Schkorc on 07 avg 2010 je napisal/-a:Zadnje priprave potekajo, avto se končno pelje vsaj približno tako kot bi si želel, če bo tudi dejansko hitreje bo pa zvečer povedal čas. Res pa da se sedaj lahko brez problema zapeljem na kak offroad teren, ker mislim da je avto trenutno višji kot serijski.
LP, Primož
Schkorc on 08 avg 2010 je napisal/-a:Ponavadi ne kritiziram, ampak žal... tole včeraj je bilo res krneki. Mislim da še nisem bil na tako slabem Raceland dogodku. Saj ne mislim ravno organizacije (ki je bila razen par malenkosti takšna kot vedno), ampak sami tekmovalci... Ne vem, mogoče res velja, da ima noč svojo moč.
Glede na začeten naval, sem tudi sam malo počakal z odhodom na progo. Že v tem času je bilo n pometanj, karambol, antifirz na progi,... Končno mi je uspelo priti na progo, ki je bila precej zasvinjana s peskom, tako da sem si bolj ogreval gume za drugo vožnjo. Preden sem prišel do druge vožnje je minila cela večnost, zaradi xy prekinitev. Končno čista proga, ampak takoj po prvem krogu, je bilo spet povsod polno peska. Skupno mi je uspelo odpeljati samo 4 vožnje, od tega skupno samo 2 hitra (čista) kroga
. Če bi to vedel, se res ne bi odpravil na RL.
Je kdo štopal koliko časa so trajale prekinitve in koliko vožnje? V praksi bi se lahko po vsaki vožnji pometalo, tako kot se je svinjalo. Saj ne rečem saj se zgodi izlet s proge (tudi meni se), ampak kraditi čisto vsak ovinek pa presega vse meje. Je vredno za tistih 0:05 sekunde na krog čakati 10-15 min da se steza pomete? Itak smo vsi zaradi tega bili prikrajšani za vožnje.
Glede na to kako se je vse skupaj vleklo, sem pričakoval da se bo event podaljšal ne skrajšal, ampak na koncu je bilo več kot očitno, da nima smisla nadaljevati.
Lp, Primož
Schkorc je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:ma tvoja petka je tudi![]()
moram pogledat kdaj imate kak slalom. ker sem pricakoval vec od tistega cinq. Pa da se pomerimo tam. Res me firbec matra kak je od punce avto proti drugim
Mah ta moja 5ka je bolj tako... V osnovi mislim da bi moral biti kar hiter avto, ampak še ne najdem dobrega kompromisa. Sedaj se avto končno pelje res odlično (offroad višina dela svoje
), ampak nimam nobene trakcije več
. Razen ravnin avto cel RL koplje, se počutim kot da bi imel najmanj 500KM
. Vedno je nekaj, ampak je pa res butast občutek, ko enkrat za spremembo ni pomanjkanja moči (in je celo še nekaj rezerve), ampak vseeno ne gre hitreje
... Bom naslednjič dal Gregu eno vožnjo za peljat, bo takoj 1 sek boljši čas, da si malo dvignem samozavest
.
S slalomi smo letos kar malo zaspali, iskreno povedano nam prav paše, da še kdo drug organizira kak tak event in da lahko za spremembo samo pridemo, odpeljemo in potem šimfamo po forumih![]()
.
LP, Primož
King1 je napisal/-a:Kako je neverjetno z kakšnim zanimanjem jest odpiram tvojo temo.Res odlično spisano in pofotkano.
King1 je napisal/-a:Povej pa mi prosim kdoje v tej petki? Ime? Namreč zelo zelo mi je znan iz slike. Lahko tudi na privat. Hvala.
Schkorc je napisal/-a:@airmike: Očitno te je takrat dovolj zasvojilo, da te še ni spustilo.
LP, Primož
BoneS je napisal/-a:a ma ta crnuhinja 1.8 od lagune notr?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov