scisco1 je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:kak pa se reče? Zdaj pučem z onim za štedilnike pucat pa kr gre sao je treba fajn drgnit z gobico za posodo prat
No sej js tudi vem za nekoga, k še zdej cel avto pere s prilom za posodo...
Sam je mal žalostno to, se ti ne zdi? Potem ko se ti bojo pa feltne začele luščit bo pa nova tema....
Kupi si eno čistilo s tem namenom, mater tistih par € pa že maš...
lp
CockroaC je napisal/-a:airmike je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Naj napadajo če govorijo smešne da so me vidli tm ko me ni bloSpoh tisti včeraj pri štuku pa take fore. funny
Pri štuku je verjetno videl črnega 206 RC z OZ WRC 17"kami ki je pred študenti parkiran dostkrat.
Žal te moram razočarat, ampak pač ločim obično 206 za belimi felnami od rc-ja z 17".
airmike je napisal/-a:in v čem je razlika med navadnim 206 z belimi felgami in 206 RC z belimi felgami? na zunaj mislim pusti zdaj sedeže.
Zois je napisal/-a:airmike je napisal/-a:in v čem je razlika med navadnim 206 z belimi felgami in 206 RC z belimi felgami? na zunaj mislim pusti zdaj sedeže.
vrjetno ni težko na daleč razločit med 5 krakimi rc felnami pa temi večkrakimi... pa rc ima dva rora skupaj
dejcc je napisal/-a:Bele bojo ostale
dejcc je napisal/-a:Ja Zois ker mam lakirane na belo in mi je vseeno za lak že zadnji čas ker mam naročeno malo boljšo barvo ko bo mela malo več efekta tud ponoči.
Najrajše bi dal 15ke gor ker sem jih mel 1dan pa se kar pozna na pospeških ker so dosti lažje samo avto zgleda butasto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov