Ni ponaredek, ampak popolnoma enaka luč, ampak ni v Renault škatli in je 150€ cenejšaMuRiCi je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Xenon odpade ker je originalna roba predraga razne angel eyes varjante mi pa niso všeč.
Imaš na Silux-ovi strani luči z lečo ,sam je neki ponaredek 100€ komad,zdaj kaka je pa svetilnost in kvaliteta pa nebi vedu.![]()
Je pa res,da ni lepših luči za cliota2 kot pa so te z lečo
error 90 je napisal/-a:Tudi to sem videl ja. Bi blo za kupt![]()
Ampak to je samo luč brez žarnic brez vsega.Kje je še pranje žarometov in vsa druga elektronika, ki jo rabiš da ti vse dela tako kot mora. Najraj bi kupu en kit samo kaj k druge vozike zaslepiš pa še probleme imaš s policaji.
Pozdravljeni,
Žal žarnice ne pridejo poleg žarometa. Žaromet je prirejen za originalni XENON renault (žarnice D2S), tako da predelava na xenon kit je zelo težka.
Lp,
Irene
error 90 je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Tudi to sem videl ja. Bi blo za kupt![]()
Ampak to je samo luč brez žarnic brez vsega.Kje je še pranje žarometov in vsa druga elektronika, ki jo rabiš da ti vse dela tako kot mora. Najraj bi kupu en kit samo kaj k druge vozike zaslepiš pa še probleme imaš s policaji.
Sicer pa odgovor za te luči od prodajalca je...Pozdravljeni,
Žal žarnice ne pridejo poleg žarometa. Žaromet je prirejen za originalni XENON renault (žarnice D2S), tako da predelava na xenon kit je zelo težka.
Lp,
Irene
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 38 gostov