Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m So jun 12, 2010 3:46 pm

dejcc je napisal/-a:Tistega nisem plačal ker nisem naredo prekrška in ga nebom plačal. Pa nehajte srat po glavi.

Enega pa sem dobo položnico mislim da 250€ tisto pa vem da sem nareo prekršek pa sem napisal na položnico 40€ pa plačal pa še nič ni prišlo da je premalo. Nekak tak je blo nevem zneskov na pamet več

Ne želim te strašit, ampak za tvoje dobro bi se bilo it pametno malo pozanimat na okrajno sodišče.

V primeru, če je bila globa izročena (to govorim o tistem ko si ti strgal položnico) pomeni, da je tudi uradna oseba, dala prekršek v kazenski postopek, kaj pomeni, da če se ti nisi pritožil v 8ih dneh, boš še povabljen na sodišče in boš imel še sodne stroške, saj kot si sam rekel si zaposlen (govorim iz izkušenj, ker sodne stroške dobiš v vsakem primeru če imaš lasten dohodek).

Tisti primer, ko pa si plačal premalo pa še ni zapadel. Saj po novem zakonu kazenski postopki v skladu z ZVCP-1 in ostalimi več ne zapadajo po obdobju 2-3 let temveč 10 ali ob hujšem prekršku sploh ne zapedejo.

Resno ti svetujem, da se oglasiš na sodišču in upaš, da bodo tolko prijazni in šli iskat po tvojem priimku po bazi, saj smatram, da več neveš številk kazenskih nalogov. Idi tja pa vprašaj, če še imaš kaj odprto, ker drugače boš še dobo malo morje papirjev na dom in to bo vse na koncu všteto kot sodni strošek.

Govorim iz izkušenj po 2eh oglobitvah (za eno sem se moral oglasit na okrajnem za 15 min, da se je dokončal zapisnik - sodni strošek 80€) ter eni odprti pritožbi na sodišču, ki po mojem povpraševanju po 3eh letih še NI zapadla. še rekli so mi, da naj napišem pritožbo, če želim, da pride prej v proces :lol:

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So jun 12, 2010 5:13 pm

dejcc je napisal/-a:Naj napadajo če govorijo smešne da so me vidli tm ko me ni blo :lol: Spoh tisti včeraj pri štuku pa take fore. funny

Pri štuku je verjetno videl črnega 206 RC z OZ WRC 17"kami ki je pred študenti parkiran dostkrat.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jun 12, 2010 5:16 pm

ja samo za vse črne pežoje sem jaz kriv :lol:

Tisti je lep rc ja, ga večkrat srečam v avtopralnici na teznem.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So jun 12, 2010 5:18 pm

dejcc je napisal/-a:ja samo za vse črne pežoje sem jaz kriv :lol:

Tisti je lep rc ja, ga večkrat srečam v avtopralnici na teznem.

off:
Ploj? tam še ferarrije perejo na samopostrežnih :P

Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jun 12, 2010 5:21 pm

Ja Ploj, meni je najboljša pralnica. Vržem kr 2€ not pa je dost da operem avto +tepihe, potem še na sesalec pa še krpe maš da obrišeš. Nekak najbolj pri roki in domače je če že doma nimam časa ali je fraj cajt med predavanji. Pa vedno se kaka raketa pere ja :lol:

Rabo bi neko extra močno čistilo za feltne če ve kdo za kaj, lahko je kaka kislina zarad mene, ker jih bom na novo barval ko bo ker sem čisto lak uničo z neko čudežno gobico zdaj pa samo tista res agresivna sredstva pomagajo
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS So jun 12, 2010 5:53 pm

To maš v Lidlu ali Hofreju, za pošpricat.
Pošpricaš, premažeš feltne s čopičem, da gre čistilo povsod, počakaš okrog 30 sekund in spereš.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jun 12, 2010 5:56 pm

kak pa se reče? Zdaj pučem z onim za štedilnike pucat pa kr gre sao je treba fajn drgnit z gobico za posodo prat :cry:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So jun 12, 2010 5:57 pm

dejcc je napisal/-a:kak pa se reče? Zdaj pučem z onim za štedilnike pucat pa kr gre sao je treba fajn drgnit z gobico za posodo prat :cry:

to je bla ziher šala? :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS So jun 12, 2010 6:07 pm

dejcc je napisal/-a:kak pa se reče? Zdaj pučem z onim za štedilnike pucat pa kr gre sao je treba fajn drgnit z gobico za posodo prat :cry:

Čistilo se imenuje Wheel Bright. Jaz sem to kupil lani novembra, tako da ni nujno, da imajo še. Lahko pa da imajo nekaj podobnega.

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee So jun 12, 2010 6:08 pm

:/:o:/
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan So jun 12, 2010 6:14 pm

za felne najbolši od Nigrina...sicer stane ena pumpica okol 16€ na Petrolu ker še drugje nism vido...ampak gre pa tak dol da čohat ni treba...vsi toti WheelBright ipd. čungalunge so tak tak...sj spere...samo če vseeno čohat treba. Ta nigrin pa prav vidiš kak barvo spremeni ko razžira dol, smrdi pa tut ko kuga... :D

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jun 12, 2010 6:21 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:

to je bla ziher šala? :lol:

Ne zakaj?

slatncan to bo to, hvala bom sprobal.

Drugače ko ni gužve našprejam tistega v pralnici na bencinski gor in samo malo z vapom potegnem preko, pustim 3min in so ko nove. Tisto za mušice ali tisto za feltne-isto sranje, agresivno oboje za popizdit.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So jun 12, 2010 6:31 pm

Fajn takale tema, vsakega tolko časa... :)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m So jun 12, 2010 6:49 pm

ManIAK je napisal/-a:Fajn takale tema, vsakega tolko časa... :)

:pop:

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 So jun 12, 2010 7:09 pm

No sej js tudi vem za nekoga, k še zdej cel avto pere s prilom za posodo...

Sam je mal žalostno to, se ti ne zdi? Potem ko se ti bojo pa feltne začele luščit bo pa nova tema....

Kupi si eno čistilo s tem namenom, mater tistih par € pa že maš...

lp

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 So jun 12, 2010 7:11 pm

ne priporočam čiščenja z prilom za posodo po par pranjih se začne luščit lak. ;)
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 So jun 12, 2010 7:56 pm

ervin30 je napisal/-a:ne priporočam čiščenja z prilom za posodo po par pranjih se začne luščit lak. ;)

Pere z njim že od leta 1999 parkrat na leto... pa je lak še zelo dober.
off: Zgleda da ma das auto malo boljši lak :)

..::Primož::..
Nov uporabnik

Napisal/-a ..::Primož::.. So jun 12, 2010 8:44 pm

Jaz dam za pir pa gremo raje nogometa gledat kot pa to beremo...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 13, 2010 11:16 am

airmike je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:Naj napadajo če govorijo smešne da so me vidli tm ko me ni blo :lol: Spoh tisti včeraj pri štuku pa take fore. funny

Pri štuku je verjetno videl črnega 206 RC z OZ WRC 17"kami ki je pred študenti parkiran dostkrat.

Žal te moram razočarat, ampak pač ločim obično 206 za belimi felnami od rc-ja z 17".
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov