TOYOTA je napisal/-a:loco...če boš kupil X, se priporočam za par info, sicer sem se pa peljal na pokljuko v snegu v 9, pa sem malo bolj navdušen , kot v 8
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:loco...če boš kupil X, se priporočam za par info, sicer sem se pa peljal na pokljuko v snegu v 9, pa sem malo bolj navdušen , kot v 8
Trenutno sm še neodločen med tanovim STi pa Focusom RS. Če verjameš v smrkce.
urosch je napisal/-a:wuky je napisal/-a:Kva je fora ?
Nisi včeraj šel iz jamove na jadransko okol pol enih ter obvozil starejšo gospo na zebri, ki je mahala z vrečko vsakemu vozilu, ki je šel mimo. Potem sem se pa spomnil na tisto reklamo, ko starejša gospa udari v avtu in se mu sproži airbag.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
kingroad je napisal/-a:Lep in hiter avto! Edino malo je previsok![]()
Srečno vožnjo!
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov