Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So feb 20, 2010 12:39 pm

Hahah, lepo si se naucil "ignorirat" stvari, ki so ti dokazane v drugi smeri :)

Glej, ce nimas homologiranih temnih stekel spredaj, potem ti jaz niti nebi sel merit propustnosti, saj nisem debilen, da nebi videl da je na njih temna folija, ce pa si imel temna stekla spredaj vpisana v kartoncku, potem ti bi mogli izmeriti propustnost.

Sicer pa si z zadnjim sklopom slik pokazal koliko se pozvizgas na zakon in policijo, ter na svojo "odraslost". En dan po "nekorektnem" odvzemu tablic se gres norcevat iz policije. Javno.

Ce bi bil jaz policaj, verjemi, vsak dan bi te pred bajto cakal, da zapeljes avto na cesto, in od mene bi vsak dan dobil odrejen tehnicni pregled (izredni). Pa da vidimo, komu se bo bolj dalo, meni v sluzbenem casu ali tebi med prostim. Ce bi pa moji korektno opravljeni ter z dokazi podkovani placilni nalogi dozivljali cudne stornacije pa bi se tudi jaz obrnil na primerno institucijo. Kakor ti meni, tako jaz tebi.

Policaj v tvoji zgodbi ni prekrsil nobenih pooblastil, tako da ne vem kaj pljuvas in pizdis na njega. Ce pa si proti njemu nastopil s takim ignorantskim tonom, s kaksnim nastopas tukaj, pa me sploh ne cudi da se je spustil v vse detajle.

Ti kr povem, iskreno, ker tak pac sem, po vseh tvojih temah, pisanjih, po vsem obnasanju, odgovorih, izjavah o pickah, o tem, kako super zaj**** si, oprosti, mi gre na bruhanje. Ce bi sam bil policaj, po moznosti kaksen, ki sodeluje na forumih, bi tudi od mene dobil izredni tehnicni pregled. Brez zamer, ampak dovolj mi je vsakodnevnega javnega branja o korupciji ter taksnih in drugacnih pizdarijah nasih insitucij.

Malo off, ampak v zadnjem mesecu dni berem o takih kozlarijah da mi je iskreno zal, da sem Slovenec. Pacienti umirajo pred zdravstvenimi domovi ker nimajo potrjenih izkaznic, 13 letnice , ki so dozivele kap, posiljajo domov, ministri za promet se vozijo po odstavnih pasovih, kriminalisti in policaji povzrocajo smrtne prometne nesrece kot posledico alkoholizma, mamini sincki z vezami delajo na cestah kar hocejo, ko se jim pa kdo postavi po robu pa jokcajo doma kak jim je nekdo z nohtkom folijo na sipi pocohal. VSE PA SE KONCA NEKAZNOVANO. Na bruhanje mi gre, ker vidim da smo ovcke in blesav narod.

Rok Brumen, javno od mene - za mene si i****. Brez zamere.
Zadnjič spremenil Courage™, dne So feb 20, 2010 12:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 12:45 pm

Ja jst ne maram mladih pametnih policistov, ker mislisjo da so nevem kaj ker nosijo uniformo.Nevem kaj si tako pameten okoli vsega, sm jasno povedu zakaj o tem pisem, ker policija pregleduje forume.. in se mi zdi fer da povem ker se je to tudi men zgodilo kar so drugi pisal. Tako da tolko o tem. Ne da bi rad kaj dokazu, ampak policija gleda forume ker moj avto je poznal tko dobro kot jst.
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne So feb 20, 2010 12:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 12:47 pm

ko berem te objave, saj ne vem s kom je kaj narobe s policisti ali z tabo. Zakon za vse velja. tudi zate.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 12:50 pm

KOTAR je napisal/-a:ko berem te objave, saj ne vem s kom je kaj narobe s policisti ali z tabo. Zakon za vse velja. tudi zate.

Teb res nic ni jasno zakaj sm o tem pisu.... Bom še teb ponovil: da bomo vsi bol pozorni kaj pisemo na forumih ker pregleduje policija forume. In bojo vsakega dobil prej ali slej. Zato jst vec o predelavah ne bom nicesar pisu. Konec zgodbe. Kaj je tukaj slabega da povem.. resno ti ni jasno nic vidim.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 12:57 pm

se strinjam z Courage

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo So feb 20, 2010 12:58 pm

rokbrumen je napisal/-a: policija gleda forume ker moj avto je poznal tko dobro kot jst.

Ampak ti je rablo da si to ugotovil...?! to ti je samo izgovor....saj ti je logicno da bodo brali forume...a?

LP

PS: meni še kr ni jasno zakaj nisi dobil tvojih starih tablic ampak nove...kaj pol tudi novo prometno?...kaj so ti stare razrezali?!
Slika

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 So feb 20, 2010 12:58 pm

Courage™ je napisal/-a:

Malo off, ampak v zadnjem mesecu dni berem o takih kozlarijah da mi je iskreno zal, da sem Slovenec. Pacienti umirajo pred zdravstvenimi domovi ker nimajo potrjenih izkaznic, 13 letnice , ki so dozivele kap, posiljajo domov, ministri za promet se vozijo po odstavnih pasovih, kriminalisti in policaji povzrocajo smrtne prometne nesrece kot posledico alkoholizma, mamini sincki z vezami delajo na cestah kar hocejo, ko se jim pa kdo postavi po robu pa jokcajo doma kak jim je nekdo z nohtkom folijo na sipi pocohal. VSE PA SE KONCA NEKAZNOVANO. Na bruhanje mi gre, ker vidim da smo ovcke in blesav narod.

Podpis. Naj dodam še afera patrija in čisto nič krivi bulmastifi :roll:
Slika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So feb 20, 2010 1:02 pm

Ko že vidim, kak se kregate. Dejte mi povedat, kdo pa gre za policaja v zdejšnih časih? Ljudje, ki so bili v osnovnih šolah ponižani, se niso mogli dokazat v ničemur. So bili večkrat tepeni. Mogoče celo zlorabljeni? pa tega ne priznajo. In potem se taki ljudje skrivajo za uniformah. To je večina pr policajih. So pa nekateri, ko res gredo v to, ker jim je v veselje to delo, pa se ne ozirajo ravno na plačilo.

Pa še primer za dokazilo. Policaj velik ne vem 170 cm mogoče kaj več mogoče kaj majn, se je nekaj vžigal pred frendom, ko tak 2 metra vlek. Sicer ne bom reku da je zdej masovno težek ni. Ampak ko je policaja vidu v civilu, je tip samo šev proti njemu, policaj v civilo, pa samo kao da ga nekdo kliče, telefon v roke, pa odpeketal. To je samo resničen primer. Zdaj itq vem, da me boste vsi popljuvali ja :D

Uglavnim vsak ima svoje delo. Tut policaji. Naj opravljajo svoje delo lepo in prav, pa naj bodo razumljivi do ljudi, ne pa da se užigajo tam ko te ustavijo, tako kot da so boga za piiip prijeli.

Mene so tudi par dni nazaj ustavli z lučkami pa sireno, kot največjega kriminalca. Pa ni vprašal po prometni pa vozniški. Homologacijo je hotu. Tak pač je.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 1:02 pm

KOTAR je napisal/-a:se strinjam z Courage
Na novo si prijavlen in nacrtno pises samo v moji temi :lol: :lol: :lol: zanimivo.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 1:05 pm

Courage™ je napisal/-a:Malo off, ampak v zadnjem mesecu dni berem o takih kozlarijah da mi je iskreno zal, da sem Slovenec. Pacienti umirajo pred zdravstvenimi domovi ker nimajo potrjenih izkaznic, 13 letnice , ki so dozivele kap, posiljajo domov, ministri za promet se vozijo po odstavnih pasovih, kriminalisti in policaji povzrocajo smrtne prometne nesrece kot posledico alkoholizma, mamini sincki z vezami delajo na cestah kar hocejo, ko se jim pa kdo postavi po robu pa jokcajo doma kak jim je nekdo z nohtkom folijo na sipi pocohal. VSE PA SE KONCA NEKAZNOVANO. Na bruhanje mi gre, ker vidim da smo ovcke in blesav narod.

Vidim da si editiru post, lepo napisano se strinjam, ampak jst nism delu prekrškov ko sm se vozu čez BTC ampak na križišču ko sva se srečala je kr veselo zapleljal za maano in nenadoma spremenil smer voznje. Sj je vseeno, povedu sm zato kot sm ze povedu najmanj 3x.

Zanimivo da se spravijo na tak avto :lol: namesto da se bi na kaj drugega in malo bol gledal kaj se dogaja po cesti kot si ti omenu.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So feb 20, 2010 1:12 pm

OFF.
A ti nisi vec v strunjanu?
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 1:14 pm

Ne ne, ne vec sm se preslil. Drugače pa to je z moje strani kar sm mel za povedat. Ne moti me ce me ustavijo v kontroli prometa, tukaj pa je zadeva ratalaa osebna ker je avto bil poznan. Zadeva zakljucena.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So feb 20, 2010 1:16 pm

rok imam občutek da se imaš za nedotakljivega,vsemogočega in da ti nobeden nič nemore...
kot je že courage reku,zavedaš se da nesmeš imet pozicij oranžnih,poudarek je nato,da imaš ti pozicije tako kot imajo američani na svojih carih.to v sloveniji ni dovoljeno,ker če bi bilo potem nebi vsi uvoženi ameriški avti morali delati evropsko homologacijo in menjat luči and stufs..
če sprednjih šip nimaš homolomo nevidim razloga,da bi ti moral meriti prepustnost...imel si folije gor,seveda niso bile vpisane in rezultat je viden s slik....
prav tako tudi izpuh in katalizator ki ga sploh nimaš(to seveda ni dovoljeno)
ti si pa seveda nedotakljiv in si takoj zavrtel par telefonskih in evo rezultat je tukaj....

in ja rok že 6 let nazaj ko sm tudi sam imel totalno predrkan avto,pravtako kot tudi courage so policaji spremljali forume in bili dobro obveščeni s sceno in homologacijo.pa verjemi,da takrat sploh niso vedeli kaj je in kaj ne glede homolomo....

morem pa rečt da vedno,ampak res vedno če sem bil sam korekten so bili tudi oni....zavedaš se da opravljajo določeno delo ki je pač tako kot je,izpolnjujejo ukaze in so jebeni na vsakem koraku.ampak ok.če si ti ok so tudi...in tega mi nihče nebo izpodbijal ker je res....
če pa toriraš v blokado,izstopaš in podobno pa res ne vidim razloga zakaj te nebi vzeli pod drobnogled....

storil si napako,sprijaznil bi se z njo ker si res zajebal in plačal.ampak ne,ti si še enkrat dokazal da je slovenija totalno skorumpirana in da tone v še večjo bedo kot je že....
popolnoma se strinjam s courageom .
lp

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So feb 20, 2010 1:21 pm

AVX je napisal/-a:Ko že vidim, kak se kregate. Dejte mi povedat, kdo pa gre za policaja v zdejšnih časih? Ljudje, ki so bili v osnovnih šolah ponižani, se niso mogli dokazat v ničemur. So bili večkrat tepeni. Mogoče celo zlorabljeni? pa tega ne priznajo. In potem se taki ljudje skrivajo za uniformah. To je večina pr policajih. So pa nekateri, ko res gredo v to, ker jim je v veselje to delo, pa se ne ozirajo ravno na plačilo.

Pa še primer za dokazilo. Policaj velik ne vem 170 cm mogoče kaj več mogoče kaj majn, se je nekaj vžigal pred frendom, ko tak 2 metra vlek. Sicer ne bom reku da je zdej masovno težek ni. Ampak ko je policaja vidu v civilu, je tip samo šev proti njemu, policaj v civilo, pa samo kao da ga nekdo kliče, telefon v roke, pa odpeketal. To je samo resničen primer. Zdaj itq vem, da me boste vsi popljuvali ja :D

Uglavnim vsak ima svoje delo. Tut policaji. Naj opravljajo svoje delo lepo in prav, pa naj bodo razumljivi do ljudi, ne pa da se užigajo tam ko te ustavijo, tako kot da so boga za piiip prijeli.

Mene so tudi par dni nazaj ustavli z lučkami pa sireno, kot največjega kriminalca. Pa ni vprašal po prometni pa vozniški. Homologacijo je hotu. Tak pač je.

stari sam si pa skomponiral stavek res....svaka čast

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 1:24 pm

Slovenija je ze tako vem kje :lol: . Ne da se men prrekat o tem, pac dalje piste o predelavah invse jst sm zakljcu z mojo temo o predelavi ;)

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So feb 20, 2010 1:27 pm

damjan je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:Ko že vidim, kak se kregate. Dejte mi povedat, kdo pa gre za policaja v zdejšnih časih? Ljudje, ki so bili v osnovnih šolah ponižani, se niso mogli dokazat v ničemur. So bili večkrat tepeni. Mogoče celo zlorabljeni? pa tega ne priznajo. In potem se taki ljudje skrivajo za uniformah. To je večina pr policajih. So pa nekateri, ko res gredo v to, ker jim je v veselje to delo, pa se ne ozirajo ravno na plačilo.

stari sam si pa skomponiral stavek res....svaka čast

Uuuu bomo iz avtomobilizma, naredili slovinizem? Res da moja slovenščina peša, ker me branje knjig in podobnih zadev ni nikoli fasciniralo. Drgač pa tudi kakšen prešeren je pisal težko razumljive pesmice, pa se jih je vsak znal razumeti, pa še zdaj ima svoj dan na kolendarju. Pa ne mi zdj pisat, da se sam devam v višave, ko se ne, ampak eni se pač upikujete v zadeve, ko na določenih forumih sploh niso pomembne. Dobro, da nisi šov vejice pa pike upoštevat, bi sigurno našel še kakšno.

Ps. začni gledati pomen stavkov in pa besed, ne pa kako so sestavljeni, ker nismo na forumu, kjer bi se učili pravilne slovenščine.

Pa ko si že prej tako enemu rekel, naj še napiše 2 posta, ko je že 3 zaporedoma. Mislim da ti nisi nič bolši. Prvo pred svojim pragom pometi, pol se pa na druge spravli, pa na tistega, ko si se ti spravljal, ga ne ščitim.
Zadnjič spremenil AVX, dne So feb 20, 2010 1:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 1:32 pm

ja nehajmo t tej zadevei, ampak je pa zanimivo, kako vsi verjamemo tisto kaj hčemo( Vtem primiru o stornirani kazni - kar vsi vemo da ni res) in že vsi pluvate po državi kako je skorupirana: V pisanju brumna je veliko nesoglasij. če dobro pogledamo, tehnični pregled ni bil določen samo zaradi homogolacij, 114 člen ZVCP govori o gumah in zimski opremi. če je dobil za to kazen z vozilom ni nekaj uredu. Mi pa takoj verjamemo, kako ga policija zajebava in on to preko vez uredi NI RES. Če že kdo imel s tem opravka, tablice dobiš nazaj ko odpraviš napako. On pa kr takoj nove tablice. Seveda z razlogom. verjel bi mu, če bi imel iste tablice na vozilu, potem bi bilo možno, da se je policaj zmoto in se bi mu tudi tablice vrnile. (sama laž)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So feb 20, 2010 1:34 pm

Nek vonj okrog mene je po zaklepu te teme :D :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX So feb 20, 2010 1:37 pm

Jup tudi primeni, zaradi ljudi, ko ne poznajo meja Off Topica. Ki znajo narediti iz teme o predstavitvi avtomobila, debatni krožek, o vseh drugih stvareh.
Zadnjič spremenil AVX, dne So feb 20, 2010 1:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper So feb 20, 2010 1:37 pm

mire je napisal/-a:Nek vonj okrog mene je po zaklepu te teme :D :D

Jaz sem ga zavohal takoj, ko se je odprla tema :lol:
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost