S temi LED tako kompliciraš. Na e-bayu išči pod led can bus, ali pa recimo v A3M imaš navadne žarnice s tako modrim steklom da svetijo hladno belo
error 90 je napisal/-a:Zakaj si se premislil glede original xenona? A je predrago? al kaj?
Slicker je napisal/-a:zakaj pa nebi dal samo original xenon luči pa potem kit notr?
Zois je napisal/-a:who cares, sam balaste skrij, za policaje pa maš original(kaj saj original je leča al ne)
Slicker je napisal/-a:ročna nastavitev je možna pri xenon lučeh. tisto uravnavanje je bullshit. pri sebi vidm k mam original xenon, ko stojim na hribu recimo in luči dol usmeri šele po recimo 15s. verjetno je pri boljših modelih to bolj izpopolnjeno, samo to je brezveze. rukn notr original xenon lampe, xenon kit pa adijo. za policaje je original če maš pranje. kdo neki bo šu gledat če maš motorčke al ne.
B|ind je napisal/-a:A mi ve kdo povedati kaj pomeni oznasa N/S pri tem oglasu ?
http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-romeo-GT-N-S ... 0583908644
Predvsem me zanima za katero stran je - voznikovo ali sovoznikovo pa nikjer v oglasu ne zasledim.
A bi mi želel nekdo z ebay računom dobiti email od prodajalca ? Jaz sicer imam račun ampak se nikakor nemorem logirati (zahtevam geslo pa mi napiše da registracije sploh še nisem dokončal.. !?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov