Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 2:09 pm

Ce je policist prijazen sm tudi jst ;) ce bi prijazen tudi jst nisem. Drugace pa mladi in stari vozniki imajo take in drugaacne avte
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So feb 20, 2010 2:10 pm

Dariooo je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Kotar: Dj prosim beri kar pisem razliko med mladimi in starii policisti odnos in vse. Prosim ne bit kot konj in gledat samo nravnost preberi vse al pa zapusti temo.

kaj pa ce bi gledal malo razliko med mladimi vozniki in starimi vozniki?

Stari vozniki imajo original avte, zvok...ter vse ostalo kar je courage napisal...in se ne sopirijo pred policaji...

kaj pa mladi.....bos povedal ti, kako se mladi obnašamo pred policaji ko nas ustavijo??

LP

Policaj: Je bilo kaj alkohola?
Voznik: Ne omejeno
Policaj: Boste pihali?
Voznik: Ni problema
(pihne voznik 0.0 promila)
Policaj: Pa kaj si vi delate norce iz mene?
Voznik: Ne zakaj?
Policaj: A niste rekli, da je bilo nomejeno alkohola?
Voznika: Ja sem ja, pri sosednji mizi, jaz sem sok pil.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG So feb 20, 2010 2:11 pm

Tudi star policist se bo spravil nate, če se boš ti do njega vedel ignorantsko/debilno! :lol:
Tale policist, ki je naletel nate se mi kar malo smili, kolikor berem tvoje poste! :?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 2:17 pm

Men se tut smilijo taki osebki ko se znasajo nad nekom in na koncu mu vec ni blo jasno al se on moti al jst. Samo tko pravim stari policisti so me velikokrat ustavl pa res nism mel problemov nikoli. Vedno so bli tisti mladi, ne znajo rect dober dan ampak samo voznisko prometni in kartoncek kot ponavadi ..to recejo in seveda ze njegov odnos men ni vsec in tak kot je nekdo do mene sm jst enak nazaj.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo So feb 20, 2010 2:19 pm

ne vem zakaj mene še noben policaj ni uprašal za kartonček.....
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So feb 20, 2010 2:20 pm

rokbrumen je napisal/-a:Samo tko pravim stari policisti so me velikokrat ustavl pa res nism mel problemov nikoli. Vedno so bli tisti mladi, ne znajo rect dober dan ampak samo voznisko prometni in kartoncek kot ponavadi ..

to se strinjam
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 2:20 pm

Nevem :lol: , sj pravim zanimiv mi je tut to, da crx vemo kak je bil :D in me policija ni skor nikol ustavla na cesti. Zdj ko je tale avto bol civiln pa res v enem mescu nadoknadu se za crx-a :lol:

Uporabniški avatar
bostjanITR
Nov uporabnik

Kraj: Valhalla

Napisal/-a bostjanITR So feb 20, 2010 2:34 pm

Zdej si v Ljubljani, ne več v strunjanu.
ITR ~241 NA hp built/tuned by TUNERC-sold in Austria
Civic EG6 195 NA hp tuned by TUNERC-sold
what next?

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So feb 20, 2010 2:54 pm

bostjanITR je napisal/-a:Zdej si v Ljubljani, ne več v strunjanu.

This.

Welcome to Ljubljana, kjer je samo v BTC-ju več policije kot v Strunjanu.

Zakaj misliš da so se nehali drag race-i? Zakaj se je veliko ljudi nehalo sploh na Rutarju zbirat? Zakaj se vsi veseljaki ki so včasih prelude in civice gonil 150 po celovški ne vozijo več tako ali pa se ne vozijo ker nimajo izpita?

Zakoni so zajebani, kazni so velike, policije na cesti je ogromno. Meni osebno se ni več noben problem vozit 50 po ljubljani pa moram priznat da včasih ko so vsi vozili 80 sem tudi jaz ker pač se je tako vozilo. Zdej se pa ne. Tut po obvoznici je vedno manj veseljakov ki padejo 250 mimo tebe pa tut če ma M6, AMG-ja al pa CRX turbo.

Kar se pa tiče policije -
Jz se vedno ko me ustavijo trudim bit prijazen, ker vem da on je v službi. In če je v službi v Soboto ob 3h zjutraj mu najbrž ne paše toliko kot tistim 5 ki jim je vozniško uzel prejle k so to isto Soboto ob 3h zjutraj pijani vozil domov iz žura na katerega on ni mogu it ker dela.

Velikokrat sem pod drobnogledom ker se vozim v vpadljivem avtu, ampak zelo redko bi lahko rekel da se je policist trudil da bi me "drkal" in probal nekej najdet. Homologacijski kartonček? Imate. Ste pili? Nisem. Se normalno vozite po cesti kjer so tudi ostali naokrog? Seveda. Lahko noč in srečno.

Bolj po kmečk ti pa ne morem povedat: v Ljubljani s civicom ki se ga sliši preden se ga vidi se ne pride daleč. Not anymore. Tudi če bi imel vse homologirano in če se boš obnašal kot moron na cesti ti ne bo pomagalo.

Pa še offtopic zgodbica iz rutarja ki paše zraven:
Pride 7 policijskih avtomobilov, zaprejo kompletno parkirišče na rutarju in se razvozijo okrog po parkirišču. Iz vsakega avtomobila sta prišla po dva policista in so se razkropili po parkirišču med gruče ljudi. Tkorekoč do vsake skupine je prišel eden. No uglavnem, ta ki je prišel k nam je takoj pojasnil da danes smo prijatelji. No uglavnem tisti večer so policisti viseli tam na Rutarju kakšni 2 uri, lepo razložili vsem skupinam da če ne bo dirkanja ne bo težav. Debata pa je seveda nanesla tudi na pobiranje tablic in policisti ki je bil pri nas (možakar star najbrž dobrih 40, veliko zvezdic na rami se pravi policist že nekaj časa), je zelo lepo objasnil - citiram: "Če ne boš delal pizdarij in se boš obnašal kot človek je veliko manjša verjetnost da se bo kdo spravil nate, še vedno se lahko ampak je veliko manj verjetnosti. Če boš pa "pametn'" in se delal da si car ker imaš vse homologirano in prepotentno mahal naokol kako si dober, potem pa verjemi da v najslabšem primeru ti bo manjkala sponka iz prve pomoči, kar pomeni da dobiš kazen ker nimaš obvezne opreme."

Nauk te zgodbe? Mislim da če ga niste dojeli, pol vam bojo pač tablce pobral.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Štok
Nov uporabnik

Napisal/-a Štok So feb 20, 2010 2:55 pm

Glede na to, kako se on vozi po ljubljani je bilo za pričakovat, da ga bodo policaji ustavili. Nevem pa zakaj toliko kompliciranja. Stvari na avtu ni imel homologiranih, kar je v nasprotju z zakonom in je fant v prekršku, za to pa je treba plačati kazen. Če se do policista neprimerno vede, pa kazen še za to.

LoCo, to ne velja samo za Ljubljano. Kazni so visoke za vse. Večina šoferjev vozi počasneje, preudarneje tudi alkohola med vozniki je ravno zaradi kazni bistveno manj. Tudi skozi naselje se vozi bistveno počasneje kot se je včasih, predvsem zaradi teh mobilnih radarjev, pri katerem nikoli ne veš kdaj te bo slikal, položnico pa dobiš čez en mesec, v tem času te pa lahko še 3x slika. Vem za kar nekaj mandeljcev, ki se jim pred leti s precej zrihtanimi avti ni bilo problem peljati 100 skozi naselje. Dan danes se ti isti mandeljci(no danes so že možje) s temi istimi še malo bolj navitimi avti vozijo popolnoma po omejitvah.
Če voziš vpadljiv avto so problemi še prej tu, vendar če ima voznik korekten odnos do policista, ga bo imel tudi policist do njega. To je dejstvo. Se pa tudi med policisti hitro razve kdo divja s civicom s fi100 izpušno trobento po obvoznici...brez da bi brali ta forum.

Je pa res, da pri nas zelo očitno manjka dirkališče(pravo dirkališče, ne karting steza kot je raceland), kjer bi se folk lahko malo "spraznil". Vsak, ki si kupi avto(sploh z nekaj več konjenice), bi rad prej ali slej malo stisnil, da vidi kaj ima pod ritjo. Pri nas tega na legalen način ne more storiti, Grobnik in ostala tuja dirkališča so pa marsikomu predaleč...
Zadnjič spremenil Štok, dne So feb 20, 2010 3:14 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 3:06 pm

LoCo je napisal/-a:

This.

Welcome to Ljubljana, kjer je samo v BTC-ju več policije kot v Strunjanu.

Zakaj misliš da so se nehali drag race-i? Zakaj se je veliko ljudi nehalo sploh na Rutarju zbirat? Zakaj se vsi veseljaki ki so včasih prelude in civice gonil 150 po celovški ne vozijo več tako ali pa se ne vozijo ker nimajo izpita?

Zakoni so zajebani, kazni so velike, policije na cesti je ogromno. Meni osebno se ni več noben problem vozit 50 po ljubljani pa moram priznat da včasih ko so vsi vozili 80 sem tudi jaz ker pač se je tako vozilo. Zdej se pa ne. Tut po obvoznici je vedno manj veseljakov ki padejo 250 mimo tebe pa tut če ma M6, AMG-ja al pa CRX turbo.

Kar se pa tiče policije -
Jz se vedno ko me ustavijo trudim bit prijazen, ker vem da on je v službi. In če je v službi v Soboto ob 3h zjutraj mu najbrž ne paše toliko kot tistim 5 ki jim je vozniško uzel prejle k so to isto Soboto ob 3h zjutraj pijani vozil domov iz žura na katerega on ni mogu it ker dela.

Velikokrat sem pod drobnogledom ker se vozim v vpadljivem avtu, ampak zelo redko bi lahko rekel da se je policist trudil da bi me "drkal" in probal nekej najdet. Homologacijski kartonček? Imate. Ste pili? Nisem. Se normalno vozite po cesti kjer so tudi ostali naokrog? Seveda. Lahko noč in srečno.

Bolj po kmečk ti pa ne morem povedat: v Ljubljani s civicom ki se ga sliši preden se ga vidi se ne pride daleč. Not anymore. Tudi če bi imel vse homologirano in če se boš obnašal kot moron na cesti ti ne bo pomagalo.

Pa še offtopic zgodbica iz rutarja ki paše zraven:
Pride 7 policijskih avtomobilov, zaprejo kompletno parkirišče na rutarju in se razvozijo okrog po parkirišču. Iz vsakega avtomobila sta prišla po dva policista in so se razkropili po parkirišču med gruče ljudi. Tkorekoč do vsake skupine je prišel eden. No uglavnem, ta ki je prišel k nam je takoj pojasnil da danes smo prijatelji. No uglavnem tisti večer so policisti viseli tam na Rutarju kakšni 2 uri, lepo razložili vsem skupinam da če ne bo dirkanja ne bo težav. Debata pa je seveda nanesla tudi na pobiranje tablic in policisti ki je bil pri nas (možakar star najbrž dobrih 40, veliko zvezdic na rami se pravi policist že nekaj časa), je zelo lepo objasnil - citiram: "Če ne boš delal pizdarij in se boš obnašal kot človek je veliko manjša verjetnost da se bo kdo spravil nate, še vedno se lahko ampak je veliko manj verjetnosti. Če boš pa "pametn'" in se delal da si car ker imaš vse homologirano in prepotentno mahal naokol kako si dober, potem pa verjemi da v najslabšem primeru ti bo manjkala sponka iz prve pomoči, kar pomeni da dobiš kazen ker nimaš obvezne opreme."

Nauk te zgodbe? Mislim da če ga niste dojeli, pol vam bojo pač tablce pobral.

Se strinjam :)

Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov