Ej a maš kšn filmčk k nisi "zmagu"?

cresh je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Fajn si gaKaj bi blo šele zdj..
Ej a maš kšn filmčk k nisi "zmagu"?![]()
Hehe... veš da mam nekaj :P
hjo škoda ker ni nobenega filmčka iz prvega SG(ko je bil dež). Takrat je blo edinkrat da sem te premagu![]()
Dean Q4 je napisal/-a:Vale, POHVALE!!!!
Resnično, čestitam!!
Potemtakem kar sem sedaj videl, bom še 5x premislil če bom peljal s taboskoraj nemogoče da si calibro turbo za tolko nesel, na 400m ma ja takšna calibra "tovarniško" 14.6sec, se pravi boš ti res vozil drugo leto v rangu do 14.5 ali celo blizu 14.0, WOW EJ
ops:
Kdo je ta tip s to rumeno calibro? Veš kaj jaz bi prvo z njim probal pelat, da vidimo, hehe![]()
Kaj sta to pred kratkim dirkala??
Ajde, fajn bodi, čao
LP
DJ E.M. je napisal/-a:a das cliota pol men :P
VaLe je napisal/-a:DJ E.M. je napisal/-a:a das cliota pol men :P
![]()
Prodal ga bom čez kakšno leto... do takrat ga bom še pridno rihtal.
Potem ga prodam za cca 3 mio, kar je sorazmerno dobra cena... glede na to da jih trenutno prodajajo za 3 mio + pa imajo 1x več kilometrov kot moj in so serijski.
Moj ima trenutno 45.000 km, malo morje novih stvari v njem, tuning (200 KM +)... novi jermeni + španeri, shortshifter (še nimam vgrajenega... ga imam doma in čaka na vgradnjo)... in pa še dosti malenkosti. Dosti stvari sem menjal, že zaradi varnosti in da je vse kot novo... na podlagi tega sem potem tunal, da ne bi bilo kaj narobe.
Sem pristaš ziher vrjant in da je to dobro![]()
Do nekje spomladi, še pride športna sklopka in pa vrjetno športni kolektorji.
Zraven bom dal vse original dele oz to kar je bilo zamenjano, tudi vse papirje, račune itd. Tudi dvojne felne + gume... ene serijske z zimskimi gumami in druge letne OZ Superleggera + gume... obojne 16" kot je predpisano.
V glavnem vse :P Pa vsak ko bo zainteresiran, ko bom prodajal... lahko pride do mene, dobi ključ v roke in bo avto seveda lahko probal.
Lp
VaLe
VaLe je napisal/-a:Sej jaz bi z veseljem obdržal tega svojega Rs-a, če bi imel dovol denarja...
Ampak moje druge sanje so malo predrage, da bi lahko Rs-a obdržal![]()
My next car... I hope... in black seveda![]()
Nissan 350 Z![]()
Nor na ta avto odkar sem ga prvič videl... polek Clio Rs 2.0 seveda![]()
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov