Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Če feb 23, 2006 12:29 pm

PaGeR je napisal/-a:OK, sam to pa da žarnice slikaš 10x je pa že mal huda noo :S
Sam po pravici povedano je pa tale volan tak kot bi ga kdo pobruhal notr, ka čist nč notr ne sede... Prejšn je bil veliko lepši, ali pa daj vsaj eno usnjeno preobleko v svetli barvi tako kot ti je nekdo že svetoval za preobleči...
Sory, sam moje mnenje...

kwa mate dons M tuning team slab dan :?:
a sem jst kdaj reku, da je kaj na tvojem avtomobilu za pokozlat :?: (oziroma da nekaj na avtu izgleda kot bi nekdo pobruhal) :shock: mal leps bi se pa lahko izrazal ;) drugace pa je v zivo cist lep volan, tko da...pa itak je to slikano prvi dan ko sem ga montiral...normalno da je sredinska gumica malo obledeta, ampak sem jo ze premazal tko da je zdej leps...pa tisto prasko sem tudi ze popravil tko da je kot nov...usnje pa ni 0 oguljeno, tko da je volan kot nov (drgac pa fullll dobr zgleda ce pomisls da je vola letni 92) ...ce pa tebi ni vsec pa tut prav...sprejmem kritike...hvala bogu da ni vse vsakemu vse (an tomos) newem od kje tebi da ne prenesem kritike...samo eni se pac ne znate izrazat...
ce sem pa zarnice veckrat slikal pa newem kje je problem...saj je vsaka slika edinstvena in prikazuje zarnice na drugacen nacin...je pa tko da ce znas/te brati je to GALERIJA (kar je v osnovi za slike avtomobila) tko da ce slikam vsak srauf posebej na avtu in ga prilepim v mojo temo ne sme biti problem :!:
pa ce vam je dolgcas ni treba kozlat kle v mojo temo.. :x
glede svinjanja je pa tko, ce se nekej ugotovi pac (da je malo obledeta gumica pa da ima dve prskici) nocem pol da se naslednjih 15 strani pise o tem...newem to mi je mal smesno, isto kot bi ugotavljali ali je en vijak na avtu crn ali kromast :roll: tko da tolk o svinjanju...
hvala za mnenja ;)

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Če feb 23, 2006 12:48 pm

Dej pol pa dej prošnjo moderatorju naj izbriše moj post, pa magar še od Tomosa če se strinja pa je...

Pa ne bo noben več svinjal (komentrial) v tvoji temi ;)
No za bruhanje sem mogoče res malo pretiraval, sam ko se pa tak lepo čuje... haha :)

Drugače pa, če že sklepaš po odgovoru kakšnega si dal, si ga malo preberi, pa se sam pri sebi zamisli ali res tako dobro prebavljaš komentarje kot si misliš da jih :?:

Sory šeenkrat... nam več pisu ;)

papa
Zadnjič spremenil PaGeR, dne Če feb 23, 2006 1:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če feb 23, 2006 1:02 pm

PaGeR je napisal/-a:Dej pol pa dej prošnjo moderatorju naj izbriše moj post, pa magar še od Tomosa če se strinja pa je...
Pa ne bo noben več svinjal (komentrial) v tvoji temi ;)
No za bruhanje sem mogoče res malo pretiraval, sam ko se pa tak lepo čuje... haha :)
Drugače pa BlackWind, če že sklepaš po odgovoru kakšnega si dal, si ga malo preberi, pa se sam pri sebi zamisli ali res tako dobro prebavljaš komentarje kot si misliš da jih :?:
Sory šeenkrat... nam več pisu ;)
papa

drugace zmerej preberem preden postam...ko napisem seenkrat preberem...tko da tolk k si ti pretiraval sem tut jst pomojem...tko da se zgliha...jah nocek da zbirse moderator tvoje poste, lahko pa nehas postat v mojo temo ce zelis...
komentarje in kritike znam prenasat ce so na normalen nacin povedane...ne pa tole je za... tole je ...pac napises da ti ni vsec in to je to ;) jebiga....kwa vse men ni vsec, pa raje ne napisem dobesedno tko k mislm... :) pac ce ze mam kej za pohvalt nekej napisem post pa pol se kaj mi ni vse povem in to je to...newem :roll: ce bi blo po moje bi vse irc poste kot so zdej teli posti zbrisal...pustil bi slikce in komentarje...to je to...sj mogoce bi blo pa bols da se sam ne javljam na komentarje ;) pa da samo limam slikce (ce jih ze) pa se pol stepte ce se hocte...
kokr kol ze...se porajtamo...
lp

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Napisal/-a tomos Če feb 23, 2006 2:18 pm

Js sm tvoj lastni post komentirou, glede svinjanja teme...še 1× citiram?

sicer pa, kot je blo že dostkrat rečeno..."100 ljudi, 100 čudi...100 žensk 200 jošk" :lol: Zato lahko prčakuješ, da ne bodo vsem všeč tvoje spremembe na avtu in se ni treba preveč razburjat zarad komentarjev, pa ne mislm zdj na bruhanje, sm tut že na prejšnjih straneh opazu, da ne sprejemaš prav lepo slabih kritik.

Peace
Slika
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če feb 23, 2006 3:07 pm

tomos je napisal/-a:Js sm tvoj lastni post komentirou, glede svinjanja teme...še 1× citiram?

sicer pa, kot je blo že dostkrat rečeno..."100 ljudi, 100 čudi...100 žensk 200 jošk" :lol: Zato lahko prčakuješ, da ne bodo vsem všeč tvoje spremembe na avtu in se ni treba preveč razburjat zarad komentarjev, pa ne mislm zdj na bruhanje, sm tut že na prejšnjih straneh opazu, da ne sprejemaš prav lepo slabih kritik.
Peace

ja in kar naenkrat sem jaz kriv ;)
sprejemam kritike :!: (kako jo sprejmem je pa odvisno od nacina izrazanja le te) zato imam avto objavljen, da poveste mnenja :!: ja 100ljudi 100cudi, samo nacin kako pa ljudje izrazajo svoja mnenja na forumu, ki ga bere cela slovenija :roll: to je pa mal zalostno ;)
pa enkrat sem naredu 10 slik ali vec kako sem montiral mrezice se je tako eden ogasu: ja tolk navdusenja za ene mrezce .... pol zdej slikam zarnce....pa en napise jao 100 slik zarnc...halo mislm kako naj bo pol clovk normaln...sej je galerija namenjena slikam...newem :roll: pol se vse skup nakopici pa se nacin komentiranja volana in vse to...in potem kaj rece clovek nazaj in ze ne zna sprejemati kritik hm :roll: pa ze...
have a nice day

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Napisal/-a tomos Če feb 23, 2006 3:28 pm

LoL, res roman :lol: Drgač nism nč slabga mislu! Ampak ker si tko komentiru...lej še 1×:
BlackWind je napisal/-a:no zdej pa dost o volanu pa teh slikc pa to da mi cist ne zasvinjate teme :!:

Zato mamo pa zlate moderatorje, da svinjarije brišejo :P No zdj pa dost...."svinjanja" teme...najbol da to pobrišete.

Lp 8) Peace
Slika
Slika

Uporabniški avatar
weekid
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a weekid Če feb 23, 2006 3:43 pm

Jaz bi se malo notranjosti posvetil
Kakšne hude prevleke ;)
Mejte se cool

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če feb 23, 2006 5:33 pm

weekid je napisal/-a:Jaz bi se malo notranjosti posvetil
Kakšne hude prevleke ;)

Zanimiva ideja ;) 8) samo tezko bo zbrat kak dober odtenek :!: kaj predlagate, kaksno barvo ce bi se ze lotil :?: ;)
lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če feb 23, 2006 5:49 pm

khm... evo ni ravno nujno da je umetno usnje, sky...
lahko pa je kombinacija svetlo sive in temno sive

Slika
Zadnjič spremenil MacTron, dne Pe feb 24, 2006 2:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če feb 23, 2006 9:07 pm

MacTron je napisal/-a:khm... evo ni ravno nujno da je umetno usnje, sky...
lahko pa je kombinacija svetlo sive in temno sive

tole je dost noro...pa tudi panele bi rad dobil od tacga twinga ;) k so res hudi :D

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če feb 23, 2006 9:15 pm

evo dons smo se mal igral z ledicami
pritljaznik na vsaki strani 8 ledic 8)
kabina v stropni 8 ledic in zadaj na stropu ena 20cm neonka...
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Napisal/-a tomos Če feb 23, 2006 9:25 pm

A pa se v kabini dobr vid ponoč, je dost močna osvetlitev? Ker men se bl švoh vid...bi blo treba povečat število ledic :) Drgač pa lepo. Si kj razmišlou da bi dal pod sedeže kšne ledice al pa neonke?
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Če feb 23, 2006 9:43 pm

BlacWind. Lepo lepo ;)

Drugač pa v živo full lepš zgleda, k so slike z digitalcam mal slabše kvalitete, pa tud stojala ni blo pri roki:P

Let it shine let it shine :P

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če feb 23, 2006 9:46 pm

tomos je napisal/-a:A pa se v kabini dobr vid ponoč, je dost močna osvetlitev? Ker men se bl švoh vid...bi blo treba povečat število ledic :) Drgač pa lepo. Si kj razmišlou da bi dal pod sedeže kšne ledice al pa neonke?

Ja zdej se dobro vidi v kabini :!:
prej sem imel samo 4ri pa je blo kar malo svoh...zdej se zmerej ni full mocno ampak ko je res tema je ze kar lepo svetlo ;)
imam neonke pri stopalkah tko da je lepo modro tudi tam...samo sedaj cez zimo imam gumiaste predpraznike ;) poleti pa ALU... tko da se lepo sveti ;)
al si to kam drugam se mislu pod sedez :?:

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če feb 23, 2006 9:47 pm

Pro2Type je napisal/-a:BlacWind. Lepo lepo ;)
Drugač pa v živo full lepš zgleda, k so slike z digitalcam mal slabše kvalitete, pa tud stojala ni blo pri roki:P
Let it shine let it shine :P

;) ja v zivo je bolj mocna svetloba...Pro2type tnx for help ;)
lp

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Napisal/-a tomos Če feb 23, 2006 9:53 pm

BlackWind je napisal/-a:
tomos je napisal/-a:A pa se v kabini dobr vid ponoč, je dost močna osvetlitev? Ker men se bl švoh vid...bi blo treba povečat število ledic :) Drgač pa lepo. Si kj razmišlou da bi dal pod sedeže kšne ledice al pa neonke?

Ja zdej se dobro vidi v kabini :!:
prej sem imel samo 4ri pa je blo kar malo svoh...zdej se zmerej ni full mocno ampak ko je res tema je ze kar lepo svetlo ;)
imam neonke pri stopalkah tko da je lepo modro tudi tam...samo sedaj cez zimo imam gumiaste predpraznike ;) poleti pa ALU... tko da se lepo sveti ;)
al si to kam drugam se mislu pod sedez :?:

Sm kr to mislu, samo je na fotki slabo vidno in sm mislu da nimaš še. Alu ja....to pa pol šajna 8) Mislm da maš kr dost osvetlitve zdj, al mislš še kj dajat? Sam da nau novoletna jelka :lol:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če feb 23, 2006 11:42 pm

tomos je napisal/-a:Sm kr to mislu, samo je na fotki slabo vidno in sm mislu da nimaš še. Alu ja....to pa pol šajna 8) Mislm da maš kr dost osvetlitve zdj, al mislš še kj dajat? Sam da nau novoletna jelka :lol:

ne prevec ne ;) je kar dost...samo mogoce bom se zamenjal neonko ki je zadaj na stropu z kaksno daljso (vecjo) drugace pa bo to kar to ;)
lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe feb 24, 2006 1:53 pm

uglavnem... zdej pa je :) poznas armaturko?

Slika
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So feb 25, 2006 10:43 am

lep twingec. osvetlitev res dobr izpade. 8)
Slika

Bitcha
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a Bitcha So feb 25, 2006 1:32 pm

MacTron je napisal/-a:uglavnem... zdej pa je :) poznas armaturko?

Slika

to naj bi bil twingo, sam čigava je pa armaturka?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov