Evo mene, bolj mal sem na forumu zadnje čase ker TSI tok žre da se niti do doma ne morem pripeljat

.
Drugače pa gre ta moj mlinček 196 po števcu, kar je realnih 190, pri tem žre okoli 17 litrov

. Pospeške do 100 ma zelo dobre tako da poskočen je, o porabi pa raje ne bi več ker vidim da nekatere zelo matra če tsi pač ne žre glih 5 litrov ob priganjanju, sem pa v eni izmed tem napisal da tale polo ne more žret manj kot okoli 7 povprečno pri NORMALNI vožnji in sem imel prav, je pa zdaj seveda stvar debate kaj je za koga normalna vožnja.
No da se odmaknemo od porabe, a se da tole že čipat, pa blokada na končni mi tud ni všeč, ker se avto vrti na max speed šele z 4000 vrtljaji, tak da ma še rezerve.
Kar se une izjave o poti Celje -Budimpešta tiče, sem jaz lani naredil to pot z bivšo astro, in sem imel z ustavljanji vred povprečno nekje okoli 130 km/h, porabo pa 7.1 litra.....ob priliki bom ponovi vajo s TSI pa bomo vidli razliko.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.