Glej, ce nimas homologiranih temnih stekel spredaj, potem ti jaz niti nebi sel merit propustnosti, saj nisem debilen, da nebi videl da je na njih temna folija, ce pa si imel temna stekla spredaj vpisana v kartoncku, potem ti bi mogli izmeriti propustnost.
Sicer pa si z zadnjim sklopom slik pokazal koliko se pozvizgas na zakon in policijo, ter na svojo "odraslost". En dan po "nekorektnem" odvzemu tablic se gres norcevat iz policije. Javno.
Ce bi bil jaz policaj, verjemi, vsak dan bi te pred bajto cakal, da zapeljes avto na cesto, in od mene bi vsak dan dobil odrejen tehnicni pregled (izredni). Pa da vidimo, komu se bo bolj dalo, meni v sluzbenem casu ali tebi med prostim. Ce bi pa moji korektno opravljeni ter z dokazi podkovani placilni nalogi dozivljali cudne stornacije pa bi se tudi jaz obrnil na primerno institucijo. Kakor ti meni, tako jaz tebi.
Policaj v tvoji zgodbi ni prekrsil nobenih pooblastil, tako da ne vem kaj pljuvas in pizdis na njega. Ce pa si proti njemu nastopil s takim ignorantskim tonom, s kaksnim nastopas tukaj, pa me sploh ne cudi da se je spustil v vse detajle.
Ti kr povem, iskreno, ker tak pac sem, po vseh tvojih temah, pisanjih, po vsem obnasanju, odgovorih, izjavah o pickah, o tem, kako super zaj**** si, oprosti, mi gre na bruhanje. Ce bi sam bil policaj, po moznosti kaksen, ki sodeluje na forumih, bi tudi od mene dobil izredni tehnicni pregled. Brez zamer, ampak dovolj mi je vsakodnevnega javnega branja o korupciji ter taksnih in drugacnih pizdarijah nasih insitucij.
Malo off, ampak v zadnjem mesecu dni berem o takih kozlarijah da mi je iskreno zal, da sem Slovenec. Pacienti umirajo pred zdravstvenimi domovi ker nimajo potrjenih izkaznic, 13 letnice , ki so dozivele kap, posiljajo domov, ministri za promet se vozijo po odstavnih pasovih, kriminalisti in policaji povzrocajo smrtne prometne nesrece kot posledico alkoholizma, mamini sincki z vezami delajo na cestah kar hocejo, ko se jim pa kdo postavi po robu pa jokcajo doma kak jim je nekdo z nohtkom folijo na sipi pocohal. VSE PA SE KONCA NEKAZNOVANO. Na bruhanje mi gre, ker vidim da smo ovcke in blesav narod.
Rok Brumen, javno od mene - za mene si i****. Brez zamere.