Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Pe jul 18, 2008 12:39 pm

mn ne sede sploh!!! prej je bil 500x lepši za moj okus ;)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe jul 18, 2008 12:55 pm

Courage™ je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:brez zamere stari, ampak tole je ogabno. bomo vidl kako bo ko bo razširitev narjena.

Vidim da imava isiti okus, vse cestitke za projekt, ampak tole je pa too much, govorim o zadnjih felnah/gumah.

Upam da vam lepo uspe razsirit, ceprav ne vidim smisla v tem, ker ste do zdaj avto ze vsaj 3x sirili...

word !

Neki wannabe GHD dirkalnik z medosno razdaljo tako kot mam jaz fi avspuha...prej je blo lepo in z linijami skladno, zdej si pa zgrešil konkretno.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe jul 18, 2008 1:47 pm

mloncar je napisal/-a:Na spodnjem linku si poglej kako so se lotili širjenja avtomobila pri Gulli Motori:

to zadevo sem si pogledal pred nekaj cajta vseeno hvala ;)

drugim pa hvala za komentarje, vsi so dobrodosli.... tudi mene zanima kako bo izpadla nakoncu rasiritev...bomo vidl
Slika

Defender
Nov uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Defender Pe jul 18, 2008 3:03 pm

imam občutek da bo pravi "abarth look", kot pri starih 500-tkah.pa vso srečo,mož. ;)

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe jul 18, 2008 3:42 pm

jaz pa imam občutek da ta avto ne bo nikdar končan...si že ene 3x si premislu kakšen avto sploh bo...ko bo pa že skor končan, se boš pa itak spomnu, da bi biu ker drug avto boljši za predelat, tak kot je blo s cinqom...ne vem no...jaz rahlo dvomim, da bomo kdaj videli ta avto dokončan... ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Pe jul 18, 2008 3:51 pm

Brouky je napisal/-a:jaz pa imam občutek da ta avto ne bo nikdar končan...si že ene 3x si premislu kakšen avto sploh bo...ko bo pa že skor končan, se boš pa itak spomnu, da bi biu ker drug avto boljši za predelat, tak kot je blo s cinqom...ne vem no...jaz rahlo dvomim, da bomo kdaj videli ta avto dokončan... ;)

x2

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Pe jul 18, 2008 3:56 pm

smem slisati kaj sem se pa premislil umes.... do sedaj se se dela vse tako kakor je bilo nacrtovano...

razen te rasiritve ker so mi feltne cisto slucajno se ponudile....pa se recen je blo da so 7j in ne 9j

pol edino kar bo se na avtu narejeno bo to da bo menan motor ... zaenkrat bo pa samo 130hp pod pokrovom...

avto bo samo za sove in nedeljske voznje...

cinq je bil ze v osnovi zgresen (napacn motor,podvozje, karoserija,...) zato sem tudi opustil tisti projekt...
Slika

Defender
Nov uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Defender Pe jul 18, 2008 5:01 pm

Brouky je napisal/-a:jaz pa imam občutek da ta avto ne bo nikdar končan...si že ene 3x si premislu kakšen avto sploh bo...ko bo pa že skor končan, se boš pa itak spomnu, da bi biu ker drug avto boljši za predelat, tak kot je blo s cinqom...ne vem no...jaz rahlo dvomim, da bomo kdaj videli ta avto dokončan... ;)

že to kar je do sedaj naredil je za ta forum (razen kakšnih Courage-ovih in njegovemu podobnih projektov) nadpovprečno.tako da,tudi če ostane tako ali pa pelje avto na dinos,mislim da si zasluži pohvale.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe jul 18, 2008 7:37 pm

ja ne vem no...neki cajta si se matru s tapeciringom, da bo notr vse lepo pa muska pa vse...pol zdej bo mnde kao nek dirkalnik...ne vem no, tako se meni zdi...
sicer pa, men je tak vseeno, le napisal sem svoja opažanja... ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe jul 18, 2008 9:04 pm

najbolj brutalne felge kar sem jih vidu pri nas :shock:
Če bo lepo širjen bo zmaga

slick ti pa si itak zadne čase čisto anti-german stil

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jul 18, 2008 10:53 pm

Tomo je napisal/-a:slick ti pa si itak zadne čase čisto anti-german stil

mislim samo da mu zdrava kmečka pamet narekuje.. jaz tut mislim kar je preveč je preveč pa naj bo tak al tak :D

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe jul 18, 2008 11:09 pm

Do sedaj je bilo super, to je pa neka srednja do velika žalost :? Res lepo zgleda tam, ko so sprednje felge zadaj to je pa nekako to no, ker se mi res ne zdi lepo če ima avto več po širini kot pa v dolžino...
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
litlleracer
Novinec

Kraj: ilirska bistrica

Napisal/-a litlleracer Pe jul 18, 2008 11:41 pm

ma ja no...7j bi se pasale gor....kr pa mas zdej zada gor..za moje pojme katastrofa....
bos kam zagrabu sz njimi pa bo use potrgalu :?
....so just trust me........let me drive.......

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ So jul 19, 2008 12:50 am

sej kokr pravm bomo videli kako bo izpadlo vse skupaj.... tudi sam se pustim presenetit... ce sem ze ta presenecenje dozivev z 7j da so ble 9j ....

bo pa definitivno neki novga pr ns v slo :lol: neglede kako izpade vse skupi

ps: za tiste k neveste bo avto tud spredi zlo sirjen da se bom lahko vozu
Slika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So jul 19, 2008 6:33 am

avto zdele zgleda groza, ampak ko bo poširjen bo pa druga pesem 8)
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY So jul 19, 2008 8:24 am

js nebom nič reku ne slabega pa ne dobrega-felge so za moje pojme prva liga, samo nevem kak bo to prišlo do izraza na tem avtu. Če bojo neke lepe linje lahk da bo prav fajn izpadlo, samo sej pravim, da bomo na koncu vidli kak bo. Js ti želim velik sreče z dokončanjem projekta, pa da ti čimbol uspe.

Takle bo od vzadi za videt :lol:

Slika
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
litlleracer
Novinec

Kraj: ilirska bistrica

Napisal/-a litlleracer So jul 19, 2008 8:45 am

TUNING_BOY je napisal/-a:js nebom nič reku ne slabega pa ne dobrega-felge so za moje pojme prva liga, samo nevem kak bo to prišlo do izraza na tem avtu. Če bojo neke lepe linje lahk da bo prav fajn izpadlo, samo sej pravim, da bomo na koncu vidli kak bo. Js ti želim velik sreče z dokončanjem projekta, pa da ti čimbol uspe.

Slika

odzada mu manjkajo sam se une zavesce kukr pr kamjonih....plav znakec sz belo puščico...da po kateri strani ga lahko prehiti 8) 8)
....so just trust me........let me drive.......

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco So jul 19, 2008 9:06 am

TUNING_BOY je napisal/-a:js nebom nič reku ne slabega pa ne dobrega-felge so za moje pojme prva liga, samo nevem kak bo to prišlo do izraza na tem avtu. Če bojo neke lepe linje lahk da bo prav fajn izpadlo, samo sej pravim, da bomo na koncu vidli kak bo. Js ti želim velik sreče z dokončanjem projekta, pa da ti čimbol uspe.

Slika

hehe, tale slikca me spominja na space shuttle :D ;)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So jul 19, 2008 9:42 am

Tomo je napisal/-a:slick ti pa si itak zadne čase čisto anti-german stil

ja zgleda da sem star ratal :lol: ne, zame je še zmeri edini pravi stil clean, brez odvečne plastike in pa feltne na rob, ali pa dost velike feltne. ampak tole je pa men preveč. sprednja feltna je bomba, zadnja tudi za pogledat, ampak na avto pa ne paše i basta. sj pravim bomo vidl kako bo ko bo poširjen. do zdj ga beybo še ni nikol usral, me zelo zanima kaj bo iz tega speljal. jz mu 100% zaupam in tako kot pravi on, mogoče ne bo glih super zgledalo, ampak bo pa nekaj novega in še nevidenga pri nas, to pa se upa nardit samo človek ko ma j***a. tko da damjan, respect za tvoje projekte!-

Uporabniški avatar
Frizzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Frizzy So jul 19, 2008 10:58 am

:bonk :bonk :jao: :huh: .
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov