kazamurnik je napisal/-a:Avto ti super......ma mene pa bolj zanima ,če ti drži tisto na vratih od znotraj.
pinny je napisal/-a:lepa petka ja, sm spredi bi še tist grd renojev znak dol zabrisu Very Happy, pa kake diskretne letvice čez luči pa bi bla še lepša Cool
stench je napisal/-a:Madona je huda.
kazamurnik je napisal/-a::D
Tapeciranje.
Nisem imel prilike videt kako in če stoji še vedno.
gofra je napisal/-a:Res je nora - svaka cast za tole. Tudi sam upam, da se kdaj srecamo v zivo...
LpF
crash1@siol.net je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Res je nora - svaka cast za tole. Tudi sam upam, da se kdaj srecamo v zivo...
LpF
hehe....hvala...Bi blo zanimivo se kje srečat ja, ker tudi mene zanima kako zgleda ta italijanska športiva v živo, ker takega nisem še srečal, ker jih seveda tudi ni dosti in ker po slikah sodeč zgleda res hud
![]()
![]()
![]()
LP, Marko
mr.ramo je napisal/-a:največ me zavira homolomo,ker če ima avto serijsko airbag,se baje nemore športni volan(brez airbag-a) homolomo..sm tud te z airbag-om gledu,pa me je samo srat prjelo ko sm vidu kasne so cene (cca 800€) in pa tud vizualno niso neki extra
mr.ramo je napisal/-a:js tud nism vedu,dokler mi en kolega ni tega povedu,ko je hotel pri sebi menjat volan in ga na teh.pregledu zavrnu..ma totalno so nauzgravzni
..kaksn je pa zdaj s tem volanom občutek oz. oprijemljivost??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov