Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Ne dec 03, 2006 3:25 pm

Mad je napisal/-a:... Takega lepotca ima kolega Swen iz Berlina iz leta 82 in je 230 Benz servo klima leder strešno okno ... pred tem avtom je imel 200 B letnik 80 in sem se tudi parkrat vozil z njim ... v Nemčiji je sedaj moda starih Mečk med mladimi in jih ne vozijo več samo Turki ... Nekoč ko me je vprašal kako se mi zdi njegov merc. sem mu rekel : Kot da si prišel domov v Turčijo po 3 mesecih dela v Nemčiji :P :P :P tip mi je ful zameril ... L.p. Mad
:D :D :D

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar So dec 09, 2006 2:48 pm

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So dec 09, 2006 3:02 pm

cena:: 10.000€

poštena cena :tomidelej: tolk bi mogu dobit za njega. sicer pa glede na to kolk take avte cenijo v bolj razvitih državah, je cena za njihove trge smešna.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Ne dec 10, 2006 6:33 pm

:( :( Ka na nemške strani si ga tudi dal??Ali samo na avto.net :?:
P.S:Ali.G...LLOOOLLL :lol: :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Ne dec 10, 2006 6:59 pm

S|icKeR je napisal/-a:cena:: 10.000€

poštena cena :tomidelej: tolk bi mogu dobit za njega. sicer pa glede na to kolk take avte cenijo v bolj razvitih državah, je cena za njihove trge smešna.

Sliši se veliko ja, sam tolk je bilo stroškov z obnovo brez nakupa vozila.

Ker sem nekako ševedno primoran prodati avto, je končno ceno vozila mogoče prilagoditi v dogovoru z kupcem!

Brouky je napisal/-a: Sad Sad Ka na nemške strani si ga tudi dal??Ali samo na avto.net Question
P.S:Ali.G...LLOOOLLL Laughing Laughing

V tujino ga je še potrebno pokazat, nekako ne utegnem, ampak bom v kratkem.

P.S.: :D
Zadnjič spremenil mlacar, dne Ne dec 10, 2006 8:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne dec 10, 2006 8:05 pm

NE prodajaj avta ker ti bo že spomladi najbrž žal poskusi se zmenit v katerem od salonov ali prodajalcev vozil če ga lahko čez zimo pustiš pri njih kot razstavni eksponat (ŠPAN bi bil idealen ker prodaja MB-je ).Pa tisto garažo boš enkrat tudi najbrž dokončal pa ne boš imel kaj not dat tko da premisli malo

P.S. sožalje za očeta

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Sr dec 13, 2006 10:58 pm

čare je napisal/-a:NE prodajaj avta ker ti bo že spomladi najbrž žal poskusi se zmenit v katerem od salonov ali prodajalcev vozil če ga lahko čez zimo pustiš pri njih kot razstavni eksponat (ŠPAN bi bil idealen ker prodaja MB-je ).Pa tisto garažo boš enkrat tudi najbrž dokončal pa ne boš imel kaj not dat tko da premisli malo

Bo kr doma počaku čez zimo, smo mu nardil prostor ;) Če ga prodam, mi bo žal za vse lepe spomladanske vikende, a nimamo kaj... Velik lepga smo dal že čez, tko da sm svoj cilj / žejo že skoraj v celoti uresniču!

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Pe dec 29, 2006 4:00 pm

Hooo hooo hoooo!

Ker se počasi poslevala leto 2006, v katerem smo skupaj obnovili in pri življenju obdržali eno legendo vam pošiljam par novoletnih slikc... ko je za par ur zapustil garažo in zimsko spanje, toliko da pobarvam les za garažo zanj. Hvala šeenkrat vsem za vse podbudne besede in pomoč med obnovo!

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Ob tej priliki pa želim vsem eno srečno, zdravo, mirno in uspehov polno leto 2007! Lepo praznujte in uživajte življenje ;)

Vesi
Novinec

Napisal/-a Vesi To jan 16, 2007 10:21 pm

Avto je resnično lep, vseeno pa mislim, da je utopija, da bi zanj dobil tolikšen znesek, kot ga ceniš. Verjamem ti, da si vanj vložil ogromno časa in denarja in zato ti dam kapo dol. Vendar pa je Mercedesov tega tipa pri nas še vedno relativno veliko in med njimi se da dobiti tudi nekaj zelo ohranjenih, njihova cena pa se giblje od 300-600k SIT. Zato ti predlagam, da ga raje obdržiš, če res ni prodaja zadnja opcija.

Vseeno ti želim veliko sreče pri prodaji.

Lp

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar To jan 16, 2007 11:04 pm

Vesi je napisal/-a:Avto je resnično lep, vseeno pa mislim, da je utopija, da bi zanj dobil tolikšen znesek, kot ga ceniš. Verjamem ti, da si vanj vložil ogromno časa in denarja in zato ti dam kapo dol. Vendar pa je Mercedesov tega tipa pri nas še vedno relativno veliko in med njimi se da dobiti tudi nekaj zelo ohranjenih, njihova cena pa se giblje od 300-600k SIT. Zato ti predlagam, da ga raje obdržiš, če res ni prodaja zadnja opcija.

Vseeno ti želim veliko sreče pri prodaji.

Lp

Hvala za pohvalo in spoštujem tvoje mnenje. Velikim oz. mogoče večini se zdi cena pretirana, a jst bom tko reku, cenim svoje delo in stvari ki smo jih nardil na tem avtu in vanje vrjamem, zato bi mi bilo prodajati avto po veliko manjši ceni težko, ker vem in stojim za tem kar sem naredil. Glede te cene je tko, postavljena je tko kot je, ko pa se bo našel nekdo, ki bi si avto želel, ceni narejeno in bo zanj skrbel, mi nebo težko cene spustiti! Sam ko ti pa pride nekdo po avto in reče da mi da golf 4, pa neki v dnarju doplača, sam da feltne dol uzame k jih bo gor dal (da na razmik med vijaki in totalnoneokusem dizajn pozabimo)... Sam tko se ne gre! Sj za avto bi dobil 1,3 in 1,5mio na koncu bi blo skupi okol 1,7mio, recimo da vredu, sam oprost, NE HVALA!

LP

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Sr jan 17, 2007 9:48 am

Enkrat sem napisal, da prilepim slike ene mece, ki počasi umira v sosedovi garaži, ki pa je čisto nasprotje tvojemu.
Se opravičujem za slabšo kakovost slik, ker sem slikal z telefonom ;)
BMW E46

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Sr jan 17, 2007 2:48 pm

Za obnovo bi bil vredu, sploh ne zgleda v tako slabem stanju, so nekje še v zelo slabšem stanju.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Sr jan 17, 2007 3:00 pm

točno to sem hotel jaz napisati,je meu kolega doma 2 al 3 pa so bli vsi taki, da so ble kr lukne u plehu... :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar Sr jan 17, 2007 9:28 pm

No saj karoserija je kar v solidnem stanju, notranjost je malce sfukana, ker je avto bil TAXI :lol:, še na vsakih zadnjih vratih je pepelnik, prevoženih pa ma po števcu 320kkm, kar pa je malo verjetno da so realni, sosed mi je povedal da ma prevoženih krepko prek 1Mkm :shock: , samo da je števec menjan.
BMW E46

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jan 18, 2007 8:38 am

leoCar je napisal/-a: prevoženih pa ma po števcu 320kkm, kar pa je malo verjetno da so realni, sosed mi je povedal da ma prevoženih krepko prek 1Mkm :shock: , samo da je števec menjan.

Škoda :cry:
Slika

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Če jan 18, 2007 5:39 pm

leoCar je napisal/-a:No saj karoserija je kar v solidnem stanju, notranjost je malce sfukana, ker je avto bil TAXI :lol:, še na vsakih zadnjih vratih je pepelnik, prevoženih pa ma po števcu 320kkm, kar pa je malo verjetno da so realni, sosed mi je povedal da ma prevoženih krepko prek 1Mkm :shock: , samo da je števec menjan.

Ja to so bili zelo priljubljeni taxi zadev, dosegal so pa nakateri (ni jih bilo tako malo) kar krepko čet 1Mkm, če se prav spomnim je bil en z okol 3MKm. Zakaj so zdržal toliko?Kupili so nov avto, hotel ga je met do penzjona. Ker je voznik avto poznal do potanknosti, avto redno vzdrževal, ves čas ogret motor in to jim je sedl, zato so tut prišli do takih kilometrov brez generalk. Drugač pa pravjo da se pri 300.000 šele dobro ulaufa :lol: Pri meni je pri teh kilometrih menjalnik delal, kot da bi danes zapeljal z traka. Zdj se pa sam še izboljšuje. Več km = lepše se prestavlja :P

LP

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar Če jan 18, 2007 9:40 pm

No saj maš prav to so res skoraj neuničljivi avti, ki pa res največkrat končajo kot taxsi.
Ta je avtomatik in moram povedat, da sem se par krat peljal z sosedom in se pelješ kot predsednik ;) , prestavlja zelo tekoče, je pa res malce slabše ohranjena notranjost, spodaj pa je bil na novo popravljen in zaščiten, tako da je karoserija kar v dobrem stanju, pa še nove gume so gor, je pa ga škoda ko tako stoji, kaj čemo, lastnik ga ne potrebuje, ker ga ni doma in pol avto stoji v garaži, nima pa hladilnika, pa nekaj delov na motorju manjka, tako da je trenutno nevozen.
BMW E46

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar To apr 10, 2007 2:21 pm

Sonce, nebo brez oblačka, poln tank nafte, prost dan... ni druge kot na morje 8)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

En lep Rolls Royca, še posebi mi je ušeč, ker je zlat 8)
Slika

Austin mini, v njem pa dva konkretna desca, ni blo v avtu placa tut za dišečo smrekco...
Slika

LP
Zadnjič spremenil mlacar, dne To apr 10, 2007 2:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 To apr 10, 2007 2:26 pm

rojs je hud .sm tvoj je jaci.rojs je spredi z tisto masko k da bi pogledu lokomotivo :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To apr 10, 2007 3:38 pm

super lep merc, good job :)
ne prodajat ker ti bo zal, pa tut novi lastnik po vsej verjetnosti nebo cenil avta tko kot ga je treba.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov