Gregamax je napisal/-a:En star opel, ter dve alfi:
Black Beast je napisal/-a:OK, pa nič, ga bom pa sam poiskal,mam tko al tko časa ko solate... Pa ga bom nekako ven spravu pa ti ga na hof pripeljal![]()
![]()
Black Beast je napisal/-a:A bi lahko povedal kje stoji, no, k sem večkrat gor pri Kleku, grem mal na sprehod, drgač pa tako vem kje si doma, ker večkrat vidim tvojo alfico na hofu!
fantom je napisal/-a:sicer ni oldy ga je pa vseeno škoda in upam da ga bo dobu taprav človek u roke
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5431450&show=1
Courage™ je napisal/-a:Black Beast je napisal/-a:Ja saj zmotil sem se- pozabil eno besedo! Ali bi lahko zvedel malo bolj natančno, kje stoji yugo, ker bi ga šel malo pogledat, pa ne vem, kje stoji.
In kaj je tak posebnega na rjastemu jugotu z Elf nalepko ?
Black Beast je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Black Beast je napisal/-a:Ja saj zmotil sem se- pozabil eno besedo! Ali bi lahko zvedel malo bolj natančno, kje stoji yugo, ker bi ga šel malo pogledat, pa ne vem, kje stoji.
In kaj je tak posebnega na rjastemu jugotu z Elf nalepko ?
Se vedno ne vem odgovora na to vprasanje ?
Glej, meni so klasike pač všeč in in jih rad pogledam, pa tudi zanima me kakšne so poškodbe, pa mal bi se lahk notri vsedel, kar je drugače za mene nemogoče ( sedet v takšnih klasikah)
Courage™ je napisal/-a:
In od kdaj je jugo klasika ?
dask je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:
In od kdaj je jugo klasika ?
Menda odkar je skupaj s fičotom in stoenko pomagal motorizirat JugoslavijoSaj oldtimerji klasike niso samo zaradi tehničnih dosežkov, veliko jih je vrednejših in popularnih tudi zaradi sentimentalne vrednosti. Meni je fičo zakon, naprimer.
Courage™ je napisal/-a:Pubec je star 10 let. Torej se je rodil istega leta kot sonckova Ibiza. Morda je zato Yugo klasika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 47 gostov