Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po avg 16, 2010 5:47 pm

Dejan206 je napisal/-a:jst vozm tulk kukr vem da sm zmožn... nikdar ne bom neki prgonu, če vem da ne bom spelou oz. da bi šlu čist po robu...

Samo počakaj kakšen leden odsek na cesti pozimi, pa boš hitro videl, koliko si zmožen voziti ;)

Uporabniški avatar
theDegriz
Nov uporabnik

Napisal/-a theDegriz Po avg 16, 2010 6:55 pm

@BBS ne on ima po 5tih mesecih vozniškega izpita to vse že naštudirano. On vozi toliko kot je zmožen in nikoli ne bo "prgonu" toliko, da ne bo odpeljal. Vsi ostali so tu naredili napako, ker so vedeli, da vozijo nad svojimi zmožnostmi in so namenoma peljali ovinke hitreje kot jih lahko odpeljejo.

Tukaj nas je vse dobil :)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Po avg 16, 2010 7:46 pm

theDegriz je napisal/-a:@BBS ne on ima po 5tih mesecih vozniškega izpita to vse že naštudirano. On vozi toliko kot je zmožen in nikoli ne bo "prgonu" toliko, da ne bo odpeljal. Vsi ostali so tu naredili napako, ker so vedeli, da vozijo nad svojimi zmožnostmi in so namenoma peljali ovinke hitreje kot jih lahko odpeljejo.

Veš kaj je najbol žalostno, da je psihiatričen pregled, če si primeren za vozniško dovoljenje potreben komaj, ko greš ponovno delat vozniško, če si jo že izgubil prej. To bi mogli uvest že na začetku, ko prvič delaš...
Ker imam jaz slab občutek, da mi tega fanta z našim sarkazmom samo še bolj kurblamo in ne dojame kaj mu želimo povedat...

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po avg 16, 2010 8:12 pm

@Avtorju ...
glej sej večina nas je dojela, da te ne bomo mogli spravit k pameti ...
... ampak ko se boš pa z avtom raztrečšil po cesti ...
ti pa z veseljem nalepim tole ...

LP
Matej
Priponke
retard_now.jpg
Zadnjič spremenil Matey_, dne Po avg 16, 2010 8:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
DeLux
Novinec

Kraj: 1230

Napisal/-a DeLux Po avg 16, 2010 8:15 pm

Matej pokaži sliko :lol:
Slika
http://www.suzuki-klub.com SUZUKI KLUB SLOVENIJA

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po avg 16, 2010 8:16 pm

he he...tudi mene zanima kaka je :lol:

Uporabniški avatar
DeLux
Novinec

Napisal/-a DeLux Po avg 16, 2010 8:30 pm

HHAHAHA special olympics pa to :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Dejan206 Po avg 16, 2010 8:39 pm

BBS je napisal/-a:
Dejan206 je napisal/-a:jst vozm tulk kukr vem da sm zmožn... nikdar ne bom neki prgonu, če vem da ne bom spelou oz. da bi šlu čist po robu...

Samo počakaj kakšen leden odsek na cesti pozimi, pa boš hitro videl, koliko si zmožen voziti ;)

k je pa zima jst pelm pa bul počas...

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Po avg 16, 2010 8:40 pm

ven0m je napisal/-a:
theDegriz je napisal/-a:@BBS ne on ima po 5tih mesecih vozniškega izpita to vse že naštudirano. On vozi toliko kot je zmožen in nikoli ne bo "prgonu" toliko, da ne bo odpeljal. Vsi ostali so tu naredili napako, ker so vedeli, da vozijo nad svojimi zmožnostmi in so namenoma peljali ovinke hitreje kot jih lahko odpeljejo.

Veš kaj je najbol žalostno, da je psihiatričen pregled, če si primeren za vozniško dovoljenje potreben komaj, ko greš ponovno delat vozniško, če si jo že izgubil prej. To bi mogli uvest že na začetku, ko prvič delaš...
Ker imam jaz slab občutek, da mi tega fanta z našim sarkazmom samo še bolj kurblamo in ne dojame kaj mu želimo povedat...

lej jst bom vozu kukr bom hotu in jst bom predelvou avto kukr bom hotu... in mi noben k...c ne bo tle pametovou... jst sm kupu avto in jst bom nanga dajou dnar.. in noben mi ni iz tle nč plačou... tak da make your own business
taku da te traparije k ste jih pisal se me niso niti mal prjele :D
ker me baš briga kva vi pišete in jih pol sploh ne preberm ker ste mi dolgočasni
Zadnjič spremenil Dejan206, dne Po avg 16, 2010 8:42 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
DeLux
Novinec

Napisal/-a DeLux Po avg 16, 2010 8:41 pm

Dejan206 je napisal/-a:tak da make your own business

MIND your ... oops :-P
Slika

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po avg 16, 2010 8:46 pm

Dejan206 je napisal/-a:lej jst bom vozu kukr bom hotu in jst bom predelvou avto kukr bom hotu... in mi noben k...c ne bo tle pametovou... jst sm kupu avto in jst bom nanga dajou dnar.. in noben mi ni iz tle nč plačou... tak da make your own business
ker me baš briga kva vi pišete in jih pol sploh ne preberm ker ste mi dolgočasni

In s tem si povedal čisto vse. Ne rabiš nič več rečt.

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Po avg 16, 2010 8:51 pm

zdej pa prosm da ne pišete več ker me ne boste drugač prepričal...
dns sm pa slikou še prve luči brez pozicijske k sm jih odklopu
Slika
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po avg 16, 2010 8:53 pm

Dejan206 je napisal/-a:lej jst bom vozu kukr bom hotu in jst bom predelvou avto kukr bom hotu... in mi noben k...c ne bo tle pametovou... jst sm kupu avto in jst bom nanga dajou dnar.. in noben mi ni iz tle nč plačou... tak da make your own business

F.uck ej... To, da nisi kaj brihten je res. Zgleda bi se moral tekst svetit pa utripat, da se ti bi zdel zanimiv...
Ljudje, vlkjučno z mano so ti dali dobronamerne nasvete, kako ne ubit sebe in drugih udeležencov v prometu.
Pa na avto si lahko gor nalepiš dildote z diodami noter, da se bo svetlo pa nobenga nebo brigalo, glej, samo smejali se ti bojo. Skrbi nas samo, da neboš ubil nedolžnih ljudi. Res najbolje, da se samo skantaš nekam, pa da noben ne nastrada, vključno s tabo. In, da te bo teplo samo po denarnici in ne po vesti ali zdravju.

Aj čus.

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved Po avg 16, 2010 8:58 pm

Ma kaj ga maltretirate vsi po vrsti? :roll:

Meni bi bil za zgled ta avto na spodnji sliki oz. sprednji odbijač...TO JE TO!
In potem boš res unique na showih in se bodo slinili čisto vsi jeziki daleč naokoli (čeprav so zdaj vsi proti, ampak v resnici jih daje zavist)! No morda mu manjka še eno diskretno krilce pod odbijačem (pod tem krilcem, ki je na sliki), ki pa ga imajo skoraj zagotovo v a3m-u!

Slika

Za piko na i bi dodal 3 kitajske črke na bok!

Kar tako naprej! 8)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po avg 16, 2010 9:02 pm

:tomidelej:
ta na sliki me pa spominja na carmageddon. samo za pokosit folk :har

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Po avg 16, 2010 9:04 pm

Pa dobro a bo kdo od administratorjev odstrano tega b***** prepotentnega z foruma ???? :ue
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Po avg 16, 2010 9:06 pm

marko01 je napisal/-a:Pa dobro a bo kdo od administratorjev odstrano tega b***** prepotentnega z foruma ???? :ue

vs bi mogu odstran, ker jst sm tle sm opisvou kaku bom avto predelvou, vi mate tle pa neki bedne pa vse nasprot kaku je bedn pa tu.. lej brigejte se zase pa mejte navadne avte... jst bom pa mel pač predelanga.. mi je mal mar za vs kva si mislte... poščijem se na vs :D

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po avg 16, 2010 9:09 pm

Dejan206 je napisal/-a:
marko01 je napisal/-a:Pa dobro a bo kdo od administratorjev odstrano tega b***** prepotentnega z foruma ???? :ue

vs bi mogu odstran, ker jst sm tle sm opisvou kaku bom avto predelvou, vi mate tle pa neki bedne pa vse nasprot kaku je bedn pa tu.. lej brigejte se zase pa mejte navadne avte... jst bom pa mel pač predelanga.. mi je mal mar za vs kva si mislte... poščijem se na vs :D

Ja glej ... sej če bi najdu kje na netu slikco, ki opisuje tvoj trenutni fail bi jo nalimau gor ... ampak na žalost je še niso izumili ... tko da lohk sam to nrdim ... :roll: :jao:

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Po avg 16, 2010 9:11 pm

ti kr vozi to jajco z kupom plastike..... Pa uživaj v tem, ne moreš pa pisat tu gor po foromu stvari pa se hvalit kak divjaš in oh in sploh, pol si pa se pametn nekaj :roll:
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Po avg 16, 2010 9:11 pm

Matey_ je napisal/-a:
Dejan206 je napisal/-a:

Ja glej ... sej če bi najdu kje na netu slikco, ki opisuje tvoj trenutni fail bi jo nalimau gor ... ampak na žalost je še niso izumili ... tko da lohk sam to nrdim ... :roll: :jao:

LP
Matej

lej če vm kej ni všeč v moji temi se poberte dol pa ne pište bednih pa nepotrebih komentarjev... jst tud ne grem med vašo galerijo pa skritiziram vse.. ker nism tak k****n pa se mi tud ne da z vami ubadat pa vse skritizirat...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov