.......vem ja, bela Adidas trenerka, zlatni lanac in način hoje ga preveč izdajata tak da on ponavadi bolj nastavljaBrain Damage je napisal/-a: Sploh se mi pa ne zdiš tip, ki bi ga konstatno tiščal![]()

.......vem ja, bela Adidas trenerka, zlatni lanac in način hoje ga preveč izdajata tak da on ponavadi bolj nastavljaBrain Damage je napisal/-a: Sploh se mi pa ne zdiš tip, ki bi ga konstatno tiščal![]()
Brain Damage je napisal/-a:Sam tudi skrbim za avto, dokler je mrzla se obratomer ne dvogne nad 2400rpm in po AC_ju vozim kot polž(tudi ko je ogreta), da se po nepotrebnem motor ne obremenjuje. 5min gor ali dol mi pa ne pomeni ničAmpak, sem mnenja, da so to motorji, ki so bili narejeni z mislijo da go bo lastnik pogosto pognal v dir, sploh če nosi oznako RS
In če se počaka, da je olje na delovni temperaturi(in se ne čaka le cagar temperature vode da narase!) bi moral motor, tudi če je pogosto obremenjen, ob predpisanih servisih zdržat 200kkm brez večjih problemov.
Ampak te razumem, da jih delaš prej, manj, da jih delaš 2x bolj pogosto.
Sploh se mi pa ne zdiš tip, ki bi ga konstatno tiščal
Brain Damage je napisal/-a:hm? A če prineseš svoje olje izgubiš garancijo?
...:::Team:::... je napisal/-a:.......vem ja, bela Adidas trenerka, zlatni lanac in način hoje ga preveč izdajata tak da on ponavadi bolj nastavlja![]()
_Ozi_ je napisal/-a:@Brain damage - lepo, da tako ogrevaš avto preden ga tiščiš. Sam delam identično, ampak kot je napisal ManIAK -> olje je prevelik faktor in če enkrat preletiš engine oil bible boš videl zakaj je določena olja boljše menjati prej kot je pa predpisano. Nikjer ne trdim, da ne bo naredil motor identično km, če se bo olje menjalo na 10k km ali 20k km, ampak bi bilo pa zanimivo narediti kakšen before (nov avto) in after dynorun (pri kaj vem -> 200k km) in podreti motor, da se bi vidla razlika v obrabi.
_Ozi_ je napisal/-a:Vedno nižje toneš
...:::Team:::... je napisal/-a:berlingo HDi se mu lušta.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov