Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr avg 04, 2004 7:56 am

če boš rabu 16v blatnike sprednje ;) veš kirga morš poklicat.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr avg 04, 2004 9:04 am

Tale tvoj bad-look je za moje pojme preveč xtremen. Glede homolomo ti je že Monster povedu, glede prekrivanja svetlobe pa tkole:

snop svetlobe ne sije direktno na cesto iz žarnice, saj je le-ta na sprednji strani celo zatemnjena, da ne sije direktno, ampak preko parabole. Če boš ti prekril večino parabole, bo s tem svetilnost zeloooo zmanjšana, v tem primeru okoli 50%. Zgornji in notranji del parabole, ki bo prekrit, pa na cesto projicira svetlobo direktno pred avto in na njegovo zunanjo starn. Torej boš imel zožano polje osvetlitve in direktno pred avtom bo temno (kar sicer lahko rešiš s prižganimi meglenkami, ki pa jih ti, če se ne motim, nimaš).
Tudi če si kdaj pogledal v luč, ko je imel avto prižgane kratke luči, boš pri parabolah s H4 žarnicami opazil, da spodnji del parabole skoraj ni osvetljen, saj sveti večino na zgornji del parabole, ki zaradi svojega kota potem snop svetlobe usmeri bolj navzdol. In to bo pri tebi prekrito okoli 75%.

Malo manj xtrem bi bil še vedno hud, pa obenem bolj varen, tudi pred policaji, ki ti ne bodo verjeli da imaš TUV za kaj tako xtremnega.
Slika

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Napisal/-a pina` Sr avg 04, 2004 6:07 pm

darkdog24 je napisal/-a:Hay

Že dolgo nisem kej napisu al pa predstavu kako novo idejo.No v prihodnje jih bo veliko,eno bom pokazal na sliki spodaj,druga pa pride 17.septembra 2004!

http://freeweb.siol.net/dani80/badlook.jpg
Mislim it na neki takega.Badlook spredaj.Ali je ta preveč agresiven?Ali bi se dalo še kej spremenit?
Kakšen je vaš odziv?Komentarje prosim.

Kdo je lastnik te žvadi? Bi ti lah povedu kej "izkušenj" o tem bad looku :)
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Sr avg 04, 2004 6:55 pm

s takim bad lookom bi še šlo (ko ga ima pisani klijo na 2 sliki), pa mogoče bi prišo prek tehničnega pri meritvah, ampak tisto kaj si ti dal pa nevem, ker ponoči bi ziher vido 30-40% manj :?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr avg 04, 2004 9:12 pm

BaSe je napisal/-a:s takim bad lookom bi še šlo (ko ga ima pisani klijo na 2 sliki), pa mogoče bi prišo prek tehničnega pri meritvah, ampak tisto kaj si ti dal pa nevem, ker ponoči bi ziher vido 30-40% manj :?

Ce mene prass teli majo itk take avteke za folerat in luci nucajo sam tolk da se cez centr lahk peljejo od lokala do lokala brez da bi jim kopsi napisal kazn da majo ugasnjene luci :P

Lp PiLLLe

P.s ce mene prasate ma ta klio ze tolk sfukano aerodinamiko da negre nikamor plus enormna poraba benza :P :) dont :-:o :/:o:/ sam povem mnenje :P :)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr avg 04, 2004 10:31 pm

Ok ok pol odpade tale extremni badlook,bom dal neki normalnega,nepreveč in nepremal.Od unih dve Cliotov mi se dopade badlook od unga v dveh barvah.No neki takega boi js mel.
A to se ubistvu sam kos dodatnega pleha gor prišvajsa?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr avg 04, 2004 11:56 pm

darkdog24 prou mas sam pleh se sodvasa tko da ni kj prevec dela s tem no ta badlook je hud sam nesme bit pa extremn :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če avg 05, 2004 12:09 am

Svasa, kita, brusi itd... 8)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če avg 05, 2004 7:28 am

darkdog24 je napisal/-a:A to se ubistvu sam kos dodatnega pleha gor prišvajsa?

V osnovi ja, pa vse kar zraven spada, sej veš. Mogoče edino pazi da se ti bo havba uredu odpirala. Ne vem kako ma clio to narejen, sam da nau ta pleh ob kakšno luč udaru (odpira se havba naprej, ne?).
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če avg 05, 2004 7:40 am

pina` je napisal/-a:Kdo je lastnik te žvadi? Bi ti lah povedu kej "izkušenj" o tem bad looku :)

ne me za besedo držat ampak se mi zdi da dela v rollu :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če avg 05, 2004 9:26 am

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ej svaka ti cast, res lepo si ga porihtal, kar sline so se mi zacele cedit ko sem vido slike, nenormalno lep je, res prav si se potrudo, sam kak lep car tattoo se mu majnka, jaz bi se mu dal to gor, ce tebi ni vsec ne rabis :P
BRAVO!!!

LP
Tomaz

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če avg 05, 2004 9:32 am

Darkdog: če obstaja bad look letvica s TUV za tvoj avto ti priporočam da pokriješ luč enako kot pokrijejo letvice...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če avg 05, 2004 9:53 am

Skull23 je napisal/-a:Darkdog: če obstaja bad look letvica s TUV za tvoj avto ti priporočam da pokriješ luč enako kot pokrijejo letvice...

Tako nekako sem tudi jaz mislil, ja, mogoče malo več, ker vidim da ti je to všeč, ampak tolko da se boš pr kapsih lahko zgovarjal.
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Če avg 05, 2004 4:08 pm

Ma ne js nebi letvic več dajal gor pesebno pa ne teh badlook letvic,rajš bi mel haubo orng narejeno.
Hauba se odpira naprej in bo treba tk nardit da res nebi tolka ob luči,ker pol to nebo vredu.
Je pa varijanta da se hauba podloži z ploščicami da gre nekako naprej in potem nebi smela tolč.
Kar se pa cartattoja tiče pa ubistvu nevem.Nebi dajal kr neki gor,neupam pa si tudi experimentirati.Če bi pa dal gor bi pa dal neki posebnega.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če avg 05, 2004 4:49 pm

Darkdog: nisem reku da dej letvice gor. Letvice sux u primerjavi z predelano haubo. Mislu sem da narediš hmm "globino" bad looka tako kot jo imajo letvice s TUV-om , tako da boš imel "TUV badlook". Štekaš kaj mislim?

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če avg 05, 2004 6:38 pm

kakorkoli že...temu se reče Styling z veliko začetnico...svaka čast, res maš veselje do tega :bow ...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Če avg 05, 2004 7:26 pm

Skull23 zastopim kaj si hotu povedat in verjetno bom to tudi naredil.Cromaman mi bo dal mere kako daleč lahko gre hauba čez luči.

Drugače pa Loopz boš vidu kaj šele pride po 17. septembru 2004.En velik projekt kot pika na i Cliotu. :D

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Če avg 05, 2004 7:33 pm

Dark,a nebi ti sihta menjal in se ukvarjal raje z avtostylingom??
:lol: :wink: Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Če avg 05, 2004 7:37 pm

hja to bi blo zanimivo :D mam še neki "hudih"projektov v predalu sam jih neizdam,teb jih pa za pametno ceno podarim :D :D :D :D

Kdaj pridem kej po pleh?

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Če avg 05, 2004 7:41 pm

Za pametno ceno podaris??Dober stavek.... :lol: :lol: No ja,ce ze podarjas;kaj pa?? :roll: Jaz sem ze vlozil v projekt priblizno vse,kar sem mislil(avto se bo kmalu prodajal :cry: ,saj ves...),podarjeno pa ze vzamem.... :P :P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov