lp
King1 je napisal/-a:Hud je k nevem kaj.![]()
Te feltne mu res pašejo u nulo. Damjan a gre clio že na zimsko spanje al se boš še vozil?
lp
damjan je napisal/-a:
Drugače je pa cliač že na zimskem spanju...lepo na toplem na parketu:)
Zdj dokler bo še kak sončen dan bo še malo pokukal na plano,ko pa bo začel dež,mokro in sneg pa nebo videl sončne svetlobe:):)
King1 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:
Zdj dokler bo še kak sončen dan bo še malo pokukal na plano,ko pa bo začel dež,mokro in sneg pa nebo videl sončne svetlobe:):)
Lepo lepo. Pol bo treba za un krog počakat do 2012.![]()
![]()
lp
damjan je napisal/-a:King1 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:
Lepo lepo. Pol bo treba za un krog počakat do 2012.![]()
![]()
lp
Po vsej verjetnosti ja:)):
Shadez je napisal/-a:Avto je res hud in feltne ful pašejo, edino ena pripomba oz. vprašanje, a si mogoče kej razmišljal, da bi šraufe od feln dal v črno barvo? (Čist tko mi je na pamet padlo, ko sm slike gledal z novimi feltnami)
Drugače pa res
Slicker je napisal/-a:bomba stari. grobnik gume na original feltne, tole ma da je za daily use, ker je do jaja. vsaka čast.
damjan je napisal/-a:Shadez je napisal/-a:Avto je res hud in feltne ful pašejo, edino ena pripomba oz. vprašanje, a si mogoče kej razmišljal, da bi šraufe od feln dal v črno barvo? (Čist tko mi je na pamet padlo, ko sm slike gledal z novimi feltnami)
Drugače pa res
hehehhehe verjel ali ne sem danes o tem razmišljal...sam...če jih barvam...se bo ob nenehnem pretikanju gor in dol verjetno barva zluščla dol...edin če obstajajo črni vijaki...:)
Slicker je napisal/-a:bomba stari. grobnik gume na original feltne, tole ma da je za daily use, ker je do jaja. vsaka čast.
tud o tem sem razmišljal...in se zeloooo nagibam k tvojemu predlogu:) morm mal po zimsko poštudirat zadevo:)
airmike je napisal/-a:Poglej če se dobijo lug nuts. So 1/3 teže navadnih šraufov tak da je tud tu nek prihranek
rok46 je napisal/-a:nimaš kej več pipat ker je TOP! zdej pa samo še tankat pa uživat v vožnji![]()
hud je ku ps
damjan je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:nimaš kej več pipat ker je TOP! zdej pa samo še tankat pa uživat v vožnji![]()
hud je ku ps
hehehe sej to je nekako to...nekako sem naredil to kar sem imel v mislih...edino v smeri tuninga se bo mogoče še kaj malega naredilo...ampak o tem kdaj drugič-....
bom pa zvečer v Big Starju....boš dosegljiv?
damjan je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:nimaš kej več pipat ker je TOP! zdej pa samo še tankat pa uživat v vožnji![]()
hud je ku ps
hehehe sej to je nekako to...nekako sem naredil to kar sem imel v mislih...edino v smeri tuninga se bo mogoče še kaj malega naredilo...ampak o tem kdaj drugič-....
bom pa zvečer v Big Starju....boš dosegljiv?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov