LP
PIKSNA007 je napisal/-a:Ja to pa valda. Treba merkat zele neki časa na začetku...
PIKSNA007 je napisal/-a:Ja valda naslonjalo je res zakonsploh ne umaknem roke več z njega, imam ravno prav blizu, da še ko šaltam mi ni treba dat roke dol z naslonjala
![]()
Drugače pa ja diski niso čisto prevrtani. So originalni ATE-jevi športni diski. Bremzajo pa tako kot morajokomaj čakam, mogoče že ta teden dobim luči, ter končno xenon kit (4300K)
končno bom vsaj nekaj videl na cesti ponoči
LP
lizard je napisal/-a:Nightbreaker. Zakaj? Ker so najcenejše od teh in najbolje svetijo, sicer imajo najkrajšo življensko dobo, ampak dolge itak tako malo koristiš, da zdžrijo nekaj let (vsaj meni). Dobiš pa itak 2-3 komplete Osramov žarnic za en komplet Phillipsovih.
Te luči ki si pa kupil pa nikakor ni treb homologirat ker so original. Saj tudi ko kupiš orginal fedre, pa amortizerje, pa nove orginal luči, ne homologiraš.
PIKSNA007 je napisal/-a:
Samo nekaj me zanima. Vem da se na netu da to takoj dobit, vendar me samo zanima če slučajno veš kje bi lahko dobil osram nightbreaker-ce v trgovini (če se da v okolici lj).
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov