Vz_ace je napisal/-a:Yugo ni klasika. Yugo je Legenda.
Legenda o največjem sranju!

Vz_ace je napisal/-a:Yugo ni klasika. Yugo je Legenda.
Vz_ace je napisal/-a:@cruiser1:kolk si star 15-16? govoriš ko kak amerikanc, ki se najprej prepriča,da je avto avtomatik in da slučajno nima ročnega zauga....
in ne govorimo o klasiki, marveč o legendi.
spoštujem tvoje mnenje in hkrati ugotavljam, da nimaš pojma!.
cruiser1 je napisal/-a: V resnici pa je avto popolnoma nezanimiv in ni nikakršna klasika pa še zanič je.
pinny je napisal/-a:teb pa res ni pomoči ....... ne vem zakaj drugim ne dopuščaš njihovega mnenja, in jim svojega vsiljuješ?
daj pobolšaj se
peace
sablač je napisal/-a:zamislte si sele frise ko se jaz z svojhim pojavm na ceasti...in ja: ima klimo in abs in 4x disk zavore in servo volan in elektricna stekla in elektricno streho in se vzig na daljinsko in celo veliko zmogljivejsi motor...![]()
![]()
šinki² je napisal/-a:Vsi, ki imate toliko povedat čez yugota mi neki povejte. Koliko 20+ starih avtomobilov se še vozi po slovenskih dirkah. Koliko je toliko starih vsemogočih VWjev, renokev...
Zej se bo kmal kdo bunil, da se ne sme mešat serijskih in dirkalnih avtomoilov, sam če je povašem nenavit 65KM yugo nevzdržljiv, kakšen bi moral biti potem šele 110-120konjski yugo. Še z mesta najbrž nebi spelal po vaše. Brihtneži
Star sem več, kot še enkrat toliko, kot si napisal. Vozil sem yugota v avto šoli nekje prvih deset ur potem pa so me prestavili na Škodo favorit, že tu je bila razlika zelo očitna v prid Škode. Pred tem sem se velikokrat peljal v prijateljevem Yugotu tako, da sem predobro spoznal ta srbska j***a.
In kaj je narobe, če preverim ali avto ima aut. menjalnik in zaug?Preverim tudi kakšen motor ima in ali ima tempomat in klimo... koliko ima prostora in kako se pelje... Kaj je zdaj s tem narobe?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 47 gostov