Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Sr feb 11, 2009 7:28 am

sejjaretun je napisal/-a:kake sanke,dol z njimi! izpade bolj clean,manj karavanski izgled pa se opticno nizji..
felge so bomba,jih se nisem videl v slo.
nizat z gewindami pa obvezno,ker tko ni tisto tapravo..sprijazni se :P

majn karavanski, pa od kje se vam vzame to, saj pa sani ne naredijo karavana, halo...oblika, dohhhhhhhhh...

gewinde so za picke, itak pa jih 1x nastavis in nikoli vec, dobijo se lepi kompleti, ki ti avto tudi lepo pribijo k tlom 55/35, 60/40 clo 70/50 sem zasledil...

vedno je pa treba vedet, da ce ne menjas fedre, da avta nebos spravil v taksen polozaj po visini, kot bi ga z komplet podvozjem, se pravi fedri in amortizerji...in se vec opcij je kako ga spravit nize k tlom...

sicer pa eni to tako ali tako veste, nebom pametn...

lp, dominic...

p.s. felne ze videne v slo...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr feb 11, 2009 8:30 am

dominic je napisal/-a:gewinde so za picke, itak pa jih 1x nastavis in nikoli vec, dobijo se lepi kompleti, ki ti avto tudi lepo pribijo k tlom 55/35, 60/40 clo 70/50 sem zasledil....

kok je meni znano maš take ko kupujejo gewinde da so fancy, drugi ki jih kupujejo da lahko pozimi avto dvignejo in tretje ki avto tok spustijo da se bojijo da bi jim samo fedre povzročila nabijanje/uničevanje amortizerjev.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Sr feb 11, 2009 11:00 am

fora je v tem, da za fedre nikol ne veš, kolk bo dol padllo. z gewindami ni tega problema, če drgne koloteke, pač dvigneš za kak centi, če še vedno zgleda previsoko pa spustiš kolkr ti paše pač...

te felne sta pa pred mano mela vsaj 2 avta v sloveniji (no vsaj js vem za 2) in sicer p207cc od uporabnika na tem forumu pa še en showcar, tak modro rumen twingo

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr feb 11, 2009 11:07 am

kr nekaj avtov jih je imalo že lani pomladi ko sem govoril z uvoznikom sam :D so pa bomba felne kot sem že 100x rekel, sem jih imel lani sam namen kupit.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Sr feb 11, 2009 11:12 am

če kupis riz od gewind (se pravi roba za 500€-), pol se morm res strinjat z tabo, drugace pa je pomen gewind cisto tretjo podrocje...streka, za kaj taksnega se jih splaca kupit, ker tam jih res izkoritis, moznos nastavitev je res ogormna, nizjanje, trsanje...odzivnost itd...hja, to pa stane...800€+

za nase ceste pa je dober kaksen cup kit, (h&r, weitec, k.a.w, k.w., eibach v navezi z bilstein) ceprav so ga zlo zgrajali, mislim bilstein, pado je v kvaliteti, je pa res dobra izbira h&r cupkit...se dobi za lepe denarce, tam caa. 500€...nekje tukaj...

lp, dominic...

p.s. finance, ne mi rect, ker sem scisto moje zalogo do dna...:P tale projekt je kar zajeten in mi bo se do konca let pobral vsaj ene 2000€...no se bom pa pol smejo :P
Zadnjič spremenil dominic, dne Sr feb 11, 2009 3:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Sr feb 11, 2009 11:15 am

jop
ma sj sva se včer pogovarjala. mal bom šou povprašat okol, če bi šalčke znižal pa bi prdobu kak centimetr. če pa to ne, bomo nadalje pa pol poleti razmišljal, vse je odvisno od financ :D

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Ne mar 08, 2009 10:23 pm

ma js jih kr nism mogu snet :lol:
sva s fotrom najdla ene ketne pa sm jih ruknu v prtlažnk. itak bo avto pr ličarju čez tedn, pol bo pa že datum taprav in homologacija bo pršla domov. sem pa včer, ko sem opral avto, vidu, da so ga kamenčki kar precej zdelal pa še nekaj napakic je mel prej, tako da verjetno se bo foter zmenu, da namest da prage štrihajo, bodo mal te zadeve porihtal pa popoliral.

evo še mal slikic:
Slika
Slika
Slika
Slika

tole pa še tanov radio, čeprov je že par mescov not:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne mar 08, 2009 10:25 pm

felne so mi ful všeč
en klub-ena čast________nk maribor

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Ne mar 08, 2009 10:35 pm

dominic je napisal/-a:
sejjaretun je napisal/-a:kake sanke,dol z njimi! izpade bolj clean,manj karavanski izgled pa se opticno nizji..
felge so bomba,jih se nisem videl v slo.
nizat z gewindami pa obvezno,ker tko ni tisto tapravo..sprijazni se :P

majn karavanski, pa od kje se vam vzame to, saj pa sani ne naredijo karavana, halo...oblika, dohhhhhhhhh...

gewinde so za picke, itak pa jih 1x nastavis in nikoli vec, dobijo se lepi kompleti, ki ti avto tudi lepo pribijo k tlom 55/35, 60/40 clo 70/50 sem zasledil...

vedno je pa treba vedet, da ce ne menjas fedre, da avta nebos spravil v taksen polozaj po visini, kot bi ga z komplet podvozjem, se pravi fedri in amortizerji...in se vec opcij je kako ga spravit nize k tlom...

sicer pa eni to tako ali tako veste, nebom pametn...

lp, dominic...

p.s. felne ze videne v slo...

v mislih sem mel to,da je brez sani bolj sporten.seveda oblika karavana ostane :roll:
enim res treba vse narisat :lol: brihten poba.
gewinde za pi*ke?? nesmiselna izjava :lol:
On: feltne res dobro sedejo,ampak po dodatnem nizanju bodo se bolje prisle do izraza ;)

lp

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Po mar 09, 2009 3:02 pm

ma sej ne vem, verjetno ne bom nič več druzga delu na avtu kokr pa spredi original opc podaljšek, zto k felne res hud avto nardijo, pa če še je kj gor al pa ne.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po mar 09, 2009 3:57 pm

Evo feltne enkratno sedejo na avto pa čeprav niso ravno "moj" stil. Avto je super. Glede dodatnih predelav pa tudi jaz na tvojem mestu ne bi šel predaleč. Kot si omenil ji manjka samo še kakšna malenkost in je to to. Ker preveč plastike gor mi pa tudi ni všeč in ne zgleda več lepo... Pa za moje pojme ga ni potrebno več nič spuščat, ker že sedaj super zgleda. Vsaj jaz ne bi preveč spuščal avta (udobje).

Tomaž

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Po mar 09, 2009 5:04 pm

ti ka si pa spet zjebu da si dal rihtat???

si kej sam pacov pa ni ratalo??? :lol:

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Po mar 09, 2009 5:05 pm

ce prov vidm mas navaden volanski obroč???
lahko bi zamenov za kej športnejšega od kake športne astre..?
drgač je pa ql.. pa kak DVD ti manka!

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Po mar 09, 2009 5:10 pm

nč zjebu, nč zjebu. mel sem namen štrihat prage, k so črni plastični, v barvo avta. sej če se ne motm tvoj bratc dela pr šimcu ne? je pr njem avto zj.
volan pa je športen, enak k pr opcjki, sam cel je črn, sm tle je bl slaba slikca, k sm sliku z mobitelom...

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport To mar 10, 2009 6:43 pm

C4V4L13R je napisal/-a:nč zjebu, nč zjebu. mel sem namen štrihat prage, k so črni plastični, v barvo avta. sej če se ne motm tvoj bratc dela pr šimcu ne? je pr njem avto zj.
volan pa je športen, enak k pr opcjki, sam cel je črn, sm tle je bl slaba slikca, k sm sliku z mobitelom...

jp... on dela tam. mors si bolsi telefon kupt al pa en orengi digitalc:D
drgač pa ja lepo...

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R To mar 10, 2009 7:43 pm

morm poklicat, kva se je pol fotr zmenu, al ga bodo poliral al bodo prage štrihal :D
je pa zmanjkalo baterij v digitalcu :pop:

pridejo ene lepe slikce čez vikend, če bo lepo vreme pa k bo homologirano, da se bom lahko na kak lep plac zapelu :D
so me dans klical z avto krke idioti, dve dimenzije so napisane na papirju in mi bojo sm eno vpisal. sm reku pa sej so obe po tifu za ta avto, se obe vpišejo, pa so rekl da ne, da sam tisto k mam zdej na avtu...sicer se pa vid, vse so poslikal a pol mene kličejo, k točno veš da noben ni niti pogledov, če vse špila :D bi meu kamot čis neki tretga napisanga...

edit:
jap. so kr poliral ga, vrjetn bo jutr že fertik, papirji pa za ene dva dni, pol smo pa street legal 8) :lol:

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx To mar 10, 2009 8:57 pm

men felne nekako ne sedejo.. pa brez zamere prosm

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Sr mar 11, 2009 11:36 am

zakaj bi zameril? ker maš drugačen okus? pač vsakemu svoje ;)

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Sr mar 11, 2009 6:26 pm

nevem.. eni prehitro zamerijo.. xD pač ne maram kroma ;) še posebej na temnih avtih

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Pe mar 13, 2009 1:29 pm

ah kaj bi se sekiru, avto delam pač zase. drgač pa tud tkole s slik narjenih z mobitelom je težko kaj rečt, ker v živo je miljon procentna razlika.

pa tud k bodo načrti izpolnjeni, bo vse drugač ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov