Polooo je napisal/-a:AudiRSboy: sj ql, zdj te bom rabu da mi bos kej skiciru(Bravo.press)
_bordon_ je napisal/-a:ja baje da ju3 bodo prišle gume, pa bom poslikal
in bom dal gor
zdaj pa da povem moje mnenje glede tega foruma
da te na tem forumu cenijo moraš imet eno staro razfukano 5ko
in jo obnavljat
ali imet en avto sklinan gor 17"felge+ nižan pa temnjene šipe
če nardiš kaj drugega na avtu te "usi popljuvajo(10-15stalnih uporabnikov
ki pač jim ni ušeč cartattu, alu tepihi, shark, pa lexus luči
tako da ta forum bi se lahko imenoval www.jebanjevglavo.com
ko bodo feltne gor bo še slike dal gor in tisto bo moja zadja objava na
tem forumu....itak avto delam po svojih okusih in svojih finančnih možnostih in me pravboli kurackaj si drugi mislijo o njem
saj bo še kakšen drugi uporabnik prišel na moje
pa lp...
_bordon_ je napisal/-a:tako da ta forum bi se lahko imenoval www.jebanjevglavo.com.
kaWsk je napisal/-a:škoda, felne so že po naravi mejhne zaradi robu, zdej bodo pa še manjše (optično seveda). Pomoje bi blo bolš če bi cele pofarbal z kakšno grafitno barvo...
recimo kej tazga na rdečem avtu super izpade, vsaj men:
abbe je napisal/-a:ja ce ti je vseen kaj si mislijo o tvojem avtu zakaj se poj razburjas?
mores pac vedt da nimajo vsi ljudje enak okus pa ce kermu tvoj avto ni ok mu ni.nemore bit vsem lep.bi pa lah vedu da s tem k objavis svoj avto bos naletu na pozitivne in negativne kritike.
moje mnenje je tako,ce nebidriftau s unotom pa zgau gume na hondi...bi ljudje nate bol odraslo gledal in nebi se tko norceval iz tvojga avta...
kaWsk je napisal/-a:recimo kej tazga na rdečem avtu super izpade, vsaj men:
MacTron je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:tako da ta forum bi se lahko imenoval www.jebanjevglavo.com.
off:
je bilo treba to napisat a? se eno tako pa letis... ne bos ti men blodil foruma!
sploh se pa mal zamisl kaksne izjave ti dajes drugim od ...psihicev itd
kaWsk je napisal/-a:
Evo tale Honda je pa res lepo poštimana in narejena z okusom (vsaj mojim).
drgač pa _bordon_ lej Lej,če daš avto na JAVEN forum lahk pričakuješ tko graje kot pohvale in bit prpravljen na vse tudi na pluvanje po teb in avtu.
sicer sam nisem lih tak,da bi pljuval po drugih a rad napišem svoje mnenje,ki pa marsikdaj ni po godu ostalim.
Zj o tem ali je ta forum res to kar si napisal pa bi se dalo razglabljat zarad takih ali drugačnih osebkov,ki imajo bonton na ravni novorojenega hrčka je pršu forum do te mere kot je sedaj a vrjem,če ti 20 članov napiše,da bi lahko avto lešpše spedenal pol neki je na tem a vrjem,da mamo vsi drugačne poglede kaj je lep avto in kaj je recimo lepa ženska a to so že druge zadeve
CockroaC je napisal/-a:ce se nas ne tiče pol pa ne vlači stvari po forumu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost