Škoda, avto je zelo lep, zdaj je jeba ker večina gleda že na novim modelom. Itaq pa se bo našel kupec. Zdaj ni nekega zanimanja za kupovanje avtomobilov.
cena novega avtomobila je bila dobrih 20000€, več ko 4500€ pa avto ne more zgubit v pol leta. in je izpod 15800 ne dam, jo raje še eno leto vozim pa pol prodam za 2 jurja manj.
Če ni povpraševanaj lahko zgubi še več.
J. ga ni kupcev za tak avto, sej veš kolk se novih proda. Dvomim da velik +nov model je zunaj,. novi FR bo tudi kmalu.
vem jz da se da za ta dnar dobit audi a3,a4, golf 5, škoda octavia, honda accord recimo, alfa 159, samo ta avto je za čist drug namen in namenjen takim ki bi radi izstopali v prometu, takih pa je čedalje manj.
ja ko bo pa nova frka zunaj bom pa jo lahko verjetno skor zastonj dal. do takrat pa treba prodat pod nujno.
Ma jay ne govori kar nekaj. Meni se zdi ponudba sprejemljivo ugodna in bi na tvojem mestu pocakal se malo. Ce sam ne bi vzel Abartha, bi se verjetno odlocal za kaj podobenga - avto je krasen za pogledat pa najbrz tudi lepo skoci. Treba je le docakat pravega kupca. Smolo imas le, da je avto ze v startu stal relativno veliko denarja.
vem in že parkrat sem napisal da se za ta denar dobi veliko več avta. ampak ta avto je za take kupca ki ne iščejo udobja in velikega avtomobila, ampak dobre performance in pa zelo dobre vozne lastnosti čez ovinke. najdite mi pol leta star avto za ta denar ki bi se lahko primerjal po voznih lastnostih in performancih s to ibizo. pa da je dizel...
zakaj prodajam sem že parkrat omenu, največji argument pa je da nimam kj šarit po temu avtu, zato pa mi je tudi trojke še vedno zelo žal.
že dolgo časa zatišje v temi uglavnem avto sem na vse kriplje poskušal prodat ampak ne gre. pod ceno tut ne grem. dal sem oglas preko avtohiše kjer delam pa še vedno ni noben poklical. j*** ga. avto ostane doma. itak mi lepo služi in ni nobenih problemov z njim. uglavnem avto je spet na serijski višini in zgleda nikakvo proti prej in pa privoščil sem mu nove zimske gume in pa jeklenke. tako da bo verjetno v roku 6ih mesecov kar nekaj sprememb še. bom obveščal sproti.