Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To feb 14, 2006 8:56 pm

PIMP my lights ;)
evo danes sem sel mal v nabavo po zarnice ;)
parkirne so bele ledice ki malo na modro potegnejo, H4 so SUPER WHITE svetijo cisto belo, blinker zarnice so pa krom look in malo na rdece potegnejo :D zlo lepo ;)
tukaj se vidi na tej sliki spodaj zmigovcek zgoraj parkirna in na vrhu H4 ki odseva svojo modro prevleko ;)
Slika
enako ta samo pod drugacnim kotom
Slika
od dalec samo parkirne
Slika
samo zmigovcki :)
Slika
zmigovcki v kombinaciji z parkirnimi
Slika
seenkrat kombinacija parkirnih in blinkerjev
Slika
od dalec H4 :D
Slika
pa se en volancek...mal je nasarjen avto, smo bli mal po lublani dons in je clovk lacn ratal...smokiji press :D
Slika
pa se koncno sem za lexuske kupil krom zmigovcke tko da jih ju3 namontiram :D
Lp
Zadnjič spremenil BlackWind, dne Sr feb 15, 2006 12:06 pm, skupaj popravljeno 5 krat.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To feb 14, 2006 8:59 pm

jst ne vidm nobenih smokijev :D drgač pa kr fajn. a ni to preveč modro vse skp? te modri nč ne je*ejo?

lp
Slika

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type To feb 14, 2006 9:00 pm

Hude so te žarnce, sploh pa volan :P

Respekt, tale avto je vsak dan hujši ;) (you know what i mean) ;)

Bye :D

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 To feb 14, 2006 9:03 pm

Kam si šel potem ponje ko smo pred šolo debatiral

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To feb 14, 2006 9:05 pm

eclipse_R je napisal/-a:jst ne vidm nobenih smokijev :D drgač pa kr fajn. a ni to preveč modro vse skp? te modri nč ne je*ejo?
lp

jah je vrecka pa mal smeti :evil: po predalih :D
am tko je te parkirne so tolk svoh da se sploh ne opazijo ko so H4 przgane in jih ze furam kako leto ce ne vec (ledice) sem jih ze enkrat menjal :D (crknle) H4 sem pa imel prej od fazerja za 5k komplet gold vision, kjer je blo modro prevleceno samo cez pol zarnice :D pa pri dolgih luceh ni bilo vec tako belo...sedaj pa ves cas sveti belooo :D

@Pro2type: ja sej notranjost ne bom newem kaj vec rihtal samo zdel pozim nimam alu tepihov notr...drgac lepse zgleda :D za silo ena fotka ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To feb 14, 2006 9:11 pm

Marko_mx-3 je napisal/-a:Kam si šel potem ponje ko smo pred šolo debatiral

ne me basat ti si tist k mi je razlagal kje je OMV tam okol BTCja :D
pol sm su na Agip ;)
v a3m sem letu :D
lp

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 To feb 14, 2006 9:15 pm

ja jaz sem tist b****r:lol: no me veseli da sta najdla potem, pa se vidimo na naslednjem izpitu

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI To feb 14, 2006 9:35 pm

volan je pa od cliota 16ventilarja a ne?
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To feb 14, 2006 9:54 pm

RSI je napisal/-a:volan je pa od cliota 16ventilarja a ne?

jap od clia je ;) 1.8 16V

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To feb 14, 2006 10:32 pm

BlackWind je napisal/-a:

daj ga se preoblect v tako barvo kot imas amaturko, zaj prav ven tucejo barvne kombinacje :D
Drugac pa dobr volan.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To feb 14, 2006 11:06 pm

monster_d je napisal/-a:
BlackWind je napisal/-a:

daj ga se preoblect v tako barvo kot imas amaturko, zaj prav ven tucejo barvne kombinacje :D
Drugac pa dobr volan.

eh sej dobr ;) se mi ne gre nevem kaj se notranjost stajlat :D
vazn da je oprijem boljsi in se mal izgled :D

bunny01
Uporabnik

Kraj: Nazarje Zadrečka cesta 9

Napisal/-a bunny01 To feb 14, 2006 11:21 pm

Sorry sam ta volan v takšni obliki je grd v tem avtu.Ta volan je strejšega letnika 16v ker je sredina volana zelo čudna in smešna, lepo bi blo da bi dobil novejšo verzijo sredine.
Monster ti je dobr povedal, tak volan kot je sedaj noter je smešen oziroma se ne ujema nikakor z notranjostjo.
Dej ga obleč na novo,prebarvaj kovinske krake ponovno v črno,sredico zamenjaj ali pa jo makar obleči recimo v odtenek da se bo malo ujemal z notranjostjo.

Nemorš vse kar vidiš in dobiš poceni dat noter v avto.Oprijem?Nevem o kakem oprijemu govoriš, če pa imaš ene 13 let star zlizan volan, ki si ga zamenjal z mnogo boljšim orginalnim svojim.dober oprijem boš dobil ko ga boš na novo oblekel v prekrasno in sveže usnje.

ko pogledam v tvoj avto znotraj, je prvo kar mi pade v oči grd volan.Vse imaš mišje sivo noter in potem vn butne črn zbeldel zlizan volan.Bljak. :roll:

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To feb 14, 2006 11:30 pm

bunny01 je napisal/-a:Sorry sam ta volan v takšni obliki je grd v tem avtu.Ta volan je strejšega letnika 16v ker je sredina volana zelo čudna in smešna, lepo bi blo da bi dobil novejšo verzijo sredine.
Monster ti je dobr povedal, tak volan kot je sedaj noter je smešen oziroma se ne ujema nikakor z notranjostjo.
Dej ga obleč na novo,prebarvaj kovinske krake ponovno v črno,sredico zamenjaj ali pa jo makar obleči recimo v odtenek da se bo malo ujemal z notranjostjo.
Nemorš vse kar vidiš in dobiš poceni dat noter v avto.Oprijem?Nevem o kakem oprijemu govoriš, če pa imaš ene 13 let star zlizan volan, ki si ga zamenjal z mnogo boljšim orginalnim svojim.dober oprijem boš dobil ko ga boš na novo oblekel v prekrasno in sveže usnje.
ko pogledam v tvoj avto znotraj, je prvo kar mi pade v oči grd volan.Bljak.

Najprej naj ti povem da ne vrzem vse na avto kar poceni najdem! ta volan sem kupil samo zato ker je serijski se grsi :!: dvotockovni (tko da newem kam ti je ta volan lep)...pa se homolgirati mi ga ni treba, saj je bil v renoju kot sportna serijska oprema tako da ravno vsak ne bo vedu da ni bil ta volna ze notr (od polcajov mislm) ...ne govor da je zlizan ker ni...2 manjsi praskici ima na usnju in to je to...glede na to da je 92 letnik volan pa je zlo lep...sredina me ne mot,i, tak mi je pac vsec 8) ja oprijem pa mislim da je boljsi na otip kot pa tista guma pa se lazje se mota ja mislu sm oprijem v relaciji roka volan :!: drugace je pa avto crn in mu pase crn volan ;) hehe ja sj notranjost je mal siva ampak ko j***
lp

bunny01
Uporabnik

Kraj: Nazarje Zadrečka cesta 9

Napisal/-a bunny01 To feb 14, 2006 11:38 pm

No lepo povedal sem ti samo svoj komentar.
volan ki ga imaš je letnik 92 kokr si sam reku, če pogledam sliko vidim da je sredica zelo bleda,umazana.guma je navlekla umazanijo v sebe skozi leta.Kovinski kraki volana so malo pokrušeni in tudi bledi, ker je barva zbledela skozi leta vem pa da če je to prvo orginal usnje gor potem je volan grozen.Verjem po 14 letih in ogromno rok skozi katere je šel skozi je normalno da je tak.Na slikah je videt tako.
Hecno je to da je notranjost mišje siva, volan pa tak, takoj pade v oči.Tist orginal volan ki ga ima twingo noter je dost bolj smotan od tega, sam ko pa tegale vidiš v takem stanju in onega orginal bi se jaz raje odločil za orginalnega dokler tegale ne spravim v zasluženo stanje, ki si ga zasluži.Avtu bi pasal črn volan, če bi res bi črn v pravem pomenu besede.

Avto je tvoj, skromno mnenje pa moje ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To feb 14, 2006 11:50 pm

bunny01 je napisal/-a:No lepo povedal sem ti samo svoj komentar.
volan ki ga imaš je letnik 92 kokr si sam reku, če pogledam sliko vidim da je sredica zelo bleda,umazana.guma je navlekla umazanijo v sebe skozi leta.Kovinski kraki volana so malo pokrušeni in tudi bledi, ker je barva zbledela skozi leta vem pa da če je to prvo orginal usnje gor potem je volan grozen.Verjem po 14 letih in ogromno rok skozi katere je šel skozi je normalno da je tak.Na slikah je videt tako.
Hecno je to da je notranjost mišje siva, volan pa tak, takoj pade v oči.Tist orginal volan ki ga ima twingo noter je dost bolj smotan od tega, sam ko pa tegale vidiš v takem stanju in onega orginal bi se jaz raje odločil za orginalnega dokler tegale ne spravim v zasluženo stanje, ki si ga zasluži.Avtu bi pasal črn volan, če bi res bi črn v pravem pomenu besede.
Avto je tvoj, skromno mnenje pa moje ;)

hehe ja drgac ga imam itak namen se zrihtat (ker me je montaza prehitela) rob je res malo okrusen...guma na sredini izgleda siva in pusta ker je flesh vse pokvarij...malo pa je tudi za namazat...s tem koliko rok ga je ze glancalo se pa ne obremenjujem...hvala za skromno mnenje :!:
lp

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To feb 14, 2006 11:52 pm

jest bi dal kej tazga
Slika
Slika
Slika
Slika
to so momo volani

sicer pa če tega dobr spucaš pa mal prebarvaš bo dobr ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To feb 14, 2006 11:55 pm

dj_em je napisal/-a:sicer pa če tega dobr spucaš pa mal prebarvaš bo dobr ;)

ja vem kwa so momo volani..samo pac sm povedal dzakaj ga nisem kupil...namen sem ga imel kupit prav momota ampak sem pol reku ne seenkrat pa ne grem na LPP...pa kdo je reku da ga ne bom se zrihtal ;) no zdej pa dost o volanu pa teh slikc pa to da mi cist ne zasvinjate teme :!:
hvala pa za mnenja... :)

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Sr feb 15, 2006 7:08 am

dj_em: Lej volan v živo zgleda full lep, in full sploh ne seva iz avta vn, ker tale fleš od digitalca ga je res poživil,. Tko da kr sede not. Sicer je pa njemu všeč, tko da je to najpomembnejše in glavno, je pa lepo da si izrazil svoje mnenje.

A se ti ne zdi, da če mu nebi bil všeč oz ga nebi hotu ga sploh nebi kupu ;)

LP

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Če feb 23, 2006 10:40 am

OK, sam to pa da žarnice slikaš 10x je pa že mal huda noo :S

Sam po pravici povedano je pa tale volan tak kot bi ga kdo pobruhal notr, ka čist nč notr ne sede... Prejšn je bil veliko lepši, ali pa daj vsaj eno usnjeno preobleko v svetli barvi tako kot ti je nekdo že svetoval za preobleči...

Sory, sam moje mnenje...
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Napisal/-a tomos Če feb 23, 2006 10:46 am

BlackWind je napisal/-a:no zdej pa dost o volanu pa teh slikc pa to da mi cist ne zasvinjate teme :!:
hvala pa za mnenja... :)

Pol pa ne limej slikc gor, če se bojiš da ti zasvinjajo temo :shock: Pa če ne preneseš kritik, pol sploh ne limej slikc! Ker veš, da ti bo vsak povedu svoje mnenje in če je to zate svinjanje....sory potlej.

Brez zamere...again...it's just my opinion.
Slika
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov