AVX je napisal/-a:damjan je napisal/-a:AVX je napisal/-a:Ko že vidim, kak se kregate. Dejte mi povedat, kdo pa gre za policaja v zdejšnih časih? Ljudje, ki so bili v osnovnih šolah ponižani, se niso mogli dokazat v ničemur. So bili večkrat tepeni. Mogoče celo zlorabljeni? pa tega ne priznajo. In potem se taki ljudje skrivajo za uniformah. To je večina pr policajih. So pa nekateri, ko res gredo v to, ker jim je v veselje to delo, pa se ne ozirajo ravno na plačilo.
Pa še primer za dokazilo. Policaj velik ne vem 170 cm mogoče kaj več mogoče kaj majn, se je nekaj vžigal pred frendom, ko tak 2 metra vlek. Sicer ne bom reku da je zdej masovno težek ni. Ampak ko je policaja vidu v civilu, je tip samo šev proti njemu, policaj v civilo, pa samo kao da ga nekdo kliče, telefon v roke, pa odpeketal. To je samo resničen primer. Zdaj itq vem, da me boste vsi popljuvali ja
Uglavnim vsak ima svoje delo. Tut policaji. Naj opravljajo svoje delo lepo in prav, pa naj bodo razumljivi do ljudi, ne pa da se užigajo tam ko te ustavijo, tako kot da so boga za piiip prijeli.
Mene so tudi par dni nazaj ustavli z lučkami pa sireno, kot največjega kriminalca. Pa ni vprašal po prometni pa vozniški. Homologacijo je hotu. Tak pač je.
stari sam si pa skomponiral stavek res....svaka čast
Uuuu bomo iz avtomobilizma, naredili slovinizem? Res da moja slovenščina peša, ker me branje knjig in podobnih zadev ni nikoli fasciniralo. Drgač pa tudi kakšen prešeren je pisal težko razumljive pesmice, pa se jih je vsak znal razumeti, pa še zdaj ima svoj dan na kolendarju. Pa ne mi zdj pisat, da se sam devam v višave, ko se ne, ampak eni se pač upikujete v zadeve, ko na določenih forumih sploh niso pomembne. Dobro, da nisi šov vejice pa pike upoštevat, bi sigurno našel še kakšno.
Ps. začni gledati pomen stavkov in pa besed, ne pa kako so sestavljeni, ker nismo na forumu, kjer bi se učili pravilne slovenščine.
Pa ko si že prej tako enemu rekel, naj še napiše 2 posta, ko je že 3 zaporedoma. Mislim da ti nisi nič bolši. Prvo pred svojim pragom pometi, pol se pa na druge spravli, pa na tistega, ko si se ti spravljal, ga ne ščitim.
ti si že itak v več temah dokazal določene stvari tako da......brezupen primer.res