Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Po sep 10, 2007 8:04 am

600e+ ni tak malo, pa še popravit je treba, pa lahko samo ugibaš če so ravne ;) Raje poišči drugo varianto....
Btw: Te felne, ki jih maš sedaj gor so dosti lepše, za moje pojme 8)
Odločitev je na tvoji strani ;)
BMW E46

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po sep 10, 2007 8:30 am

MaTe0 je napisal/-a:PM ej :) Pri nas bo tak počasi za vsak avto že škoda dnarja. Bomo mogl met vsi bmw-e pa M. da se bo splačalo predelovat.

Če ma veselje, itaq pa astra sploh ni tak loši avto, pa še njegov denar je.

bomo mogli vsi moneymakeri bit pa delat v avstriji lol :lol: ti samo predeluj lepo astrico ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po sep 10, 2007 8:44 am

leoCar je napisal/-a:600e+ ni tak malo, pa še popravit je treba, pa lahko samo ugibaš če so ravne ;) Raje poišči drugo varianto....
Btw: Te felne, ki jih maš sedaj gor so dosti lepše, za moje pojme 8)
Odločitev je na tvoji strani ;)

nemoreš rečt da ni brutalna na strani 15 je ena slikica :P

hmm rekel mi je da da za 700e z transportom do slovenije felne.. samo ostaja grenak priokus zaradi samega stanja platiš, pa še v turčijo grem v sredo :/

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 10, 2007 3:22 pm

bil zdaj na kolmaniču nove take felne stanejo 520e .. komad seveda.. Bom še malo počakal pa najdem take ki jih nebodo potrebna ličarskih del, opc bremze in roke pa bom naročil ko pridem iz turčije naslednji teden.

eno vprašanje tako banalno.. zdaj imam neko OPEL olje not 5w-30 .. ki pa stane 6e pol litra, če mi ga oni poservisirajo, če pa ga pri pultu kupim pa 15e .. lahko jaz kupim nevem napamet govoril castrol olje in ga dolijem temu olju? Je drago to 15e?

lp,

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix Po sep 10, 2007 4:49 pm

DaDek je napisal/-a:eno vprašanje tako banalno.. zdaj imam neko OPEL olje not 5w-30 .. ki pa stane 6e pol litra, če mi ga oni poservisirajo, če pa ga pri pultu kupim pa 15e .. lahko jaz kupim nevem napamet govoril castrol olje in ga dolijem temu olju? Je drago to 15e?
lp,

Nevem kakšne so točne cene, ampak meni se to ne zdi drago. Jaz sem prejšnji teden za 5,5l plačal 140€ na porsche mb...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po sep 10, 2007 5:20 pm

DaDek je napisal/-a:bil zdaj na kolmaniču nove take felne stanejo 520e .. komad seveda.. Bom še malo počakal pa najdem take ki jih nebodo potrebna ličarskih del, opc bremze in roke pa bom naročil ko pridem iz turčije naslednji teden.

eno vprašanje tako banalno.. zdaj imam neko OPEL olje not 5w-30 .. ki pa stane 6e pol litra, če mi ga oni poservisirajo, če pa ga pri pultu kupim pa 15e .. lahko jaz kupim nevem napamet govoril castrol olje in ga dolijem temu olju? Je drago to 15e?

lp,

drago je. V celju na gmt avtoservisu ( mislim da ga imate tud v mb ) pride original opel olje 5 w 30 9 evrov liter. ( vsaj ene pol leta nazaj je blo tko )
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 10, 2007 5:22 pm

japs gmt imam 300m vstran, bom šel pol pogledat, hvala lepa.

ddarjo
Nov uporabnik

Napisal/-a ddarjo Po sep 10, 2007 6:50 pm

kok ste pa kej zadovoljni s tem modelom in mašino 1.6 ( 100km) oz. 1.4 (90km)? odločamo se za nakup avtomobila in je astra tam letnik okoli 2004 v ožjem izboru, a mate kaksne graje, slabe izkusnje s tem avtom?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 10, 2007 10:25 pm

avto špila kot mora.. edino poraba olja me malo skrbi.. 15k km od servisa (pol leta) pa mi je že začel javlat bc check oil level.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To sep 11, 2007 8:23 am

Ja ce si hondas po dusi pa je avto skos na blokadi ej to normalno ..
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To sep 11, 2007 1:15 pm

DaDek je napisal/-a:avto špila kot mora.. edino poraba olja me malo skrbi.. 15k km od servisa (pol leta) pa mi je že začel javlat bc check oil level.

ti raje precekiraj olje, da se ne bos vozu brez...to ti je domaca naloga, ko vozis opla in obiskovat avtoelektricarja ;) hehe.....srecno..

LP
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To sep 11, 2007 1:32 pm

ja pa kleparja, pa licarja ... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To sep 11, 2007 1:59 pm

CockroaC je napisal/-a:ja pa kleparja, pa licarja ... :roll:

to ne.

z elektriko še nisem imel problemov, tok tok. olje pa je ze.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 24, 2007 9:39 am

En velik problem.. z možem CockroaC-em (keri bedni nick daj menjaj v Cox jebote), sma si vzela malo časa v čet popoldan v upanju da boma zalaufala xenon.. ok mi2 odšraufama odbijač dol in staro luč..
Slika

nakar rahel šok... za začetek hočeva namestit žarnico za žmigavec.. in ne gre not, saj se je v stari luči fixirala z nekim "tulcem" tukaj pa bi naj šla direkt v samo luč.. (zgorna je nova spodna je stara)
Slika
Slika
nova luč žmigavec:
Slika
ok sem mislil, bom šel do avtoelektričara pa da mi žmigavec pač nekak zveže. pol pa še kar hladen tuš, ker v bistvu nobene žarnice ni šlo priklopit...

zdaj nova luč ima nek konektor na sredini (Cox pravi, da bi to naj bil konektor(ATA) za ves štrom v luči - ob vsaki odprtini za žarnico je en tanki kabl kateri gre v ta konektor pol), na avtu sma najdla na enem kablu zaščiten navidez enak konektor(MAMA), vendar je za fuc*kin 1mm predolg in konektorji niso portazdeljeni horizontalno ampak vertikalno..
v avtu najden konektor:
Slika

pol nama ni preostalo drugega kot dat nazaj orginalne luči.. sem mislo da bi te vsaj xenon dal not pa žespet bet.. opel astre imajo gnili sistem za pritrdit luči (gnili zaradi xenon kita).. žarnico v bistvu daš v konektor in pol konektor zategneš v žaromet - vsi avti do zdaj kdaj sem menjaval žarnico imajo žičnato objemko da drži žarnico v žarometu.. tak da tudi s xenonom ni bilo nič.
rjavi konektor za kratko luč:
Slika
kratka luč nova:
Slika

Smešna astra tudi za balaste nima kakega pametnega placa pod haubo.. jao.
Ima kdo kako idejo glede luči (konektorjev)? Al naj opustim projekt?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po sep 24, 2007 12:20 pm

Kaj bi ti opustil ?

Zapelji se k majstru v Bohovo, pa ti bo v roku enga dneva zadevo celotno priklopo s xenonom vred. Pa mu pustis tam 50 € pa si reso vse tezave.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po sep 24, 2007 12:32 pm

Uf ded maš neke bleme z lampami :? Tak ko ti je matjaž reko, peli k onemu tja na bohovo da ti porihta skupaj to. :)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 24, 2007 12:39 pm

mam občutek, da karkoli se bo "custom" predelovalo na sprednih lučeh nebo snemljivo, torej bo nekako moglo bit fixno pritrjeno, informativno sicer bom šel tok da vidim, kaj bo rekel, ampak nevem no.. mislim, da nebo šlo tak naret dfa bo žarnica snemljiva.

kdo pa je to v bohovi? na keri strani? nazaj proti ptujski (teznu?)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po sep 24, 2007 1:03 pm

Nevem kak se piše, če mislima z matjažem istega.... Ko se pripelješ npr. iz mb proti hočam, pol zaviješ desno iz tržaške, mislim da je tabla Bohova (desno kao smerokaz) pri semaforih, da moreš točno tam zavit desno. Pol pa se pelješ po tisti cesti kakih 200-300m od oke nekje, pa glej stalno na svojo levo stran, boš vido modro delavnico, pa avte ma zunaj ponavadi, ko sma skoz gužvo. To je tam. ;)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po sep 24, 2007 3:21 pm

jaz vem ki je bohova nevem pa še zdaj na kero stran ceste? proti teznu dol al proti pohorju? ker bohova je na obe strani glavne ceste...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po sep 24, 2007 4:13 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Nevem kak se piše, če mislima z matjažem istega.... Ko se pripelješ npr. iz mb proti hočam, pol zaviješ desno iz tržaške

torej na strani pohorja po lumpy-ovih koordinatah
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov