Ninja333 je napisal/-a:folera tale abbejok3. kaj si zdej pridobiv s novim stabilizatorjem?(je**ga izobražen)
ops:
šterke nimajo dvopodročne. on ima avtomatsko klimo, senzor za dež, pranje žarometov, samozatemnitveno olgedalo, alarm z nadzorom notranjosti itd. skratka use
CupraR je napisal/-a:Ninja333 je napisal/-a:folera tale abbejok3. kaj si zdej pridobiv s novim stabilizatorjem?(je**ga izobražen)
ops:
šterke nimajo dvopodročne. on ima avtomatsko klimo, senzor za dež, pranje žarometov, samozatemnitveno olgedalo, alarm z nadzorom notranjosti itd. skratka use
Stabilizator (je prišel debelejši): podvozje je bolj čvrsto-manj se nagiba..
Pametno bi bilo dat še strute, da bo še karoserija bolj čvrsta.
abbe je napisal/-a:esp,gretje sedezev,gretje zunanjih ogledal,pranje zarometovcd veksler,alarm z nadzorom notranjosti,senzor za dez,samozatemnitveni retrovizor,potovalni racunalnik z menijem,asr,... nimam dvopodrocne klime
hoces slike?
S|icKeR je napisal/-a:abbe je napisal/-a:esp,gretje sedezev,gretje zunanjih ogledal,pranje zarometovcd veksler,alarm z nadzorom notranjosti,senzor za dez,samozatemnitveni retrovizor,potovalni racunalnik z menijem,asr,... nimam dvopodrocne klime
hoces slike?
se pravi mi manjka mi nadzor notranjosti, esp, samozatemnitveni špegu, asr in pa meni pri potovalnem compu. dj to zadnje slikaj da vidm kako zgleda. drugo kar si napisal pa mam tut jz, edino za senzor za dež nisem 100%.
Hamdija je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:abbe je napisal/-a:esp,gretje sedezev,gretje zunanjih ogledal,pranje zarometovcd veksler,alarm z nadzorom notranjosti,senzor za dez,samozatemnitveni retrovizor,potovalni racunalnik z menijem,asr,... nimam dvopodrocne klime
hoces slike?
se pravi mi manjka mi nadzor notranjosti, esp, samozatemnitveni špegu, asr in pa meni pri potovalnem compu. dj to zadnje slikaj da vidm kako zgleda. drugo kar si napisal pa mam tut jz, edino za senzor za dež nisem 100%.
sta pa otročja
moj kolo ma več opreme kot vajina avtomobila![]()
hec
abbe je napisal/-a:Hamdija je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:abbe je napisal/-a:esp,gretje sedezev,gretje zunanjih ogledal,pranje zarometovcd veksler,alarm z nadzorom notranjosti,senzor za dez,samozatemnitveni retrovizor,potovalni racunalnik z menijem,asr,... nimam dvopodrocne klime
hoces slike?
sta pa otročja
moj kolo ma več opreme kot vajina avtomobila![]()
hec
dj poj predstav svoj kolo v galeriji.ko bos pa dost star da bos meu izpit za avto po pa se avto lah das v galerijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov