ban je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:No še malo bi jest kej povedal, če lahko?![]()
![]()
Na zadnji dan starega leta sva se z speedyem dobila na pumpi proti štajerski in ko sva iz pumpe zapeljala in dala gas je polo enostavno eksplodiral in šel svojo pot.
Res je da jest nisem imel obratov in da sem imel v 4. prestavi ampak avto gre nenormalno dobro. Zato tastar res ne vem kaj zaboga se pritožuješ in tarnaš nad avtom, ki tako dobro gre in realno ne porabi nevem koliko bencina za svoje premikanje po cesti. Lahko bi vseeno priznal, da je avto kljub nekim muham in malim napakicam res dober in da si z njim zadovoljen.
Pa še to, ker sva te z mojo gledala ves čas v zadnji in malo v sprednji del avta naj ti povem tudi, da na zimakih zgleda fantastično kaj šele na "17" kah? Odličen voz pa reč karkoli želiš.![]()
![]()
![]()
lp
To o eksploziji pa močno pretiravaš, avto ne gre nič kaj posebno, sploh od 100 naprej ga zmanjka. Zgleda pa luškano ja![]()
Veš vse to je stvar percepcije in samokritičnosti. Nekateri bojo svoj avto ( sploh kaki VW pa honda fani ), hvalili do onemoglosti in ga poveličevali v nebo, jaz pač povem tak kot se meni zdi..da TSI ni nič posebnega, sploh glede na vse pohvale ki jih pišejo nekateri..gre pač toliko kot gre avto s 105 konji, nič posebnega ni, žre pa tudi ne ravo namanj, je nekaj varčnejših avtomobilov na trgu.
z avtom sem zadovoljen recimo v tej meri da je pač nov pa kr fajn leži na cesti. Da bi biu res zadovoljen mu manjka še veliko, za začetek boljše zavore, pa kakih 30 konjevpa večja prostornost glede na mere...ampak to me še ne gane kaj preveč
Sem te že vprašu, zakaj nisi raj GTI kupu?
Zato, ker je najmanj 6000 evrov razlike med njima in ob tem da sem si kupil stanovanje in opremo, enostavno ni zneslo finančno vse skupaj.