero sem že imel naročeno, pa se je pač odvilo tako da sedaj nimam nič. Nameraval sem kupiti nove prednje luči in sicer original izgled z lečo, vendar z angel eyes obročki. Niso čisto original, vsaj izgled je originalen, tako da me zanima naslednje. Ali slučajno kdo ve, če bi se dalo preko www.xenon-kit.si naročiti take luči. V ponudbi sicer imajo, vendar na sliki samo za limuzino in še to krom notranjost. Če kdo slučajno ve naj mi prosim sporoči. Je pa tudi drug ponudnik in sicer www.mstyling.net. Kdor ima pa tudi z njimi izkušnje naj tudi pove. Tako da če bi lahko izberali komu bi raje zaupali xenon-kit ali mstyling?

In še slika luči.
Slika

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Sr jan 13, 2010 6:53 pm

kaj pa če pogledaš tukaj:http://www.silux.si/spletna-trgovina/svetila/bmw/bmw-e46 imajo pestro ponudbo pa kar poštene cene...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Sr jan 13, 2010 7:12 pm

Tam sem že gledal in nimajo niti luči z lečo, niti z angel eyes obročki, tako da to odpade. Z lečo pa potrebujem tudi zato, ker mislim kupiti še xenon kit, ker ne prenesem teh halogenk več, ki nič ne svetijo.

LP

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Če jan 14, 2010 6:48 am

kolega jih je naročil pri xenon-kit, pa je ful zadovoljen z njimi
Zadnjič spremenil ludbe, dne Če jan 14, 2010 9:57 am, skupaj popravljeno 2 krat.

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če jan 14, 2010 9:16 am

ludbe je napisal/-a:kolega jih je naročil pri xenon-kit, pa je ful zadovoljen z njimi

A to prav te luči za bmw ali katere druge?

PS: a noben drug nima nobenih izkušenj z xenon-kit ali pa mstyling? Prosim čim več mnenj in nasvetov.

LP

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če jan 14, 2010 9:26 am

PIKSNA007 je napisal/-a:
ludbe je napisal/-a:kolega jih je naročil pri xenon-kit, pa je ful zadovoljen z njimi

PS: a noben drug nima nobenih izkušenj z xenon-kit ali pa mstyling? Prosim čim več mnenj in nasvetov.

LP

kaj pa te zanima glede xenon-kit-a?

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Napisal/-a ludbe Če jan 14, 2010 9:48 am

PIKSNA007 je napisal/-a:

LP

prov te luči za bmw-ja, so pa znamke depo te luči
pr m-styling sm pa jst za bivšga golfa naroču spredne, so ble pa isto od depo-ta

moram pa reč da te luči od depo niso nwm kakšen biser kvalitete, ker so se kolegu in men rosile, tko da sm jih jst razkopov pa orng zasilikonov da je blo potem vredu.

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če jan 14, 2010 9:29 pm

Aha, jah boljše kot te ki jih imam trenutno so zihr, ker te ki jih imam se mi tudi rosijo poleg tega pa še zgledajo dosti grše kot te ki jih mislim naročit. Hmhm bom js mal počakal do ponedeljka da pokličem na xenon-kit, ker so na dopustu do ponedeljka, tako da bom takrat poklical in se pozanimal glede luči in kita. Drugače bi te pa prosil za uslugo ludbe. Ali bi lahko prosil tega prijatelja ki ima točno take luči na avtu, če jih lahko slika, da bi videl kako pride to v realnosti do izraza, te rumeni krogci. Če boš lahko ti bom zelo hvaležen.

Drugače pa adis, zanima me samo izkušnje z xenon-kit (firmo), če so vredu, če delajo vredu, pa če je slučajno kaj narobe da ne komplicerajo, da imajo urejene reklamacije, garancije itd.

LP

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Napisal/-a ludbe Pe jan 15, 2010 6:43 am

bom probal :)

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 So jan 16, 2010 1:47 pm

Evo včeraj sem spet kupil nekaj novega. Originalno naslonjalo :D zelo lepo je tudi ohranjen, kot se vidi tudi iz slik. Drugače me pa zanima če se slučajno kdo spozna na razstavlanje tistega dela pri ročni, pri bmw e46? Ker bom moral menjati komplet plastiko pri ročni. Če se kdo spozna naj napiše. Drugače moram še dokupit tiste dele, vendar me samo zanima kako se ta plastika stakne dol oz. ali je prilepljena ali je kako zahakljana ali?
Hvala za pomoč že v naprej.

Slike naslonjala:
Slika
Slika
Slika

LP

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Ne jan 17, 2010 10:13 am

A se res nobenemu nič ne sanja kako se razdre tam pri rečni? Ubistvu me bolj zanima kako se pri prestavni ročki?

LP

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr jan 20, 2010 2:43 am

Si ti prijavljen na BMWslo.com?
Boš tam prej našel odgovor, kot tukaj.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Sr jan 20, 2010 5:58 am

Ja saj sem se vmes že pozanimal tam, tako da sem že vse potrebno glede vgrajevanja izvedel tam :D Komaj že čakam v soboto se bo montiralo :D diski, ploščice in naslonjalo :D

LP

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Ne jan 24, 2010 1:02 pm

Evo pa smo končno zrihtali :D včeraj so bili zamenjani vsi diski, vse ploščice. Bil je tudi narejen oljni servis, ter zamenjava vseh filtrov, razen zračnega, ki ga pa še pričakujem (ga imam naročenega). Drugače je bilo pa tudi dodano naslonjalo v avtu, ki mi je zelo zelo všeč, ker mi lahko roka končno počiva med vožnjo :D

No pa še par slik, sem mislil da bom več slikal, pa se je kar delalo pa delalo pa je bilo malo časa za slikanje.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

LP

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne jan 24, 2010 3:48 pm

Če že nisi, ne pozabi na pravilno utekavanje bremz ;).

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Ne jan 24, 2010 6:59 pm

Ja to pa valda. Treba merkat zele neki časa na začetku :D Drugače pa še en update oz. naročen update :D angel eyes luči naročene preko xenon-kit.si :D mogoče bodo že v petek prišle :D pa xenon kit bom dal isto not, samo 4300K za začetek, zato ker ima najboljšo svetilnost ter tudi zato da ne bom policaje dobesedno prosil za kazen :D

LP

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Ne jan 24, 2010 7:44 pm

:pray: Lepo se godi tvojemo bavarcu :tomidelej:
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne jan 24, 2010 7:46 pm

davorz je napisal/-a::pray: Lepo se godi tvojemo bavarcu :tomidelej:

Se kar strinjam s tem postom. :lol: :lol:

lp

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Ne jan 24, 2010 8:10 pm

nightmare je napisal/-a:Barva letvic okol oken ni odvisna od letnika ampak od izbire pri opremi.

Ni res. Vsi 4 cilindraši imajo črne letvice, šestaki pa krom letvice okrog oken, razen shadowline, ki je bil za doplačilo in so letvice v highgloss črni barvi, ledvičk v črni barvi pa v originalu ni bilo.
Nimam kaj za rečt, lepo ga vzdržuješ, sem na začetku drugače mislil, ampak zdaj vidim, da greš z vzdrževanjem in nadgradnjo v pravo smer in mu privoščiš tudi kakšen OEM del. Kar tako naprej in ohrani ga čimbolj v originalu.

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne jan 24, 2010 9:31 pm

coffa06 je napisal/-a:
nightmare je napisal/-a:Barva letvic okol oken ni odvisna od letnika ampak od izbire pri opremi.

Ni res. Vsi 4 cilindraši imajo črne letvice, šestaki pa krom letvice okrog oken, razen shadowline, ki je bil za doplačilo in so letvice v highgloss črni barvi, ledvičk v črni barvi pa v originalu ni bilo.
Nimam kaj za rečt, lepo ga vzdržuješ, sem na začetku drugače mislil, ampak zdaj vidim, da greš z vzdrževanjem in nadgradnjo v pravo smer in mu privoščiš tudi kakšen OEM del. Kar tako naprej in ohrani ga čimbolj v originalu.

Potem se pa opravičujem saj nisem vedel,da obstajajo tudi v navadni črni barvi in sem zaradi tega sklepal drugače.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov