seat je napisal/-a:Se splača mal več reskirat za gume.Sicer pa res lep profil.
seat je napisal/-a:Ja kolega tudi jamra,da so tele gume v mokrem čist zanič in,da kljub dobremu profilu in vsem prehitro splavajo oz. so nemirne.
Se splača mal več reskirat za gume.Sicer pa res lep profil.
=ZiAn= je napisal/-a:seat je napisal/-a:Se splača mal več reskirat za gume.Sicer pa res lep profil.
Te gume so same po sebi že precej drage ampak imajo pa tudi svojo namembnost, ki jo ne skrivajo (in to ni vožnja po mokrem)Ravno zaradi težav na mokrem sem se odločil za cenejše (!) re050a.
Lp
BoneS je napisal/-a:lep avtek, sm ga ucasih srecvau u gornjem gradu. naj ti dobr sluz se naprej
SAVINJCAN je napisal/-a:seat je napisal/-a:Ja kolega tudi jamra,da so tele gume v mokrem čist zanič in,da kljub dobremu profilu in vsem prehitro splavajo oz. so nemirne.
Fantje, verjemite mi, da nisem gume izbral kar tako na "blef", do zdaj sem na avtu imel vedno gume, ki so bile v vrhu, tako, da sem tudi te izbral glede na svoje potrebe, v dežju se ne vozim hitro, p zero nero po dežju nisem imel izkoriščene, po suhem pa so te itak boljše.
Poleg tega pa, če bi dal ves denar za gume, nebi kupil y parada, tako kot če bi dal ves denar za avto nebi vozil cliota, ampak rečmo novo hondo type Rto pa pomeni, da so te gume še predobre za cliota vrednega 3000€ in še predobre za eno sezono
SAVINJCAN je napisal/-a:drgač pa vsak vozi kar mu paše, oz. za kar je finančno sposoben oz. velikokrat nesposoben
seat je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:drgač pa vsak vozi kar mu paše, oz. za kar je finančno sposoben oz. velikokrat nesposoben
Pod tole pa morm napisat,da ti dam čist praw.Hvala bogu,da mamo različne okuse... različne želje in različne potrebe
Če nebi bilo tako bi bilo prekleto monotono in dolgočasno.
Sicer pa ko se otopli bomo pa pršli mal v GG pogledat.
BTW brane še ma pralnico al kako.
NejcZ je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:seat je napisal/-a:Ja kolega tudi jamra,da so tele gume v mokrem čist zanič in,da kljub dobremu profilu in vsem prehitro splavajo oz. so nemirne.
Fantje, verjemite mi, da nisem gume izbral kar tako na "blef", do zdaj sem na avtu imel vedno gume, ki so bile v vrhu, tako, da sem tudi te izbral glede na svoje potrebe, v dežju se ne vozim hitro, p zero nero po dežju nisem imel izkoriščene, po suhem pa so te itak boljše.
Poleg tega pa, če bi dal ves denar za gume, nebi kupil y parada, tako kot če bi dal ves denar za avto nebi vozil cliota, ampak rečmo novo hondo type Rto pa pomeni, da so te gume še predobre za cliota vrednega 3000€ in še predobre za eno sezono
Jaz bi ti 5k€ dal zanj lani, pa mi ga nisi hotel prodat :P
SAVINJCAN je napisal/-a:sam tudi voziš parado?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov