Zdaj moraš samo še to vgradit pa bo popoln, razen barve:

mihaing je napisal/-a:
AVTO DEFINITVNO OSTAJA MOJ in upam, da me ne bo prepričala nikoli več kakšna druga sedmica![]()
mire je napisal/-a:Danes si bil v Kopru ?
Kako to lepo dela![]()
mire je napisal/-a:Sel si mimo mojga avta, na pomolu v Kp zraven plaze.
Jst sem bil pes sem hodu proti avto par sekund prepocasen
mihaing je napisal/-a:mire je napisal/-a:Sel si mimo mojga avta, na pomolu v Kp zraven plaze.
Jst sem bil pes sem hodu proti avto par sekund prepocasen
Bil sem z dvema bejbama, tak da itak nebi imel časa zate![]()
![]()
![]()
P.S drugič se zaderi sedmica in se bom obrnil
mihaing je napisal/-a:Kdo bi si mislil, da motor že z komaj 120KM in 100Nm navora razvije moč, ki jo je skoraj nemogoče obvladati (res pa je, da sem še začetnik). Trenutno zame čisto prfuknjena zadeva
![]()
![]()
P.S. BMW tokrat z razliko avtomobilov, pri motorjih ne opravičuje svoje cene. Pri motorjih pač prevladujejo italijani in đapanezarji. Pika
mihaing je napisal/-a:Danes se je mojemu bavarcu pridružil še makaronar, na dveh kolesih. Za katero žvau gre, prestavim ko bo čas. Čakam še dva rora Akrapovič
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
seveda (dobim v roku dveh tednov), potem pa gas do prvega kandelabra
![]()
![]()
![]()
Kdo bi si mislil, da motor že z komaj 120KM in 100Nm navora razvije moč, ki jo je skoraj nemogoče obvladati (res pa je, da sem še začetnik). Trenutno zame čisto prfuknjena zadeva
![]()
![]()
P.S. BMW tokrat z razliko avtomobilov, pri motorjih ne opravičuje svoje cene. Pri motorjih pač prevladujejo italijani in đapanezarji. Pika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov