Vesi je napisal/-a:Avto je resnično lep, vseeno pa mislim, da je utopija, da bi zanj dobil tolikšen znesek, kot ga ceniš. Verjamem ti, da si vanj vložil ogromno časa in denarja in zato ti dam kapo dol. Vendar pa je Mercedesov tega tipa pri nas še vedno relativno veliko in med njimi se da dobiti tudi nekaj zelo ohranjenih, njihova cena pa se giblje od 300-600k SIT. Zato ti predlagam, da ga raje obdržiš, če res ni prodaja zadnja opcija.
Vseeno ti želim veliko sreče pri prodaji.
Lp
Hvala za pohvalo in spoštujem tvoje mnenje. Velikim oz. mogoče večini se zdi cena pretirana, a jst bom tko reku, cenim svoje delo in stvari ki smo jih nardil na tem avtu in vanje vrjamem, zato bi mi bilo prodajati avto po veliko manjši ceni težko, ker vem in stojim za tem kar sem naredil. Glede te cene je tko, postavljena je tko kot je, ko pa se bo našel nekdo, ki bi si avto želel, ceni narejeno in bo zanj skrbel, mi nebo težko cene spustiti! Sam ko ti pa pride nekdo po avto in reče da mi da golf 4, pa neki v dnarju doplača, sam da feltne dol uzame k jih bo gor dal (da na razmik med vijaki in totalnoneokusem dizajn pozabimo)... Sam tko se ne gre! Sj za avto bi dobil 1,3 in 1,5mio na koncu bi blo skupi okol 1,7mio, recimo da vredu, sam oprost, NE HVALA!
LP