Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To mar 16, 2010 4:33 pm

Ja kolega tudi jamra,da so tele gume v mokrem čist zanič in,da kljub dobremu profilu in vsem prehitro splavajo oz. so nemirne.
Se splača mal več reskirat za gume.Sicer pa res lep profil.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ To mar 16, 2010 4:34 pm

Jaz, js bi na tvojem mestu raje vzel Potenzo RE050A.. ampak zdaj je kar je.. Jaz sem z potenzo ekstremno zadovoljen, tudi po mokrem :)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To mar 16, 2010 4:39 pm

seat je napisal/-a:Se splača mal več reskirat za gume.Sicer pa res lep profil.

Te gume so same po sebi že precej drage ampak imajo pa tudi svojo namembnost, ki jo ne skrivajo (in to ni vožnja po mokrem) ;) Ravno zaradi težav na mokrem sem se odločil za cenejše (!) re050a.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To mar 16, 2010 4:46 pm

Ja vem ja ampak pazi..na suhem so tudi druge gume odlične in na suhi vroči cesti bo marsikatera guma držala toliko kot ta ampak kaj se pa zgodi,da priletiš na moker del ceste..... no ja sej ne odkrivam tople vode govorim pač kar mi je povedal kolega,ki jih je imel in je na mokri cesti že doživel nepričakovan drift.Ob tej ceni se,da dobit tudi primerljive gume,ki imajo boljše lastnosti na mokrem kot ta,pa lepota dezena gor ali dol.Kaj mi pomaga guma za 200€,če se lahko zanesem nanjo samo ob suhi vroči cesti.Sej ne rečem,da je slaba ampak ima konkurenca tudi boljše performanse.
in pa v vednost imam tudi sam re050a v dimenziji 225/40/18,ki so bile tudi serijsko na avtomobilu.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 To mar 16, 2010 4:51 pm

Ne kupovat gum z očmi! ;)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Napisal/-a =ZiAn= To mar 16, 2010 4:52 pm

Še malo OFF potem pa konec: Jup, razumem kaj si želel že prej povedati, samo malo mi je bilo smešno, ko si napisal da se splača mal več reskirati za gume, ko pa se dobi boljšo "all round" gumo za manj denarja :) Drugače se pa popolnoma strinjam s teboj ;)

ON: Drugače pa zgledajo res lepo tele Potenze, o tem kako limajo v suhem je pa brezpredmetno govoriti :)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To mar 16, 2010 5:27 pm

seat je napisal/-a:Ja kolega tudi jamra,da so tele gume v mokrem čist zanič in,da kljub dobremu profilu in vsem prehitro splavajo oz. so nemirne.

Fantje, verjemite mi, da nisem gume izbral kar tako na "blef", do zdaj sem na avtu imel vedno gume, ki so bile v vrhu, tako, da sem tudi te izbral glede na svoje potrebe, v dežju se ne vozim hitro, p zero nero po dežju nisem imel izkoriščene, po suhem pa so te itak boljše.

Poleg tega pa, če bi dal ves denar za gume, nebi kupil y parada, tako kot če bi dal ves denar za avto nebi vozil cliota, ampak rečmo novo hondo type R :-P to pa pomeni, da so te gume še predobre za cliota vrednega 3000€ in še predobre za eno sezono :-P

=ZiAn= je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Se splača mal več reskirat za gume.Sicer pa res lep profil.

Te gume so same po sebi že precej drage ampak imajo pa tudi svojo namembnost, ki jo ne skrivajo (in to ni vožnja po mokrem) ;) Ravno zaradi težav na mokrem sem se odločil za cenejše (!) re050a.

Lp

sam tudi voziš parado?

BoneS je napisal/-a:lep avtek, sm ga ucasih srecvau u gornjem gradu. naj ti dobr sluz se naprej

iz kje pa si? in kaj si tu počel? turizem pa to? :-P lahk bi dal za kak pir a ne

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To mar 16, 2010 6:22 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
BoneS je napisal/-a:lep avtek, sm ga ucasih srecvau u gornjem gradu. naj ti dobr sluz se naprej

iz kje pa si? in kaj si tu počel? turizem pa to? :-P lahk bi dal za kak pir a ne

sluzbeno sem bil tam-smo neki po cestah popravljal ;)
bom se kej u vasih koncih, pa dam za pir :D
Slika

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To mar 16, 2010 6:25 pm

Ko jih boš testiral poročaj, ker mene zanima kako se kaj bonesejo. Drugače pa se ne veliko sekirat, ker po mokrem cestiču sploh ni zanimivo pult do daske, ker je za vsako gumo preveč nevarno da zdrsne, vglavnem da po suhem trga

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ To mar 16, 2010 6:57 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Ja kolega tudi jamra,da so tele gume v mokrem čist zanič in,da kljub dobremu profilu in vsem prehitro splavajo oz. so nemirne.

Fantje, verjemite mi, da nisem gume izbral kar tako na "blef", do zdaj sem na avtu imel vedno gume, ki so bile v vrhu, tako, da sem tudi te izbral glede na svoje potrebe, v dežju se ne vozim hitro, p zero nero po dežju nisem imel izkoriščene, po suhem pa so te itak boljše.

Poleg tega pa, če bi dal ves denar za gume, nebi kupil y parada, tako kot če bi dal ves denar za avto nebi vozil cliota, ampak rečmo novo hondo type R :-P to pa pomeni, da so te gume še predobre za cliota vrednega 3000€ in še predobre za eno sezono :-P

Jaz bi ti 5k€ dal zanj lani, pa mi ga nisi hotel prodat :P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To mar 16, 2010 7:02 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:drgač pa vsak vozi kar mu paše, oz. za kar je finančno sposoben oz. velikokrat nesposoben

Pod tole pa morm napisat,da ti dam čist praw.Hvala bogu,da mamo različne okuse... različne želje in različne potrebe :)
Če nebi bilo tako bi bilo prekleto monotono in dolgočasno.
Sicer pa ko se otopli bomo pa pršli mal v GG pogledat.
BTW brane še ma pralnico al kako.

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini To mar 16, 2010 7:24 pm

Ma ja, pa mal najavi, ko boš gor hodil :) Bi rad to mal od bližje pogledal
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To mar 16, 2010 9:13 pm

seat je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:drgač pa vsak vozi kar mu paše, oz. za kar je finančno sposoben oz. velikokrat nesposoben

Pod tole pa morm napisat,da ti dam čist praw.Hvala bogu,da mamo različne okuse... različne želje in različne potrebe :)
Če nebi bilo tako bi bilo prekleto monotono in dolgočasno.
Sicer pa ko se otopli bomo pa pršli mal v GG pogledat.
BTW brane še ma pralnico al kako.

itak, saj jaz sem velikrat dol, sam to ne pomeni, da imam vedno spucan avto, prej obratno

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To mar 16, 2010 9:13 pm

NejcZ je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:

Jaz bi ti 5k€ dal zanj lani, pa mi ga nisi hotel prodat :P

ne s*** mali :har :har :har

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Napisal/-a =ZiAn= Sr mar 17, 2010 11:50 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:sam tudi voziš parado?

Žal ne, sem izbiral med parado in potenzo ampak za letos sem potem naročil 050a, ker sem ugotovil da naredim na leto preveč kilometrov v vseh razmerah, da bi si lahko privoščil takšno gumo. Sem pred nakupom naredil domačo nalogo in dobil o obeh gumah odgovore iz prve roke. ;)

Lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če mar 18, 2010 5:22 am

samo za info, kako je kaj parad po mokri cesti, ne mislim po dežji, ampak po mokri cesti

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Napisal/-a =ZiAn= Če mar 18, 2010 4:20 pm

Menda se čisto dobro drži, samo stoječe vode se pa le izogibaj ;)

Lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr jun 23, 2010 6:22 pm

nagradna igra: čigav je megane? :-P
Priponke
Slika396.jpg
Slika395.jpg
Slika394.jpg
Slika393.jpg
Slika392.jpg
Slika391.jpg