Btw: Te felne, ki jih maš sedaj gor so dosti lepše, za moje pojme

Odločitev je na tvoji strani

MaTe0 je napisal/-a:PM ejPri nas bo tak počasi za vsak avto že škoda dnarja. Bomo mogl met vsi bmw-e pa M. da se bo splačalo predelovat.
Če ma veselje, itaq pa astra sploh ni tak loši avto, pa še njegov denar je.
leoCar je napisal/-a:600e+ ni tak malo, pa še popravit je treba, pa lahko samo ugibaš če so ravneRaje poišči drugo varianto....
Btw: Te felne, ki jih maš sedaj gor so dosti lepše, za moje pojme![]()
Odločitev je na tvoji strani
DaDek je napisal/-a:eno vprašanje tako banalno.. zdaj imam neko OPEL olje not 5w-30 .. ki pa stane 6e pol litra, če mi ga oni poservisirajo, če pa ga pri pultu kupim pa 15e .. lahko jaz kupim nevem napamet govoril castrol olje in ga dolijem temu olju? Je drago to 15e?
lp,
DaDek je napisal/-a:bil zdaj na kolmaniču nove take felne stanejo 520e .. komad seveda.. Bom še malo počakal pa najdem take ki jih nebodo potrebna ličarskih del, opc bremze in roke pa bom naročil ko pridem iz turčije naslednji teden.
eno vprašanje tako banalno.. zdaj imam neko OPEL olje not 5w-30 .. ki pa stane 6e pol litra, če mi ga oni poservisirajo, če pa ga pri pultu kupim pa 15e .. lahko jaz kupim nevem napamet govoril castrol olje in ga dolijem temu olju? Je drago to 15e?
lp,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov