Dejan206 je napisal/-a:jst vozm tulk kukr vem da sm zmožn... nikdar ne bom neki prgonu, če vem da ne bom spelou oz. da bi šlu čist po robu...
Samo počakaj kakšen leden odsek na cesti pozimi, pa boš hitro videl, koliko si zmožen voziti

theDegriz je napisal/-a:@BBS ne on ima po 5tih mesecih vozniškega izpita to vse že naštudirano. On vozi toliko kot je zmožen in nikoli ne bo "prgonu" toliko, da ne bo odpeljal. Vsi ostali so tu naredili napako, ker so vedeli, da vozijo nad svojimi zmožnostmi in so namenoma peljali ovinke hitreje kot jih lahko odpeljejo.
Tukaj nas je vse dobil
ven0m je napisal/-a:theDegriz je napisal/-a:@BBS ne on ima po 5tih mesecih vozniškega izpita to vse že naštudirano. On vozi toliko kot je zmožen in nikoli ne bo "prgonu" toliko, da ne bo odpeljal. Vsi ostali so tu naredili napako, ker so vedeli, da vozijo nad svojimi zmožnostmi in so namenoma peljali ovinke hitreje kot jih lahko odpeljejo.
Tukaj nas je vse dobil
Veš kaj je najbol žalostno, da je psihiatričen pregled, če si primeren za vozniško dovoljenje potreben komaj, ko greš ponovno delat vozniško, če si jo že izgubil prej. To bi mogli uvest že na začetku, ko prvič delaš...
Ker imam jaz slab občutek, da mi tega fanta z našim sarkazmom samo še bolj kurblamo in ne dojame kaj mu želimo povedat...
Dejan206 je napisal/-a:lej jst bom vozu kukr bom hotu in jst bom predelvou avto kukr bom hotu... in mi noben k...c ne bo tle pametovou... jst sm kupu avto in jst bom nanga dajou dnar.. in noben mi ni iz tle nč plačou... tak da make your own business
taku da te traparije k ste jih pisal se me niso niti mal prjele![]()
ker me baš briga kva vi pišete in jih pol sploh ne preberm ker ste mi dolgočasni
Dejan206 je napisal/-a:lej jst bom vozu kukr bom hotu in jst bom predelvou avto kukr bom hotu... in mi noben k...c ne bo tle pametovou... jst sm kupu avto in jst bom nanga dajou dnar.. in noben mi ni iz tle nč plačou... tak da make your own business
taku da te traparije k ste jih pisal se me niso niti mal prjele![]()
ker me baš briga kva vi pišete in jih pol sploh ne preberm ker ste mi dolgočasni
marko01 je napisal/-a:Pa dobro a bo kdo od administratorjev odstrano tega b***** prepotentnega z foruma ????
Dejan206 je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Pa dobro a bo kdo od administratorjev odstrano tega b***** prepotentnega z foruma ????
vs bi mogu odstran, ker jst sm tle sm opisvou kaku bom avto predelvou, vi mate tle pa neki bedne pa vse nasprot kaku je bedn pa tu.. lej brigejte se zase pa mejte navadne avte... jst bom pa mel pač predelanga.. mi je mal mar za vs kva si mislte... poščijem se na vs
Matey_ je napisal/-a:Dejan206 je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Pa dobro a bo kdo od administratorjev odstrano tega b***** prepotentnega z foruma ????
vs bi mogu odstran, ker jst sm tle sm opisvou kaku bom avto predelvou, vi mate tle pa neki bedne pa vse nasprot kaku je bedn pa tu.. lej brigejte se zase pa mejte navadne avte... jst bom pa mel pač predelanga.. mi je mal mar za vs kva si mislte... poščijem se na vs
Ja glej ... sej če bi najdu kje na netu slikco, ki opisuje tvoj trenutni fail bi jo nalimau gor ... ampak na žalost je še niso izumili ... tko da lohk sam to nrdim ...![]()
![]()
LP
Matej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov