nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
Dariooo je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:Kotar: Dj prosim beri kar pisem razliko med mladimi in starii policisti odnos in vse. Prosim ne bit kot konj in gledat samo nravnost preberi vse al pa zapusti temo.
kaj pa ce bi gledal malo razliko med mladimi vozniki in starimi vozniki?
Stari vozniki imajo original avte, zvok...ter vse ostalo kar je courage napisal...in se ne sopirijo pred policaji...
kaj pa mladi.....bos povedal ti, kako se mladi obnašamo pred policaji ko nas ustavijo??
LP
bostjanITR je napisal/-a:Zdej si v Ljubljani, ne več v strunjanu.
Pride 7 policijskih avtomobilov, zaprejo kompletno parkirišče na rutarju in se razvozijo okrog po parkirišču. Iz vsakega avtomobila sta prišla po dva policista in so se razkropili po parkirišču med gruče ljudi. Tkorekoč do vsake skupine je prišel eden. No uglavnem, ta ki je prišel k nam je takoj pojasnil da danes smo prijatelji. No uglavnem tisti večer so policisti viseli tam na Rutarju kakšni 2 uri, lepo razložili vsem skupinam da če ne bo dirkanja ne bo težav. Debata pa je seveda nanesla tudi na pobiranje tablic in policisti ki je bil pri nas (možakar star najbrž dobrih 40, veliko zvezdic na rami se pravi policist že nekaj časa), je zelo lepo objasnil - citiram: "Če ne boš delal pizdarij in se boš obnašal kot človek je veliko manjša verjetnost da se bo kdo spravil nate, še vedno se lahko ampak je veliko manj verjetnosti. Če boš pa "pametn'" in se delal da si car ker imaš vse homologirano in prepotentno mahal naokol kako si dober, potem pa verjemi da v najslabšem primeru ti bo manjkala sponka iz prve pomoči, kar pomeni da dobiš kazen ker nimaš obvezne opreme."
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
bostjanITR je napisal/-a:Zdej si v Ljubljani, ne več v strunjanu.
LoCo je napisal/-a:bostjanITR je napisal/-a:Zdej si v Ljubljani, ne več v strunjanu.
This.
Welcome to Ljubljana, kjer je samo v BTC-ju več policije kot v Strunjanu.
Zakaj misliš da so se nehali drag race-i? Zakaj se je veliko ljudi nehalo sploh na Rutarju zbirat? Zakaj se vsi veseljaki ki so včasih prelude in civice gonil 150 po celovški ne vozijo več tako ali pa se ne vozijo ker nimajo izpita?
Zakoni so zajebani, kazni so velike, policije na cesti je ogromno. Meni osebno se ni več noben problem vozit 50 po ljubljani pa moram priznat da včasih ko so vsi vozili 80 sem tudi jaz ker pač se je tako vozilo. Zdej se pa ne. Tut po obvoznici je vedno manj veseljakov ki padejo 250 mimo tebe pa tut če ma M6, AMG-ja al pa CRX turbo.
Kar se pa tiče policije -
Jz se vedno ko me ustavijo trudim bit prijazen, ker vem da on je v službi. In če je v službi v Soboto ob 3h zjutraj mu najbrž ne paše toliko kot tistim 5 ki jim je vozniško uzel prejle k so to isto Soboto ob 3h zjutraj pijani vozil domov iz žura na katerega on ni mogu it ker dela.
Velikokrat sem pod drobnogledom ker se vozim v vpadljivem avtu, ampak zelo redko bi lahko rekel da se je policist trudil da bi me "drkal" in probal nekej najdet. Homologacijski kartonček? Imate. Ste pili? Nisem. Se normalno vozite po cesti kjer so tudi ostali naokrog? Seveda. Lahko noč in srečno.
Bolj po kmečk ti pa ne morem povedat: v Ljubljani s civicom ki se ga sliši preden se ga vidi se ne pride daleč. Not anymore. Tudi če bi imel vse homologirano in če se boš obnašal kot moron na cesti ti ne bo pomagalo.
Pa še offtopic zgodbica iz rutarja ki paše zraven:Pride 7 policijskih avtomobilov, zaprejo kompletno parkirišče na rutarju in se razvozijo okrog po parkirišču. Iz vsakega avtomobila sta prišla po dva policista in so se razkropili po parkirišču med gruče ljudi. Tkorekoč do vsake skupine je prišel eden. No uglavnem, ta ki je prišel k nam je takoj pojasnil da danes smo prijatelji. No uglavnem tisti večer so policisti viseli tam na Rutarju kakšni 2 uri, lepo razložili vsem skupinam da če ne bo dirkanja ne bo težav. Debata pa je seveda nanesla tudi na pobiranje tablic in policisti ki je bil pri nas (možakar star najbrž dobrih 40, veliko zvezdic na rami se pravi policist že nekaj časa), je zelo lepo objasnil - citiram: "Če ne boš delal pizdarij in se boš obnašal kot človek je veliko manjša verjetnost da se bo kdo spravil nate, še vedno se lahko ampak je veliko manj verjetnosti. Če boš pa "pametn'" in se delal da si car ker imaš vse homologirano in prepotentno mahal naokol kako si dober, potem pa verjemi da v najslabšem primeru ti bo manjkala sponka iz prve pomoči, kar pomeni da dobiš kazen ker nimaš obvezne opreme."
Nauk te zgodbe? Mislim da če ga niste dojeli, pol vam bojo pač tablce pobral.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov