TOYOTA je napisal/-a:boy36...dej mi mal razlož kakšne hitrosti so po ravninah in ovinkih, kolikokrat si že peljal, malo več info....ker bi šel rad sam z imprezo dol, problem je ,da bi me moral nekdo saj malo podučiti o stezi oz, bi moral voziti za nekom, pa če bridgeston re 070 morm skurt do konca

ko boste šli naslednjič se vam lahko pridružim?
P.S. glede kamer mamo pa profi robo

Lej misilm da sem premalkrat bil dol( prvič sedaj),da bi ti lahko kaj pametnega povedal.Hitrosti na cilni so bile okrog 200 km/h.Drugač je pa je res dober če imaš enega,ki obvlada,da se zapelje pred tabo pa da mal linijo vidiš.-mi je žal da nisem Logarja ponucal
Jaz,ko gledam tale moj posnetek vidim da bi se dalo še velik pridelat,linija zaviranje,hitrejše prestavljanje,na nekaterih koncih bi moral prestaviti pa nisem,zato upam,da bo drugič bo boljše ...no upam.
Je bila pa lepa izkušnja ,pa še družba je bila prava pa nobene gneče ,bilo nas je okrog 15 avtomobilov.
l.p.
P.S.Pa drugič obvezno kantico z bencinom v prtlažnik,me je kolega tokrat rešil,da sem sploh speljal do prve bencinske potem,je šlo že na hlape