samekk je napisal/-a:nič kaj posebnega ni tale bmw
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Courage™ je napisal/-a:samekk je napisal/-a:nič kaj posebnega ni tale bmw
s takimi izjavami samo dokazujes da si tipicn rizar. Cimvec plastike, male felne pa cartattoo pa je avto bomba.
samekk je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:samekk je napisal/-a:nič kaj posebnega ni tale bmw
s takimi izjavami samo dokazujes da si tipicn rizar. Cimvec plastike, male felne pa cartattoo pa je avto bomba.
tako je Courage™, jst sm tipični rižar, 100kg plastike, male feltne pa modri cartattoo na rdeč avtosi pravi mojster foruma ja, ni kej.
malo si poglej nazaj kake avte sem limal pa se pol oglašaj
ps.lahko bi me vprašal kaki avti so mi všeč pa bi ti po resnici povedal, ne pa da sam neke zaključke delaš
Courage™ je napisal/-a:samekk je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:samekk je napisal/-a:nič kaj posebnega ni tale bmw
tako je Courage™, jst sm tipični rižar, 100kg plastike, male feltne pa modri cartattoo na rdeč avtosi pravi mojster foruma ja, ni kej.
malo si poglej nazaj kake avte sem limal pa se pol oglašaj
ps.lahko bi me vprašal kaki avti so mi všeč pa bi ti po resnici povedal, ne pa da sam neke zaključke delaš
Sklepam iz tvojih komentarjev, ker si do zdaj vedno hvalil avte nakracane pa pljuval po malo porihtanih a z dosti okusa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov