... da je avto moj bi ga vozil na original 13 -kah od Cinq-a Sporting z poširjenim kanalom na 6.5 col in gumo 175/50 R 13 . Tak avto bi sigurno delal na ovinkih čudeže - lažje kolo pa nižje težišče, boljši pospešek, manjši zračni upor in manjšo porabo bi imel ... sicer pa lastnik si ti ne jazcroma_man je napisal/-a:pri vzgonskem vetru ne gre več 100, pri vetru v hrbet pa na hrbtišču skakalnice doseže tudi 100 km/h
pjeb, 14ke z robom, 15 je preveliko za tak toy car, pa hand on my feet - prejšnji izgled mi je bil lepejši.
... Šit tu je Cinq ko bigfoot :P :P :P L.p. MadAudiRSboy je napisal/-a:15ke bojo ostale sam nizja guma bo in bol napeta ker bo 185 in ne 195 kokr je zdej!
drug tedn bom pomoje ze druge feltne meu in gume (ce bo use slo po planih)
avto se zmesta isto hitr premika ni razlike ....razlika je le pri visjih hitrostih recmo pri 120 ko das gas se avto ze slabe odzove in nepotegne tok hitr vec....za razliko prej...
max hitrosti se nism sprobu ker nism meu prilike sm pa ze su 140 brez problema....
po ovinkih je razlika dan in noc...prej bi ga prekucnu kpa da se odlep s ceste....
kar se tice preformans mi je cist usen trenutno, ker drug let bo drug motor in se bo tuning odviju na temu avtu.....ta let pa stajling
se mi pa nezdi nc visji k prej .....
ewo se par hitrih slik
zvecer pridejo lepse slike...ker si bom cajt uzev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov