[KEKEC] je napisal/-a:Kaj tak avto nima xenonskih žarometov?
to sem jaz tud zadnjič gledal tu na slikah
GOOS je napisal/-a:ta tukaj ni Eleanor... ima sicer nekaj podobnih zadev ...ampak tako odbijac kot hauba, pragi , wheelseti ... nic ni original...
Courage™ je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Pa kaj je važno kaj se je zgodilo? Kar se je, se je...kaj se pa je, pa nobenga ne briga...tudi mene ne...
LP!
Kaj se vsajas, in zakaj ne bi povedal kaj se je zgodilo ? Mislim...
GOOS je napisal/-a:No ce vas zanima...
Pri razvrscanju po cestninski postaji na Vranskem... ko je zožitev in se iz 5ih pasov razvrscas na dva... je nekdo iz levega pasu vletel pred mene ne da bi se preprical ali je prosto... v izogib trku sem naglo zavil desno .. in da nisem trcil v tovornjake na moji desni .. hitro na levo... takrat pa mi je dobesedno avto pobegnil...
in sem se ga se cca. 200m lovil... levo in desno in levo.. nato pa ga je zavrtelo...
avto je zletel iz cestisca...
povzrocitelj je pobegnil!!
z vzvratno voznjo sem ga spravil nazaj na cesto...
k sreci je avto toliko stabilen in tezek (cca. 1690kg) da ga ni obrnilo na streho...
Poskodbe so v vecini kozmeticne... a stroski so kar precejsnji...
Vsa plastika se ze naroca... ter ostali deli..
Tukaj gre zahvala predvsem TOMU- "chgotom", ki se zadnje dneve angazira glede tega da tetko Eleanor cimprej spravima nazaj v staro stanje... pomoje bo se lepsa kot je bila prej...
LP
Primoz
GOOS je napisal/-a:No ce vas zanima...
Pri razvrscanju po cestninski postaji na Vranskem... ko je zožitev in se iz 5ih pasov razvrscas na dva... je nekdo iz levega pasu vletel pred mene ne da bi se preprical ali je prosto... v izogib trku sem naglo zavil desno .. in da nisem trcil v tovornjake na moji desni .. hitro na levo... takrat pa mi je dobesedno avto pobegnil...
in sem se ga se cca. 200m lovil... levo in desno in levo.. nato pa ga je zavrtelo...
avto je zletel iz cestisca...
povzrocitelj je pobegnil!!
z vzvratno voznjo sem ga spravil nazaj na cesto...
k sreci je avto toliko stabilen in tezek (cca. 1690kg) da ga ni obrnilo na streho...
Poskodbe so v vecini kozmeticne... a stroski so kar precejsnji...
Vsa plastika se ze naroca... ter ostali deli..
Tukaj gre zahvala predvsem TOMU- "chgotom", ki se zadnje dneve angazira glede tega da tetko Eleanor cimprej spravima nazaj v staro stanje... pomoje bo se lepsa kot je bila prej...
LP
Primoz
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov